Παγκόσμια προσευχή για τον πλανήτη

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...
elina

Παγκόσμια προσευχή για τον πλανήτη

Δημοσίευση από elina »

Γειά σε όλους! :D
Πρώτο post στο site... Καλώς σας βρήκα λοιπόν :D Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Έχουμε κάμποσο καιρό να τα πούμε.
Είχα πει σε κάποιους από εσάς για ένα site που αφορά μια παγκόσμια προσευχή που θα γίνει στις 17/7/07. Βάσω, μπορεί να το θυμάσαι. Δίνω εδώ το link για το site. Πιστεύω να το βρείτε ενδιαφέρον! :D Ευτυχώς είναι και σε άλλες γλώσσες εκτός από Αγγλικά.

http://www.firethegrid.com/

Πολλά φιλιά σε όλους!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελινάκι καλώς ήρθες!

Σ' ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την συμβολή. Ευτυχώς είναι και στα γερμανικά...

Την άποψή μου για το θέμα του Πλανήτη, την αναφέρω στην ενότητα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, στο τοπικ για το νερό.

Η προσευχή είναι η ευχή μας!
΄Ομως αναρωτιέμαι...φτάνει???

Αχ, αχ, αχ :cry:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από elina »

Γεια σου Βάσω! :D

Σίγουρα χρειάζονται και πράξεις και να αλλάξουν και κάμποσα "μυαλά".... Αλλά πιστεύω και στη δύναμη της προσευχής, ειδικά όταν γίνεται από πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Από ό,τι κατάλαβα διαβάζοντας στο site το όλο εγχείρημα βασίζεται στην άποψη ότι το ενεργειακό επίπεδο του καθένα μας επηρεάζει το ενεργειακό επίπεδο του πλανήτη....Τα εξηγεί μέσα καλύτερα από ό,τι θα τα έλεγα εγώ. Πάντως μου φαίνεται λογικό από αυτά που ξέρουμε και από το reiki και πραγματικά αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να βοηθήσει κάτι τέτοιο θέλω να βοηθήσω και εγώ. Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα! :)

Φιλάκια!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

βασίζεται στην άποψη ότι το ενεργειακό επίπεδο του καθένα μας επηρεάζει το ενεργειακό επίπεδο του πλανήτη
Ναι Ελίνα μου, αυτή είναι η άποψή μου!
Η ατομική εξέλιξη του καθενός μας...
Η πνευματική ένωση του καθενός μας
Η "γείωση" των ανώτερων ενεργειών του Εαυτού μας
Η αγάπη σαν συμπαντική ενέργεια από το κέντρο της καρδιας μας

...όλα αυτά βοηθούν τον Πλανήτη στα λεπτοφυή του πεδια, ώστέ να "αυτοκαθαρίζει" και το σώμα του!!!

Και βέβαια είμαι υπέρ της προσευχής!!! Εστιάζεται η πρόθεσή μας έτσι. Γιατί μόνο η δική μας πρόθεση βοηθά.
Η προσευχή σαν μέσον επίκλησης ανώτερων πνευματικών ενεργειών δεν βοηθά...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2”