Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ
http://www.youtube.com/watch?v=0VCuTiOu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Re: Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ
με πιανει η καρδια μου οταν βλεπω τετοια θεματα . πως μπορουμε και κανουμε τετοια πραγματα γμτ??

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
πάντως μου έρχεται πιο λογικό, οι ιπτάμενοι δίσκοι να είναι ανθρώπων έργο και όχι κάποιου εξωγήινου, που μας παρακολουθεί από μακριά, χρόνια τώρα...
ο άνθρωπος έχει απεριόριστη ανοησία, στο περιορισμένο του σύμπαν!

ο άνθρωπος έχει απεριόριστη ανοησία, στο περιορισμένο του σύμπαν!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Πολύ πετυχημενο!!!!Vaso έγραψε:ο άνθρωπος έχει απεριόριστη ανοησία, στο περιορισμένο του σύμπαν!

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι