ΔΡΑΣΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

ΔΡΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Evoula »

Το πήρα πριν από λίγο στο μαιλ μου. Πήγα στην σελίδα τους και υπέγραψα. Καλό θα ήταν να το κάνουμε όλοι...

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ.
Όχι, δεν είμαι σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκησή της. Βρίσκομαι εδώ σαν ακτιβιστής και παίρνω μέρος στην ειρηνική, μη βίαιη δράση της Greenpeace. Με 29 ακόμα ακτιβιστές και εκ μέρους περισσότερων από 50.000 ανθρώπων, που έχουν ζητήσει από τη συγκεκριμένη εταιρεία (και άλλες) να επενδύσει στη χώρα μας και να αντικαταστήσει την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ντόπια κτηνοτροφικά φυτά.

Σου γράφω από ένα αυτοσχέδιο τρίποδο, ύψους 6 μέτρων, το οποίο και δεν θα εγκαταλείψω αν η ΔΕΛΤΑ δεν ανταποκριθεί επιτέλους στο αίτημά μας.

Την ώρα που η τιμή της εισαγόμενης σόγιας εκτοξεύεται λόγω της παγκόσμιας διατροφικής κρίσης, η οποία επηρεάζει και την τιμή βασικών προϊόντων για τη διατροφή μας, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ έχει χρέος να προστατεύσει τους καταναλωτές της και να συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Η καλλιεργητική περίοδος ξεκίνησε και η ΔΕΛΤΑ πρέπει να κινηθεί ΤΩΡΑ και να επενδύσει στην ελληνική γη για πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα από ελληνικές, μη μεταλλαγμένες πρώτες ύλες.

Εγώ βρίσκομαι εδώ, κατάλληλα εφοδιασμένος για να αντέξω πολλές ώρες. Το μόνο που θέλω να σου ζητήσω είναι τη δική σου βοήθεια, από όπου και αν βρίσκεσαι με όποιον τρόπο σου είναι πιο εύκολος, για να δυναμώσουμε κι άλλο τη φωνή μας:

1. Κάλεσε τη ΔΕΛΤΑ ΤΩΡΑ ή στείλε της email, απαιτώντας μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα ξεκινήσει να επενδύει σε ντόπιες ζωοτροφές και ενημέρωσέ μας για την απάντησή τους.

2. Παρακολούθησε live τις εξελίξεις της δράσης και πάρε μέρος με όποιον τρόπο μπορείς.

Θα βρεις αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Νίκος Χαραλαμπίδης

Γενικός Διευθυντής του ελληνικού
γραφείου της Greenpeace

Αυτό είναι το λινκ που μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στην εταιρεία.

http://www.greenpeace.org/greece/gmo_li ... _signed%20(1" onclick="window.open(this.href);return false;)&utm_content=
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: ΔΡΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

έστειλα κι εγώ! :)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Μόλις έστειλα Ευάκι! :x Και θα το προωθήσω..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Fotinoula »

έστειλα! :)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Valia

Δημοσίευση από Valia »

έστειλα! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ωραια εστειλα κι εγω!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

δεν πρόλαβα μιας και τελείωσε η κινητοποίηση αλλά ορίστε τα αποτελέσματα.. :) :) :)

Στροφή της ΔΕΛΤΑ στις ελληνικές ζωοτροφές – μία μεγάλη νίκη 52.000 πολιτών!

νέο - 17 Σεπτεμβρίου, 2012
Με τη συμπλήρωση 10 ωρών δυναμικής δράσης της Greenpeace έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΕΛΤΑ, οι ακτιβιστές της Greenpeace μαζί με 52.000 πολίτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη δημόσια δέσμευση της εταιρείας για πλήρη αντικατάσταση της εισαγόμενης σόγιας στις ζωοτροφές με ελληνικές πρώτες ύλες.
Στην αυριανή συνάντηση της Greenpeace με τους εκπροσώπους της ΔΕΛΤΑ, εκτός από ένα σαφές σχέδιο δράσης σκοπεύουμε να εξασφαλίσουμε την υποκατάσταση της σόγιας και συγκεκριμένα με ντόπια κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι.

http://www.greenpeace.org/greece/el/new ... iki-delta/" onclick="window.open(this.href);return false;
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:) :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:) :) :) :) :) :) :)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:) :) :) @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”