κι εγώ...........κι εγώ.........!
Ορίστε, ένα τέτοιο μούτρο......δεν έχω καμμιά αντίρρηση να το βάλω σπίτι μου....! χεχεχεχεχεχε
Βέβαια παίζει το πώς και πόσο θα μας αντέξει....!
8) 8)
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Στέλνω τις ευχές μου..........να το αποκτήσουμε....!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Ξέρεις Πέννη, στο τέλος θα "κλεφτούμε"!!! :lol: :lol: :lol:
Α, τώρα που το θυμήθηκα!
Πέρυσι στην Σαρωνίδα είχα βρει ένα τέτοιο σκυλάκι την Πέννη (μην γελάς, έτσι το έλεγαν). ΄Ηταν μόνο του στο δρόμο και το είδα την ώρα που γύριζα σπίτι το βράδυ. Είπα να το πάρω, αλλά κρατήθηκα...τελικά βρέθηκε ο κύριός του, που το άφηνε κάθε βράδυ μόνο του να κάνει τις βόλτες του.
Μου ξέφυγε λοιπόν η Πέννη, Πέννη μου!!!
Αλλά εντάξει...τώρα είναι αλλιώς...με τον Βίκο!!!
Δεν ξεχνιέται ο άτιμος!!! :roll: