Τι είναι, άραγε, το σκοτάδι?
Τι είναι αυτό που όλοι οι άνθρωποι το τρέμουν?
Πιστεύω ότι το σκοτάδι δεν είναι η απουσία φωτός, αλλά η απουσία Αγάπης και Σοφίας…
Όταν από το κάθε τι αφαιρείται η πρωταρχική του κατάσταση, ναι αυτό είναι σκοτάδι…
Όταν αφαιρούμε την Σοφία της Φύσης, αφαιρούμε και ένα μικρό κομματάκι Αγάπης, κάθε φορά…
Όταν οργώνουμε όταν δεν πρέπει, όταν φυτεύουμε όταν δεν πρέπει, όταν καλλιεργούμε είδη του χειμώνα, το καλοκαίρι, αφαιρούμε την Δύναμη της Σοφίας που καθορίζει τις περιοδικότητες και έτσι από το αποτέλεσμα έχει ήδη αφαιρεθεί ένα κομματάκι Αγάπης…
Γιατί αυτά τα δύο πάνε μαζί…
Απλά μαθήματα Αγάπης και Σοφίας…
Όταν μειώνουμε το ένα, μειώνεται αυτόματα και το άλλο…
Όταν αφαιρούμε Ποιότητες της Αγάπης, αφαιρούμε και Ποιότητες της Σοφίας και το κενό που δημιουργείται μεταξύ τους, το λέμε «σκοτάδι»…
Τότε αυτό το κενό, θέλουμε αυθόρμητα να το γεμίσουμε…Με συναισθήματα αγάπης και σκέψεις σοφίας…Ίσως ξεχνάμε ότι οι Αρχέγονοι Άξονες του Ανθρώπου δεν οριοθετούνται με γέμισμα των κενών μας, αλλά διάκριση των κενών…
Χρειάζεται να διακρίνουμε τα κενά αυτά αρχικά…Και αυτό είναι φως!
Το να κάνουμε το σκοτάδι ορατό, αυτό είναι φως!
Οι Ποιότητες της Αγάπης και της Σοφίας εύκολα αντικαθίστανται, όταν έχουν δημιουργηθεί τα κενά…Το θέμα είναι να το διακρίνουμε…Να διακρίνουμε τις αντικαταστάσεις κάθε Ποιότητας της Αγάπης και κάθε Ποιότητας της Σοφίας, κάνοντας εμφανή τον Δρόμο της αποκατάστασης, και όχι του «μπαλώματος»…
Αυτό είναι φως…
Κάθε απώλεια Ποιοτήτων της Αγάπης και της Σοφίας, δεν είναι σκοτάδι…Σκοτάδι είναι ότι δεν ξέρουμε τι απωλέσαμε…
Υπάρχει μια συνήθεια…
Όταν χάνεις κάτι να αναζητάς να το αντικαταστήσεις…
Με αυτήν την συνήθεια όμως, γεμίζεις με αντικαταστάσεις και χάνεις την αίσθηση της αποκατάστασης που χρειάζεται να οριοθετήσεις για κάθε απώλεια…
Χάσαμε την Θεότητα? Αντί να την ξαναβρούμε, προσπαθούμε να την αντικαταστήσουμε…Και έτσι γεμίζουμε τον εαυτό μας με συναισθήματα και σκέψεις αντικατάστασης… «για να βρω τον Θεό, πρέπει να…», «για να έχω αγάπη, πρέπει να…»
Και αυτό είναι σκοτάδι…
Φως είναι να γνωρίζεις ότι δεν έχασες τίποτα που σου ανήκει…
Φως είναι να γνωρίζεις ότι το σκοτάδι προέρχεται μόνο από το ότι δεν ξέρεις τι σου ανήκει…όπως πχ. ο Εαυτός σου!
Σκέφτομαι πολλές φορές ότι ο άνθρωπος γέμισε με ποιότητες δανεικές, απλά γιατί το να κάνεις το κενό του σκοταδιού ορατό, χρειάζεται προσπάθεια…
Η αντικατάσταση όμως είναι το πιο εύκολο πράγμα…Σου δίνει δανεικό φως, εκεί που χρειάζεται να φωτίσεις με το δικό σου…
ANTIKATAΣΤΑΣΗ...
ANTIKATAΣΤΑΣΗ...
- Συνημμένα
-
- forum1.jpg (14.38 KiB) Προβλήθηκε 2403 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Re: ANTIKATAΣΤΑΣΗ...
....Φως είναι να γνωρίζεις ότι δεν έχασες τίποτα που σου ανήκει…
Φως είναι να γνωρίζεις ότι το σκοτάδι προέρχεται μόνο από το ότι δεν ξέρεις τι σου ανήκει…όπως πχ. ο Εαυτός σου!

...Σκέφτομαι πολλές φορές ότι ο άνθρωπος γέμισε με ποιότητες δανεικές, απλά γιατί το να κάνεις το κενό του σκοταδιού ορατό, χρειάζεται προσπάθεια…
Η αντικατάσταση όμως είναι το πιο εύκολο πράγμα…Σου δίνει δανεικό φως, εκεί που χρειάζεται να φωτίσεις με το δικό σου…

Και οπως σοφα μας εχει μαθει ολα αυτα τα χρονια και το εχει αποδειξει και η Ζωη τα δανεικα ερχεται η στιγμη που πρεπει να τα επιστρεψεις και τοτε το σκοταδι γινεται πιο βαθυ πιο πυκνο...
Και μονο με Θεληση Εμπιστοσυνη Πιστη Αποδοχη και Πειθαρχεια μπορεις να βγεις....

Αχ Βασουλα καθε σου 'Λογος' και Αληθεια..

Όταν αφαιρούμε Ποιότητες της Αγάπης, αφαιρούμε και Ποιότητες της Σοφίας και το κενό που δημιουργείται μεταξύ τους, το λέμε «σκοτάδι»…

Θυμάμαι που μου είπες Βασούλα μου, ότι ο Θεός είναι και στο σκοτάδι και πήρα την πρώτη μου ανάσα ζωής ....
και άρχισα να αμφισβητώ τον τρόμο μου... άρχισα να με ψάχνω ........

Σ' ευχαριστώ που μου δείχνεις πως να φωτίζω με το δικό μου Φως, τον δικό μου δρόμο

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Απλά μαθήματα Αγάπης και Σοφίας…
Όταν μειώνουμε το ένα, μειώνεται αυτόματα και το άλλο…

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Vaso έγραψε:
Σκέφτομαι πολλές φορές ότι ο άνθρωπος γέμισε με ποιότητες δανεικές, απλά γιατί το να κάνεις το κενό του σκοταδιού ορατό, χρειάζεται προσπάθεια…

Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Τότε αυτό το κενό, θέλουμε αυθόρμητα να το γεμίσουμε…Με συναισθήματα αγάπης και σκέψεις σοφίας…Ίσως ξεχνάμε ότι οι Αρχέγονοι Άξονες του Ανθρώπου δεν οριοθετούνται με γέμισμα των κενών μας, αλλά διάκριση των κενών…
Χρειάζεται να διακρίνουμε τα κενά αυτά αρχικά…Και αυτό είναι φως!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Οι Ποιότητες της Αγάπης και της Σοφίας εύκολα αντικαθίστανται, όταν έχουν δημιουργηθεί τα κενά…Το θέμα είναι να το διακρίνουμε…Να διακρίνουμε τις αντικαταστάσεις κάθε Ποιότητας της Αγάπης και κάθε Ποιότητας της Σοφίας, κάνοντας εμφανή τον Δρόμο της αποκατάστασης, και όχι του «μπαλώματος»…
Αυτό είναι φως…

Κάθε απώλεια Ποιοτήτων της Αγάπης και της Σοφίας, δεν είναι σκοτάδι…Σκοτάδι είναι ότι δεν ξέρουμε τι απωλέσαμε…
Αυτό το 'πρέπει να..... για να....' ..... πόσο γνώριμο σύμπτωμα.... Μου θυμίζει την ανεύρεση του περιβόητου manualΧάσαμε την Θεότητα? Αντί να την ξαναβρούμε, προσπαθούμε να την αντικαταστήσουμε…Και έτσι γεμίζουμε τον εαυτό μας με συναισθήματα και σκέψεις αντικατάστασης… «για να βρω τον Θεό, πρέπει να…», «για να έχω αγάπη, πρέπει να…»
Και αυτό είναι σκοτάδι…

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Χάσαμε την Θεότητα? Αντί να την ξαναβρούμε, προσπαθούμε να την αντικαταστήσουμε…Και έτσι γεμίζουμε τον εαυτό μας με συναισθήματα και σκέψεις αντικατάστασης… «για να βρω τον Θεό, πρέπει να…», «για να έχω αγάπη, πρέπει να…»
Και αυτό είναι σκοτάδι…

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.