Ξύπνησα σήμερα και μου λείπατε όλοι... η παρεούλα μας, οι ρεϊκο-συζητήσεις, η ενέργεια της ομάδας...
Μου ήρθανε μνήμες από τους βαθμούς που πήρα παλιά... Ταξίδεψα 6 χρόνια πίσω, στον 1ο μου βαθμό... ξαφνικά μου ήρθαν μυρωδιές, αισθήσεις, συναισθήματα από τότε... Ήτανε η πρώτη μου επαφή με όλο αυτό, μία πρώτη "αποκάληψη", και έχει χαραχθεί στην καρδιά μου για πάντα ως το πιο γλυκό συναίσθημα... Αλλά και πιο μετά, στον 3ο βαθμό, παρ'όλους τους "καθαρισμούς" που βίωνα, ήταν και πάλι πολύ όμορφα εκεί στην εξωχή που ήμασταν, σε εκείνη την υπέροχη αίθουσα... Και ο 2ος βαθμός, με τα σύμβολα και τις αμέτρητες δυνατότητες που μου δώσανε... Όλα αυτά τα θυμήθικα, όχι σαν σκέψεις, αλλά σαν συναίσθημα... αυτό την "οικογένειας", της ζεστασιάς, την ενέργειας, της Ομορφιάς... της Απλότητας... της Αγάπης...
Θεωρώ πως από τότε άλλαξε η ζωή μου... Πήρα μία μικρή γεύση του πόσο όμορφα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα... και αυτό ξύπνησε μέσα μου Μνήμες... και αυτό το συναίσθημα είναι που επιδιώκω να φέρω κάθε μέρα στην ζωή μου... άλλες φορές τα καταφέρνω και αισθάνομαι πλήρης... άλλες φορές δεν τα καταφέρνω και αισθάνομαι μόνος και άδειος... και μερικές φορές, όπως σήμερα, το αναπολώ με νοσταλγία...
Μου έχει λείψει αυτή η παρεούλα (ουσιαστικά, όλοι μας έχουμε χαθεί)... αλλά θα την κουβαλάω πάντα μέσα στην καρδιά μου...

Μετά ήρθε το Καρούνα, και πέσαμε στα βαριά... μπερδεμένα συναισθήματα και πολλή δουλειά με τον Εαυτό και το υποσυνείδητο... άλλος ένας σταθμός στην ζωή μου... Ακόμα θυμάμαι πόσο σαστισμένος ήμουνα στο σεμινάριο...

Και βέβαια οι συναντήσεις στον Μπάκα μαζί σας... κάθε φορά να μου δίνουν δύναμη και να με εμπνέουνε, για να συνεχίσω τα βήματά μου στο Ταξίδι της Επιστροφής... Ακόμα και αν δεν μιλάω, ακόμα και εάν κάθομαι σιωπηλός σε μια γωνία και σας ακούω, είμαι ευτυχής... αισθάνομαι όλη αυτήν την ενέργεια της Αγάπης...

Ήταν κάποια συναισθήματα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα... γιατί το να γράψω "καλημέρα" στο άλλο topic, μου φαινόταν πολύ λίγο για αυτό που αισθάνομαι τώρα...