Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Άνδρες με παντελόνια

Tου Pitsirikou


Αυτά τα δυο βίντεο με δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Φώτη Κουβέλη αποδεικνύουν, βέβαια, πως πρόκειται για δυο αξιόλογους και έντιμους ανθρώπους αλλά λένε πολλά περισσότερα για αυτούς που τους ψήφισαν.





Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ουφ, σωθήκαμε! Του Κώστα Βαξεβάνη

Του Κώστα Βαξεβάνη


Εικόνα

Υπήρχαν χιλιάδες Έλληνες που πριν από τις εκλογές πίστευαν πως η Ελλάδα καταστρέφεται. Υπάρχει κάποιος τώρα που πιστεύει πως σώθηκε; Πως όλο αυτό το σύστημα των πολιτικών που διαβουλεύεται για να κυβερνήσει το κάνει για τη σωτηρία; Όταν κάποιος βλέπει στον ύπνο του ότι πέφτει στο κενό, ο τρόμος του είναι πραγματικός. Δεν έχει σημασία το ότι αυτό που ζει είναι ένας εφιάλτης.

Την αξιολόγηση μπορεί να την κάνει όταν ξυπνήσει. Μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος έζησε τον τρόμο ενός εφιάλτη. Της Ελλάδας και του ίδιου, φυσικά, που πέφτει στο κενό.

Με βάση αυτό το κακό όνειρο η Ελλάδα οδηγήθηκε στις κάλπες. Είναι η πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’60 που η Ελλάδα οδηγήθηκε στις κάλπες όχι με το ζητούμενο κάποιου προσωπικού βολέματος αλλά με αυτό της ίδιας της επιβίωσης. Τη δεκαετία του ’60 το δίλημμα της επιβίωσης ήταν και πάλι έναντι της «Αριστεράς και των συνοδοιπόρων της» που θα οδηγούσαν την Ελλάδα στην πλήρη κομμουνιστοποίηση. Οι κομμουνιστές, σε περίπτωση επικράτησης, θα μας έπαιρναν τα χωράφια, ακόμη και τις γυναίκες.

Στην πρόσφατη, βέβαια, αναμέτρηση, κανένας δεν απειλούσε πως θα μας πάρουν τις γυναίκες, αλλά θα έπρεπε να ζήσουν όλοι την απαξίωση της δραχμής. Αντί της κομμουνιστοποίησης, η δραχμοποίηση. Με βάση αυτό και άλλα διλήμματα, καθόλου ασυνήθιστα στο παιχνίδι της πολιτικής, η χώρα υποτίθεται πως έσωσε το ευρώ και την ευρωπαϊκή της προοπτική.

Παρά την απουσία της Φώφης Γεννηματά, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του Δημήτρη Ρέππα και άλλων πολλών, η χώρα θα καταφέρει να σωθεί. Το πλατύ χαμόγελο σύγχυσης της Ντόρας Μπακογιάννη θα ξαναλάμψει στην ελληνική Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα προσφέρει τη ρητορεία του στα νέα μέτρα, ο Σαμαράς θα περιγράψει την αναγκαιότητά τους και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα περιγράψει ένα νέο πλαίσιο, προφανώς μετά από διάβασμα. Σωθήκαμε, λοιπόν. Μπορούμε να πάμε για μπάνιο.

Τώρα που σώσαμε το ευρώ πρέπει και να το βρούμε για να πληρώσουμε τους φόρους. Τώρα που έληξε η περίοδος της τρομοκρατίας και η χρησιμότητά της ως πολιτικού εργαλείου, αρχίζει η περίοδος της αντίστροφης τρομοκρατίας. Αυτή που θα ζήσει ο κόσμος. Πού θα βρεθεί το ευρώ, λοιπόν, αγαπητοί αρθρογράφοι, σε μια πολιτική που έχει αυτοπροσδιοριστεί ως τηρητής των υπογραφών της με τους Ευρωπαίους για ένα χρέος που δεν αποπληρώνεται και μια λιτότητα που δεν τελειώνει;

Πετυχημένα όλα εκείνα τα λεκτικά σχήματα και τα λογοτεχνικά τέρατα για τη δραχμή που θύμιζε Κατοχή και την ηλεκτρική κουζίνα που θα γινόταν καμινέτο ασετυλίνης, αν δεν έβγαιναν οι «ευρωπαϊστές». Οι τόσο ευρωπαϊστές που μοιράζουν όπως πάντα υπουργεία και περιοχές επιρροής συμφερόντων.

Σε λίγες μέρες, όταν θα χαμογελάσουν και στις τελευταίες φωτογραφίες ορκωμοσίας, θα στείλουν τα μπιλιέτα με τα χρέη. Μέτρα 11,5 δισ. ευρώ. Ούτε μια φράση για την πραγματική ανάπτυξη. Μόνο για το ΕΣΠΑ που βαφτίζουν «ανάπτυξη» για να το ξεκοκαλίσουν με άνεση και ασφάλεια. Πού θα βρεθούν, λοιπόν, τα ευρώ, που ευτυχώς δεν έγιναν δραχμές;

Σε αυτήν τη φάση δεν θα υπάρξει καν η δημοσιοποίηση των παλιών σκανδάλων, όπως συνέβαινε πάντα με την εναλλαγή των κυβερνήσεων. Όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Στον Σαμαρά θ’ ανήκει η εξουσία, ο Βενιζέλος θα την νταντεύει ελπίζοντας πως αφού επιβιώσει, θα καταφέρει να τη βιάσει, και ο Κουβέλης θα της κρατά ρομαντικά το χέρι, δηλώνοντας συνεχώς έναν πλατωνικό και καθόλου αμαρτωλό έρωτα.

Έγραψα πριν από μέρες, κι έγινε αντικείμενο κριτικής, πως η κυβέρνηση θα έχει μια ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση, αλλά θ' ακροβατεί πάνω στην κοινωνική. Όχι γιατί οι εκλογές δεν ήταν δημοκρατικές αλλά γιατί είναι δεδομένο πως η κυβερνητική πλειοψηφία σχηματίστηκε και πάνω στον φόβο για την έξοδο από το ευρώ και την ευρωζώνη. Από ψήφους που προέρχονται από ανθρώπους που δεν θέλουν το Μνημόνιο.

Εν ολίγοις, μια μνημονιακή κυβέρνηση καλείται να κυβερνήσει μια αντιμνημονιακή χώρα. Όταν, λοιπόν, τώρα που τέλειωσε η τηλεπώληση του προϊόντος, έρθει και ο λογαριασμός, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ναι, δεν θα υπάρχουν δραχμές, αλλά θα πρέπει να πληρώσουμε σε ευρώ. Και τότε;
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88636
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Vasoula »

γειά σου ρε Κουβέλη που σε ψήφισαν γιατί είσαι σοβαρός, ενώ αντίθετα ο Τσίπρας τους φάνηκε παιδαρέλι!!


αν ψηφίζαμε σύμφωνα με τις ηλικίες, την από 40 και πάνω έπρεπε να την είχαμε στείλει στα σκουπίδια!!!


:?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ε, ανθρωπάκο* μου, φοβήθηκες να είσαι λεύτερος…

Εικόνα


Ανθρωπάκο μου, μην το βάζεις στα πόδια… Αυτοί ξέρουν ότι έχεις τη δύναμη να είσαι Άνθρωπος. Γι αυτό σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι ανθρωπάκος. Γι αυτό φοβήθηκες να γίνεις λεύτερος άνθρωπος…

Πήγες να μιλήσεις ανθρωπάκο. Κι εκείνοι έπεσαν πάνω σου και σου είπαν, είναι ντροπή να μιλάς. Είναι ντροπή να είσαι εκείνος που θα καθορίσει τη δική του ζωή. Είναι ντροπή, μας βλέπουν όλοι… Είναι ντροπή να είσαι λεύτερος.

Ανθρωπάκο μου…

Δεν σε δικαιολογώ που φοβήθηκες. Αντίθετα, εσένα τον φοβισμένο φοβάμαι, περισσότερο κι απ’ αυτούς που σε τρομοκρατούν.

Γιατί σε είχαν μέσα στο εργαστήριο 2,5 χρόνια κι εσύ παραπονιόσουν που δεν μιλούν οι άλλοι. Κι όταν οι γύρω σου μίλησαν, τρόμαξες. Και είπες, ξαναβάλτε με στο εργαστήριο, είμαι ένα καλό και πειθήνιο πειραματόζωο. Μα έκανες και τη δική μου ζωή μέρος του πειράματός σου.

Μέχρι τώρα σε είχαν στο πείραμα χωρίς την έγκρισή σου, αφού δεν σε είχαν ρωτήσει. Τώρα σε ρώτησαν και φοβισμένος είπες, «συνεχίστε»… Έδωσες την έγκρισή σου, πλέον. Πώς θα παραπονεθείς, λοιπόν, για ό,τι σου ετοιμάζουν; Και να έλεγα ότι δεν ήξερες, θα σε καταλάβαινα. Αλλά ήξερες, ανθρωπάκο μου, ήξερες καλά. Γιατί πληρώνεις. Γιατί τα παιδιά σου είναι άνεργα. Γιατί σου έκοψαν το μισθό ή τη σύνταξη. Γιατί ο γείτονας αυτοκτόνησε. Γιατί ένας άλλος γνωστός σου είναι άστεγος και περιμένει φαγητό απ’ τα συσσίτια. Γιατί απέλυσαν το συνάδελφό σου, και σύντομα θα έλθει η σειρά σου. Γιατί το μαγαζί που ψώνιζες έκλεισε, αφού δεν είχες λεφτά να ψωνίζεις. Γιατί το παιδί στην παρακάτω γωνία λιποθυμά στο σχολείο, πεινασμένο μέρες…

Και μόνο ότι όλοι αυτοί, από όλο τον κόσμο, σε «συμβούλευαν» να δώσεις την έγκρισή σου για όλα αυτά, θα έπρεπε να σε υποψιάσει. Αλλά εσύ πείστηκες από τον Πρετεντέρη και τον Ευαγγελάτο, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο (που βοηθούσε τον Σαμαρά), τη Μέρκελ και τις αγορές.

Ε, ανθρωπάκο, ξέρεις τι νομίζω; Φοβήθηκες τη δική σου δύναμη. Φοβήθηκες την ευθύνη να είσαι λεύτερος. Φοβήθηκες να γευτείς την ελπίδα.

Κάθισες μπροστά στην τηλεόραση για να βρεις άλλοθι για το φόβο σου. Γιατί ήθελες να φοβηθείς ακόμη περισσότερο και να τα ρίξεις κάπου.

Σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι αυτοί που σε τρομοκρατούν είναι οι μεγάλοι. Τον μεγάλο τον θαυμάζουμε κιόλας. Ακόμη κι αν είναι ο τρομοκράτης μας. Και σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι οφείλεις να φοβηθείς.

Σ’ έκαναν να αναρωτηθείς: «ποιος είμαι εγώ που θα πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου»; Σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι αυτοί έχουν τη δύναμη, αλλά και την αρμοδιότητα για τη ζωή σου.

Σ’ έκαναν να βλέπεις το παιδί ή το εγγόνι σου άνεργο κι απελπισμένο, αλλά να φοβάσαι όχι αυτούς που το ανάγκασαν στην ανεργία και την απελπισία, αλλά τον εαυτό σου, μην τυχόν και δώσεις στο παιδί ή το εγγόνι σου την ευκαιρία να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Και δεν ξέρει… Ενώ εκείνοι, ξέρουν…

Ανθρωπάκο, σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι αυτοί που σε έφεραν εδώ, θα σ’ ελευθερώσουν κιόλας. Πώς μωρέ θα σ’ απελευθερώσει ο δεσμώτης σου, αναρωτήθηκες ποτέ;

Ανθρωπάκο μου, τους άφησες τόσα χρόνια να σου κάνουν τόσα πολλά. Χωρίς να βγάλεις μιλιά. Φοβισμένος ή βολεμένος. Αδιάφορος ή κερδισμένος, στις πλάτες πάντα των άλλων.

Εδώ και 2,5 χρόνια σού σακατεύουν τη ζωή, τα παιδιά, την πατρίδα. Και σου είπαν «αποφάσισε τώρα τι θέλεις να γίνει». Σου έδωσαν την «ελευθερία» να αποφασίσεις για το μέλλον σου, σου έδωσαν το «δημοκρατικό δικαίωμα» να επιλέξεις. Αφού όμως πρώτα σου είπαν – οι καταστροφείς σου, σου θυμίζω- ότι πρέπει να φοβάσαι τον εαυτό σου κι όχι αυτούς! Σου έθεσαν το δίλημμα «ή εμείς θα συνεχίζουμε να καταστρέφουμε τη ζωή σου, ή εσύ, που είσαι αδύναμος, θα πάρεις την ευθύνη». Κι εσύ φοβήθηκες, αποδεικνύοντάς τους ότι είσαι φοβισμένος ανθρωπάκος και προτιμάς να είσαι υποταγμένος παρά να σηκώσεις το κεφάλι σου. Άρα απέδειξες ότι καλώς έκαναν τον δικό σου τρόμο δική τους πολιτική πρόταση… Δεν έμαθες ότι ο Έλληνας σκύβει το κεφάλι μόνο μπροστά στους νεκρούς του, αλλά όχι από φόβο, παρά μονάχα από σεβασμό;

Ε, ανθρωπάκο. Νομίζω πως όσοι σε τρομοκράτησαν γνώριζαν πως φοβάσαι τη δύναμη και την ευθύνη σου. Γι αυτό, μάλλον με ανακούφιση, τις εκχώρησες, επιλέγοντας το σκυμμένο κεφάλι …

Σ’ έκαναν να φοβηθείς τα όνειρα των παιδιών σου, αλλά να εμπιστευτείς τους ίδιους που σκότωσαν την ελπίδα τους.

Ε, ανθρωπάκο. Πόσο ακόμη θα δολοφονείς τον εαυτό σου; Πόσο ακόμη θα τρομάζεις μήπως γίνεις λεύτερος;

Ανθρωπάκο μου, μην το βάζεις στα πόδια…

Αυτοί ξέρουν ότι έχεις τη δύναμη να είσαι Άνθρωπος. Γι αυτό σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι ανθρωπάκος…

Σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι ανθρωπάκος. Γι αυτό φοβήθηκες να γίνεις λεύτερος άνθρωπος…

Γι αυτό και στο δευτεριάτικο φύλλο της η γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung» σε χλεύασε, γράφοντας «οι Έλληνες μέχρι χθες ήταν έτοιμοι να κάνουν επανάσταση και από σήμερα αρχίζουν πάλι να ζητιανεύουν»…

Γι αυτό ο Σαμαράς, που υποσχόταν τα «18 σημεία ανακούφισης από το μνημόνιο» και στήριξε την προεκλογική του ρητορική στον τρόμο και στο πώς κάποιος που δεν έχει κυβερνήσει καταστρέφει (!) τη χώρα, μόλις πήρε το 30% απευθύνθηκε στη Μέρκελ, κι όχι σε σένα, ανθρωπάκο, λέγοντας ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του μνημονίου…

Κατάλαβες πόσο λίγο σε υπολογίζουν, φοβισμένε ανθρωπάκο;

Τώρα όμως που τους έδωσες την έγκριση να συνεχίσουν να στέλνουν χαράτσια και να σκοτώνουν τη ζωή μας, δεσμεύοντας και τα παιδιά σου κι εμένα που δεν το εγκρίναμε, να σου στείλω να πληρώσεις τα δικά μου χαράτσια; Γιατί δεν έχω άλλη δυνατότητα να πληρώνω. Γιατί εγώ ούτε τους φοβήθηκα, ούτε ήθελα να συνεχίσουν να σκοτώνουν και τα δικά σου παιδιά. Και πιστεύω ως μια μεγάλη αλήθεια και λύση στο σήμερα, αυτό που είπε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Όλι Ρεν: «στην Ελλάδα δεν είδα ποτέ κανένα πλούσιο να κλαίει. Κλαίνε μόνο τους φτωχούς, που πληρώνουν…»

* Δάνειος χαρακτηρισμός από το έργο του Βίλχεμ Ράιχ, «Άκου ανθρωπάκο»

Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ανθρωπάκο, σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι αυτοί που σε έφεραν εδώ, θα σ’ ελευθερώσουν κιόλας. Πώς μωρέ θα σ’ απελευθερώσει ο δεσμώτης σου, αναρωτήθηκες ποτέ;
Στην Ευρώπη λένε ότι οι Έλληνες υποφέρουν από το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης"!
Γι αυτό και στο δευτεριάτικο φύλλο της η γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung» σε χλεύασε, γράφοντας «οι Έλληνες μέχρι χθες ήταν έτοιμοι να κάνουν επανάσταση και από σήμερα αρχίζουν πάλι να ζητιανεύουν»…
Αυτά είναι... Τι ντροπή!
ΤΩΡΑ είναι η πραγματική ΝΤΡΟΠΗ και όχι πριν που μας έλεγαν λαμόγια, κλέφτες, αλήτες και τεμπέληδες.
Τους επιβεβαιώσαμε μια χαρά! ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ!

:angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Το σκίτσο της ημέρας:

από "The Independent"

Εικόνα
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ειναι να κλαις @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21701
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Evoula »

Παιδιά θα σας φανεί κάπως... αλλά ένα μέρος μου, θέλει να χάσουμε απόψε.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26122
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Κι εγώ νομίζω ότι αν χάσουμε θα φύγουν οι αυταπάτες που θα δημιουργηθούν σε πολλούς αν κερδίσουμε.........
τι παραλληλισμός κι αυτός με την πολιτική και το ποδόσφαιρο :?
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Οπως μου ειπε κατι παρομοιο ενας συναδελφος,πως δεν ξερει το γιατι αλλα πιστευει πως ειναι σημαντικο να κερδισει η ελλαδα.
Οκ δεν λεω εχει μια ηθικη σημασια αλλα απο την αλλη βλεπω να περιμενουμε μια ομαδα να δειξει αυτο που επρεπε να κανουμε σαν λαος.
Οποτε αν κερδισουμε μου φαινεται απλα σαν μια εκτονωση που θα καυλαντισουμε μερικες ημερες και μετα τα κεφαλια μεσα. i-)
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21701
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Evoula »

Καμία ηθική σημασία δεν έχει. Μια ψευδαίσθηση θα είναι πως κάτι κάνουμε.
Την ηθική την χάσαμε την προηγούμενη Κυριακή.
Και αν θεωρώ καλό να χάσουμε, δεν είναι επειδή δεν θέλω να δω τα μούτρα της Μέρκελ να γίνονται κιμάς αλλά δεν το δικαιούμαστε...
Τελεία και παύλα.
Η φράου, έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά. Εμείς τις το δώσαμε, τα υπόλοιπα είναι μπούρδες για να μπορούν να ροχαλίζουν καλύτερα οι ιθαγενείς.

Σόρρυ... αλλά... έτσι είναι...

Και δεν θα μου είναι καθόλου εύκολο να βλέπω την σκατόφατσά της, πιστέψτε με... :-%
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21701
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Evoula »

Να κι ένα σχόλιο από το facebook ομοιοπαθούντα απ' ό,τι φαίνεται:

""Πριν μια βδομάδα ψήψισες για τη χώρα σου ό,τι σε διέταξε η Μέρκελ και σήμερα παρακαλάς ολόψυχα να τη νικήσεις στο ποδόσφαιρο.
Ρε μεγάλε, είσαι αφόρητα γελοίος τύπος. Δε σε αντέχω"
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21701
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Evoula »

Σκίτσο στην Independent


Εικόνα
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21701
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από Evoula »

H μετεκλογική εποχή, δεν ξεκίνησε καλά για κάποιους.
Δεν πρόλαβαν να ορκιστούν και από τα Υπουργεία κατέληξαν στα νοσοκομεία.

Πρώτος το νήμα έκοψε ο Σαμαράς που του βγήκε το μάτι (καλά όχι ακριβώς... μια αποκολλησούλα έπαθε) τον είδε ο Ράπανος και ζήλεψε (υπουργός Οικονομικών), είδε και τί τον περιμένει ο άνθρωπος, τον έλουσε κρύος ιδρώτας, τον έπιασαν ταχυκαρδίες, σκέφτηκε πως δεν είναι άσχημη ιδέα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αντωνάκη.

Αντε... κι όπως λέει ο λαός μας, αν συμβεί μία φορά είναι τυχαίο. Αν συμβεί και δεύτερη ε, τότε σίγουρα θα τριτώσει.

Εύχομαι περαστικά και να είναι οι τελευταίοι... :liar: :liar:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από VasilisM »

Εγώ απορώ.. γιατί τόσος φανατισμός να νικήσει η Ελλάδα; Άντε και νίκησε.. τι σκατά θα κερδίσουμε δηλαδή; πάλι η Μέρκελ θα μας πηδάει.. Πόση βλακεία μαζεμένη σε ένα λαό; Αναγούλα με πιάνει ρε γαμώτο..
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”