"κλέφτης"

Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

"κλέφτης"

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Βάζω εδώ αυτό το θέμα, στις "Ανώτερες Επικοινωνίες", γιατί νομίζω ανήκει εδώ... @};-

Όταν ήμουν παιδί στον κήπο του σπιτιού μου έπαιζα με τους «κλέφτες» αυτές τις χνουδωτές, σχεδόν αέρινες μπαλίτσες .
Πόσους «κλέφτες» έβλεπα, άλλους να ταξιδεύουν στον αέρα, άλλους να «τρέχουν» στο έδαφος. Έμπλεκαν στα πόδια μου, χάιδευαν το χέρι μου, στροβιλίζονταν σε ένα φύσημά μου.
Μικρούλα, πριν πάω ακόμα σχολείο, αναρωτιόμουν από πού προέρχονταν. Μου φαινόταν σαν κάτι ζωντανό, «τι φυτό μου λένε, αυτό μου κρατάει συντροφιά, παίζει μαζί μου, έρχεται κοντά μου όταν νιώθω μόνη» έλεγα και το πίστευα.
Θυμάμαι, η γιαγιά μου, έλεγε ότι αν πιάσεις έναν «κλέφτη» που πετάει και μετά τον αφήσεις ξανά να συνεχίσει το ταξίδι του, μια ευχή σου εκπληρώνεται.

Πολλά χρόνια αργότερα όταν αναγκαστικά «βγήκα από τον κήπο» μου αναγνώρισα τους κλέφτες μου πάνω σ’ ένα φυτό, το οποίο μάλιστα διάβασα ότι είναι παρασιτικό. Ο «κλέφτης» μου είναι η φουντίτσα από το άνθος του που περιέχει τους σπόρους του, μια φουντίτσα που στο πρώτο φύσημα του αέρα πετάει και μπορεί να καλύψει και μεγάλες αποστάσεις.

Τώρα όμως αναγνωρίζω την Αλήθεια αυτού που πίστευα παιδί να ζει μέσα σ' αυτό του περιγράφουν οι βοτανολόγοι στα βιβλία τους.

Ένιωσα σήμερα, την ανάγκη να γράψω κάτι για τους "κλέφτες" μου, να τους ευχαριστήσω για την συντροφιά που μου κράτησαν και για όλα αυτά τα μυστικά που μου ψιθύριζαν έστω κι αν εγώ άργησα να καταλάβω τα λόγια τους.
Και για κάτι ακόμα...
...για να ανοίξω την πόρτα του κήπου μου.

Δεν υπάρχει πια λόγος να είναι μόνο δικός μου. Σίγουρα πολλοί από εμάς θα έχουν παίξει μ’ αυτά τα λουλουδάκια-ξωτικά… :x @};-

Τον εαυτό του παιδί
http://www.youtube.com/watch?v=BX3Ztxtm ... detailpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Συνημμένα
index.jpeg
index.jpeg (1.04 KiB) Προβλήθηκε 5412 φορές
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: "κλέφτης"

Δημοσίευση από Ellaki »

Σίγουρα πολλοί από εμάς θα έχουν παίξει μ’ αυτά τα λουλουδάκια-ξωτικά…
στην αφιερώνω :x
Συνημμένα
8-copy.jpg
8-copy.jpg (80.14 KiB) Προβλήθηκε 5406 φορές
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λιζάκι... :cry:

κι εμένα, όταν ήμουν μικρή, με απομάκρυναν από το "λουλούδι" της πατρίδας μου...
Είναι γαιδουράγκαθο, μου έλεγαν, και θα σου κάνει κακό! :cry:

όμως εγώ, σε κάθε φυλλαράκι του έβλεπα τον θεό...έπαιρνα μυνήματα φωτός!
ευτυχώς δεν κατάφερε η ανθρώπινη "αλαζονεία" να με απομακρύνει από το σημαντικό, προς χάρη του φαινομενικά ασήμαντου!

στο αφιερώνω με εκείνη την Αγάπη, που μόνο η αυθεντικότητα της Ψυχής μας μπορεί να κατανοήσει...

:romance-heartbeating:
kleftis.JPG
kleftis.JPG (115.07 KiB) Προβλήθηκε 5394 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Τι υπέροχη φωτογραφία Βασούλι μου ,
για μένα η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη !!!! :-( @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:angelic-blueglow: :angelic-blueglow: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ένιωσα σήμερα, την ανάγκη να γράψω κάτι για τους "κλέφτες" μου, να τους ευχαριστήσω για την συντροφιά που μου κράτησαν και για όλα αυτά τα μυστικά που μου ψιθύριζαν έστω κι αν εγώ άργησα να καταλάβω τα λόγια τους.
Και για κάτι ακόμα...
...για να ανοίξω την πόρτα του κήπου μου.
Δηλαδη λιζακι τι καταλαβες στα λογια τους?
Ποια ηταν τα μυστικα.?
Τι συμβολιζει τελικα ο κλεφτης?

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Ο κλέφτης, Τασούλη, μου "έλεγε" πως ακόμα και όταν νιώθω μόνη ποτέ δεν είμαι μόνη.

Πως ακόμα και όταν δεν το αντιλαμβάνομαι υπάρχει μια αγκαλιά Αγάπης γύρω μου.

Πως υπάρχει και κάτι πέρα απ'τα φαινόμενα.

Πως ζω σ' αυτόν τον κόσμο αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.

Πως η οικογένειά μου δεν είναι μόνο η μαμά και ο μπαμπάς και οι λοιποί συγγενείς.

Ουυυυυυυ! θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτη λίστα. :romance-heartsfade:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Λιζάκι.. :-( @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Λιζακι.. @};- :-( :x
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

α! ρε Λίζα :x :x :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Τι όμορφη αντίληψη!!!

>:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Λιζακι :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Λιζάκι :x :x :x :x

και εμένα μου άρεσαν από μικρή
τα ζήλευα που έιναι τόσο φωτεινά και ελαφρία που μπορούν να πετάνε όπου θέλουν :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Λιζάκι μας... :sunny: :sunny: :sunny: :x :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”