Ψάχνω, ψάχνω εδώ στο νετ για μια καλή κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες αλλά έχω μπερδευτεί δεν ξέρω ποια θα είναι καλή ή όχι. Μήπως χρησιμοποιεί καμία σας μια τέτοια κρέμα να μου πει και εμένα; Και φυσικά να είναι οικονομική!

αααα τώρα το είδα αυτό... λυπάμαι, αλλά για τέτοιες ηλικίες δεν νομίζω ότι υπάρχει λύσηBlack.Fantasy έγραψε:Πάτησα τα 30 φέτος
Ε πεστο ρε κοπελια να παρω κι εγω τα μετρα μου!!!Είπαμε κοιμάμαι τα βράδια σα μούμια στην κατάψυξη για φρεσκαδούρα και χτυπάω μπότοξ μέρα παρά μέρα έτσι για να μας βρίσκεται. Τα καλοκαίρια είναι λίγο πιο εύκολο λόγω ζέστης, εκεί που ζορίζομαι λίγο είναι το χειμώνα γιατί τόσο κρύο δεν παλεύεται. Αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι το κρύο.
Απο την εμπειρια μου,λογω του οτι ειμαι αισθητικος,και εχω δοκιμασει επανω μου οτι μπορεις να φανταστεις απο κρεμα,θα σου πω οτι δεν αξιζει να δωσεις ενα σωρο χρηματα για μια κρεμα επωνυμη,γιατι αυτο που θα πληρωσεις ειναι η μαρκα και οχι το υλικο..Στην ηλικία μου οκ θα πεις αντιρυτιδική δεν είναι τόσο σοβαρό το θέμα για να αγοράσω κάποια κρέμα τόσο ακριβή... αλλά όντως αυτές οι φυσικές κρέμες είναι καλές; δεν ξέρω καμία φίλη μου να χρησιμοποιεί γι'αυτό το σκέφτομαι..
συμφωνω και επαυξανω!..γιατι αν δεν εισαι καλα μεσα δεν θα εισαι και εξω..δοκιμασμενο!!