AKEΡΑΙΟΤΗΤΑ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

AKEΡΑΙΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Κι αφού μισήσαμε πολύ, κι αφού διαχωριστήκαμε από την απόγνωση ακόμα περισσότερο και αφού επικρίναμε ότι δεν ήταν, θεωρητικά, δικό μας και αφού εξαντλήσαμε και την τελευταία μας προσπάθεια να περισώσουμε το «βιός» μας…

Νάμαστε τώρα «γυμνοί» ενώπιων Μας!

Και τώρα?

Τι μας λέμε?

Ποιες δικαιολογίες τάχα είναι αρκετές να κατευνάσουν τον πόνο, την θλίψη και την απώλεια?

Οι «άλλοι» μας τελείωσαν…

Και λίγο πριν «τελειώσει» και η αντοχή μας, τελειώνει η ανοχή μας…

Τι να ανεχτούμε? Τι χρειάζεται να κουβαλήσουμε? Πόση ασθένεια? Πόσες τύψεις? Πόσες ενοχές? Πόσες σκέψεις? Πόσα συναισθήματα?

Καλά θα ήταν να τα φορτώναμε όλα αυτά στις πλάτες ενός Αγγέλου και να τα στέλναμε στον «αγύριστο»…Γίνεται όμως?

Κάθε ουράνια οντότητα δεν μπορεί παρά να μας «συγχωρεί»…όσο εμείς νομίζουμε ότι «συγχωρούμε» τους άλλους, αλλά δεν «χωράμε» πουθενά τον Εαυτό μας!

Είναι πολύ μεγάλος για την καρδιά μας φαίνεται…

Πόση συντριβή μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος, όταν δεν μπορεί ναι νιώσει με ακεραιότητα τι θέλει?

΄Οσα η Ψυχή του τού ομολογεί σαν θεία Θέληση, έρχονται τα «σωστά» και τα «λάθος» να τα αμφισβητήσουν…Και τότε δεν ξέρει ποια είναι τα συναισθήματά του…Θέλει ο άνθρωπος ισορροπία στην Ψυχή και έρχεται ο εσωτερικός «δαίμονας» και το κάνει «υποχρέωση»…

Και τώρα? Τώρα που τέλειωσαν οι δικαιολογίες του «σωστού», τώρα τι μας λέμε?

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σε ακεραιότητα τα συναισθήματά σου! Να νιώθεις μέσα σου το «σωστό» και να μην επιδρά κανείς σ’ αυτό! Να μην επιτρέπεις σε κανέναν να εισβάλει στον κόσμο του θεού μέσα σου, ούτε καν η ιδέα που έχεις για τον θεό…

Νιώσε, μου έλεγε ο Δάσκαλός μου…νιώσε, μην σκέφτεσαι! Η ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που επιδρά εξωτερικά, αλλά από αυτό που δρα εσωτερικά…
Πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι είναι αυτό που Θέλεις και κανείς να μην μπορεί να επιδράσει σ’ αυτό!
Ακόμα και αν μείνεις μόνη σου στον κόσμο, να είσαι σίγουρη ότι αυτό είναι αυτό που Θέλεις! Δημιούργησε όραμα για τον Κόσμο σου, είναι Δικός Σου…
Αν μπορέσεις να τον μοιραστείς, τότε θα είναι μόνο από Αγάπη…

Και μετά από αυτό, ρωτάω…

Ξέρετε, πέρα από κάθε αμφιβολία, τι Θέλετε?

Ξέρετε, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η μοναξιά δεν προέρχεται από την ασυμβατότητα με τον εξωτερικό κόσμο, αλλά από την αδιαλλαξία του κόσμου σας να συμφιλιωθεί με τον θεό?

Τι θα πείτε στον Εαυτό σας πια?

πρωί πρωί με καλημέρες και λαλά... :D

http://youtu.be/Wh-JGjIZYpI @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Την Αληθεια μας λέμε , και πάμε μέρα -μέρα στη Ζωη .... @};-

Ειναι μια καλή αφετηρία... :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Νιώσε, μου έλεγε ο Δάσκαλός μου…νιώσε, μην σκέφτεσαι! Η ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που επιδρά εξωτερικά, αλλά από αυτό που δρα εσωτερικά…
Πρέπει να γνωρίζεις, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι είναι αυτό που Θέλεις και κανείς να μην μπορεί να επιδράσει σ’ αυτό!
Ακόμα και αν μείνεις μόνη σου στον κόσμο, να είσαι σίγουρη ότι αυτό είναι αυτό που Θέλεις! Δημιούργησε όραμα για τον Κόσμο σου, είναι Δικός Σου…
:-( :-( @};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ξέρετε, πέρα από κάθε αμφιβολία, τι Θέλετε?

Ξέρετε, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η μοναξιά δεν προέρχεται από την ασυμβατότητα με τον εξωτερικό κόσμο, αλλά από την αδιαλλαξία του κόσμου σας να συμφιλιωθεί με τον θεό?

Τι θα πείτε στον Εαυτό σας πια?
Δεν έχω άλλες δικαιολογίες πια. @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

παιδιά θα παραθέσω ένα διάλογο που έγινε στο σεμινάριο ο οποίος πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την κουβέντα μας:

Το πρώτο είναι το οικονομικό. Εκεί που είχα κάνει μια προσπάθεια στην δουλειά, βλέπω ότι κατάφερα να αρχίζει να εξασθενεί. Και απογοητεύομαι και με το γενικότερο σύστημα εργασίας, με το ότι δεν έχω το πτυχίο μου (ακόμα και αν λογικά δεν το βρίσκω απαραίτητο, δεν νιώθω ασφαλής χωρίς αυτό το "χαρτί"... Που θεωρείται τόσο βασικό. Που θεωρώ τόσο βασικό).
Ας πάμε πρακτικά...και δουλειά να βρεις θα είναι η δουλειά των 600 ευρώ...΄Αρα, ποτέ δεν θα μπορέσεις να επιβιώσεις μόνη σου, με τα σημερινά δεδομένα, χωρίς να "υποβαθμίσεις" την ποιότητα της ζωής σου. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγεις από το σπίτι μόνο όταν βρεις κάποιον να μοιράζεσαι τα έξοδά του σπιτιού...

Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια...
Στην δική μου εποχή δεν μπορούσα να φύγω από΄το σπίτι, παρά μέσα στα πλαίσια ενός γάμου...
Σήμερα, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, μόνο που ο γάμος έχει γίνει συμβίωση ελεύθερη...Πάντως όλο το σύστημα "φωνάζει" ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ μόνη σου να επιβιώσεις...

Με αυτόν τον τρόπο μας αναγκάζει να συμβιώνουμε με τα ασύμβατα για την Ψυχή μας δεδομένα...Να δεσμευόμαστε στον φόβο της επιβίωσης και έτσι να επιβιώνουμε απλά...
΄Ομως κανένα ένστικτο δεν καλύπτουμε με αυτόν τον τρόπο...
Ούτε της αυτοσυντήρησης, ούτε το σεξουαλικό, ούτε το κοινωνικό...
Γιατί όλα αυτά χρειάζονται την Αγάπη για να λειτουργήσουν χωρίς διαστρεβλώσεις και την Σοφία για να ισορροπήσουν με τον αληθινό μας Εαυτό και να μην παλεύει ο ένας τον άλλον...Δηλαδή ο Εαυτός με τον εαυτό...

Τα συναισθηματικά μηνύματα που παίρνουμε από το σύστημα αυτό είναι ο φόβος, η ανασφάλεια, η δυσαρμονία και φυσικό είναι να περιφρονούμε τον εαυτό μας, αφού αναγκαζόμαστε να συμβιβαστούμε με όσα η Ψυχή μας δεν θέλει...
Πάρε δηλαδή έναν πολύ καλό λόγο που η ανθρωπότητα βασανίζεται από την ασθένεια...

Η συμβίωση μεταξύ μας είναι δύσκολη και απορριπτική για την Αγάπη, γιατί κανένας δεν βρίσκει "χώρο" μέσα σ' αυτήν, για να "χωρέσει" τον Εαυτό του. Ο «χώρος» μέσα μας έχει γεμίσει με φόβους και φοβίες και με μια μεγάλη δόση απέχθειας για την ζωή που δεν είναι δική μας, μια και οι άλλοι αποφασίζουν πως θα ξετυλιχτεί…

Θα μου πεις τώρα…Και τι να κάνω? Πρακτικά…

Δεν ξέρω…Να τολμήσεις να είσαι ο Εαυτός σου θα έλεγα…Κανείς δεν χάνεται όταν βρίσκεται στην αλήθεια…
Θυμάμαι όταν είχα χωρίσει, με έναν μισθό που δεν έφτανε να συντηρήσει ούτε τον Εαυτό μου…πόσο μάλλον και τα δύο παιδιά μαζί μου!

Είχα πολλές προτάσεις για να επιβιώσω με τον πιο «ανώδυνο» τρόπο…
Δύο άντρες ευκατάστατοι που ήθελαν να με παντρευτούν και να με διευκολύνουν από την μια, η μητέρα μου από την άλλη, που μου πρότεινε να πάω να μείνω μαζί της…

Η Ψυχή μου δεν άντεχε όμως...Οι προτάσεις πήγαν στο καλάθι των αχρήστων και εγώ ξεκίνησα την μάχη, γνωρίζοντας ότι θα είμαι ο νικητής, ακόμα και αν πέθαινα…Και φυσικά ήμουν νικητής σ’ αυτήν την μάχη…
Γιατί η Ψυχή μου ήταν στον θεό, στην Πίστη και στην Εμπιστοσύνη ότι τίποτα δεν θα συμβεί ανώφελο για εμένα και την Ζωή μου…

Κάποια στιγμή, δεν ξέρω ποια είναι για τον καθένα, χρειάζεται να «καταγγείλουμε» μέσα μας την ασφάλεια και αυτήν την παράδοση άνευ όρων στην ψεύτικη ανάγκη να είμαστε μαζί με τους άλλους, για να νιώθουμε εξασφαλισμένοι και από αυτό να αντλούμε δύναμη για να σπρώχνουμε μηχανικά την ζωή μας!

Θυμάμαι που είχες πει κάποια φορά για τους ανθρώπους, το πως είναι, άμα βγει το "ασυνείδητό" τους στην επιφάνεια... Ε, ναι, κάπως έτσι είναι κάθε φορά που ο πατέρας μου έχει τα νεύρα του... Οπότε ναι, αν όχι σε θέματα επιβίωσης, τουλάχιστον κάποιας σωματικής ακαιρεότητας έχω φοβίες.
Και η σωματική ακεραιότητα θέμα επιβίωσης είναι, μην γελιέσαι. Το σώμα είναι το μόνο υπαρκτό επίπεδο που γνωρίζουμε αρχικά. Γι’ αυτό γίνονται όλα…Η αρμονία ή η δυσαρμονία που αισθανόμαστε, προέρχεται μόνο από εκεί, νομίζουμε…Ο Εαυτός μας συνειδητά είναι μόνο όσα επιδρούν σ’ αυτό το σώμα, τα ασυνείδητα που επιδρούν στον Εαυτό μας δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη…
΄Η τα αντέχουμε, γιατί νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς…Είναι κυρίαρχο πεδίο στην Ζωή μας, γιατί έχει αισθήσεις και αισθήματα και ανάγκες που πρέπει να καλυφτούν σε προτεραιότητα…

΄Ετσι γίνονται οι ανατροπές μέσα μας, χωρίς να το παίρνουμε είδηση. Δεν εκτιμάμε την Ζωή πια, γιατί το σώμα δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, αποκομμένο από τον Εαυτό μας, θεωρεί ότι Ζωή είναι να πονάμε και να αντέχουμε…Αυτό το μήνυμα παίρνει ο νους «κληρονομικά» και έτσι δεν μπορεί να αυτονομηθεί, μέσα στα ασυνείδητα πρότυπα, που τα κάνει ασυνείδητα συναισθήματα, «δαίμονες» της ζωής μας που επεμβαίνουν πάντα όταν χρειάζεται να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό από το σύνολο…Ο θεός μέσα εκεί έχει πάρει μορφή και όλοι οι άνθρωποι νομίζουν ότι τον ενδιαφέρει μόνο να επικρίνει ή να επιβραβεύει την «ανταρσία» ή την «υποταγή» αντίστοιχα…
Κάτι που με την λογική φαίνεται να έχεις ξεπεράσει, έρχονται τα συναισθήματα και στο βάζουν σαν απαγορευμένο!
Και επειδή είναι πολύ πιο δυνατά από την λογική, επιδρούν στις πράξεις σου, στην συμπεριφορά σου, στις επιθυμίες σου, ώστε να υποταχθείς στον φόβο της μάζας και να γίνεις από ΄Ανθρωπος, «ελεγχόμενο» είδος…
΄Όμως το «απαγορευμένο» δεν το γλιτώνεις…Οπότε γνωρίζοντας ότι είσαι και νιώθεις διαφορετικά ίσως από την μάζα, έρχεται εκείνη η αυτό-απόρριψη να παρασύρει την δύναμή σου σε τύψεις, ενοχές για ότι λάθος έκανες, που δεν ανταποκρίνεται στις μαζικές κατευθύνσεις…
Και ενώ με την λογική έχεις επιχειρήματα να βρεις την ανθρώπινη Φύση σου, που δεν είναι μόνο ενστικτώδης, η αυτό-απόρριψη σε κάνει να φοβάσαι ότι τίποτα από όσα θέλεις δεν είναι σωστά τελικά…
Ετσι η ανθρώπινη Φύση αυτό-απορρίπτεται σαν φαντασία…
Το συμπέρασμα είναι ότι ο άνθρωπος είναι ζώο και ζει με τα ένστικτα, έχοντας μια υποτυπώδη συνείδηση που περιλαμβάνει μια κοσμοθεωρία ιδανικών, που ποτέ δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην Ζωή, γιατί υπάρχουν και εκείνοι οι άλλοι που τα «σαμποτάρουν»…
Να λοιπόν γιατί δεν υπάρχει Ειρήνη, Ενότητα και Αγάπη στον κόσμο μας, παρά μόνο στο ιδεατό μας!

Να και η αλήθεια όσων λέγω…
Το δεύτερο κομμάτι είναι το κοινωνικό. Φοβάμαι το τι θα πουν συγγενείς και φίλοι. Φοβάμαι την απόρριψη της επιλογής μου. Αλλά κυρίως φοβάμαι ότι θα αποτύχω και θα πρέπει να ξαναγυρίσω στους γονείς μου.
να πως το παιδάκι αναγκάζεται να προσαρμοστεί και να βιώσει την Αγάπη και την Αθωότητα που έχει στην Ψυχή του, μέσα από την σκληρή εφαρμογή μιας απλής νοητικής μηχανικής διαδικασίας που το εξουσιάζει με τον φόβο...Ετσι λαμβάνει αγάπη, μέχρι να είναι σε θέση να ωριμάσει πνευματικά, νοητικά και συναισθηματικά και να καταλάβει ότι στην ουσία δεν έχει κανέναν ανάγκη, εκτός από τον Εαυτό του και τον Θεό...

Μπορεί βέβαια να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή για έναν φυσικό άνθρωπο, σε μία ζωή...Συνήθως, από ότι βλέπουμε, δεν έρχεται...
Η ύλη, λόγω της πολύ χαμηλής συχνότητάς της, είναι πολυ πιο έντονη και "βαριά" σαν δόνηση, για να επιτρέψει την "άνοδο" μας!
΄Ετσι, οι άνθρωποι δεν μπορούν να εμπιστευθούν την φωνούλα μέσα τους, αλλά εμπιστεύονται τις φωνές έξω τους!
Παρασύρονται από την μάζα των πεποιθήσεων που τις έχουν υιοθετήσει σαν δικές τους...γιατί, απλά, φοβούνται, να ομολογήσουν στον Εαυτό τους, ότι ναι, είναι διαφορετικοί από την μάζα και ανήκουν μόνο στον Κόσμο του Θεού...

Κάθε τι διαφορετικο, στον κόσμο μας, εξοντώνεται...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σε ακεραιότητα τα συναισθήματά σου! Να νιώθεις μέσα σου το «σωστό» και να μην επιδρά κανείς σ’ αυτό! Να μην επιτρέπεις σε κανέναν να εισβάλει στον κόσμο του θεού μέσα σου, ούτε καν η ιδέα που έχεις για τον θεό…

Καποια στιμγη οντως τελειωνουν οι δικαιολογιες και ερχεσαι τετ-α-τετ με τον ευατο σου..
Οντως ειναι δυσκολο να κρατησεις σε ακεραιοτητα τα συναισθηματα σου και αν δεν εισαι σε συνεχη επαγρυπνιση και ταπεινοτητα αρχιζει η εσωτερικη συγκρουση και ταυτιζεσαι σε χρονο ντετε με ρολους..
Και εκει χανεις την μπαλα φορας κουστουμι ρολου και ουτε που το παιρνεις χαμπαρι..
Ουφ προσφατα και για πολυ διαστημα το επαθα..

Ομως παντα υπαρχει τροπος αρκει να τολμησεις να παραδεχτεις μεσα σου και οχι στους αλλους οτι μεγαλε βρηκες παρτο αλλιως το τιμονι..
Και κανε νεα αρχη..

@};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: AKEΡΑΙΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ακούγεται τόσο όμορφο και τόσο εύκολο κι όμως νιώθω "πόνο" κάθε φορά που αφήνομαι να νιώσω ...

Τώρα όμως γνωρίζω τη λύτρωση που ακολουθεί... και μέσα από την εμπειρία και την αγάπη όλων σας το προσπαθώ
(αφού ένας μπορεί, όλοι μπορούν)

>:d< Σας ευχαριστώ όλους και σήμερα ιδιαίτερα
τη Βάσω και την Αννα

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Πολύ σημαντικός διάλογος, ευχαριστώ για το μοίρασμα!

:x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Anna έγραψε:Κάποια στιγμή, δεν ξέρω ποια είναι για τον καθένα, χρειάζεται να «καταγγείλουμε» μέσα μας την ασφάλεια και αυτήν την παράδοση άνευ όρων στην ψεύτικη ανάγκη να είμαστε μαζί με τους άλλους, για να νιώθουμε εξασφαλισμένοι και από αυτό να αντλούμε δύναμη για να σπρώχνουμε μηχανικά την ζωή μας
~x(
Anna έγραψε:…Αυτό το μήνυμα παίρνει ο νους «κληρονομικά» και έτσι δεν μπορεί να αυτονομηθεί, μέσα στα ασυνείδητα πρότυπα, που τα κάνει ασυνείδητα συναισθήματα, «δαίμονες» της ζωής μας που επεμβαίνουν πάντα όταν χρειάζεται να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό από το σύνολο…
~x(
Anna έγραψε:Και επειδή είναι πολύ πιο δυνατά από την λογική, επιδρούν στις πράξεις σου, στην συμπεριφορά σου, στις επιθυμίες σου, ώστε να υποταχθείς στον φόβο της μάζας και να γίνεις από ΄Ανθρωπος, «ελεγχόμενο» είδος…
~x(
Anna έγραψε: η αυτό-απόρριψη σε κάνει να φοβάσαι ότι τίποτα από όσα θέλεις δεν είναι σωστά τελικά…
Ετσι η ανθρώπινη Φύση αυτό-απορρίπτεται σαν φαντασία…
X(
Vaso έγραψε:Και λίγο πριν «τελειώσει» και η αντοχή μας, τελειώνει η ανοχή μας…

Τι να ανεχτούμε? Τι χρειάζεται να κουβαλήσουμε? Πόση ασθένεια? Πόσες τύψεις? Πόσες ενοχές? Πόσες σκέψεις? Πόσα συναισθήματα?

Καλά θα ήταν να τα φορτώναμε όλα αυτά στις πλάτες ενός Αγγέλου και να τα στέλναμε στον «αγύριστο»…Γίνεται όμως?
δε γινεται :-??
Vaso έγραψε:Πόση συντριβή μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος, όταν δεν μπορεί ναι νιώσει με ακεραιότητα τι θέλει?
:cry:
Vaso έγραψε:Νιώσε, μου έλεγε ο Δάσκαλός μου…νιώσε, μην σκέφτεσαι! Η ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που επιδρά εξωτερικά, αλλά από αυτό που δρα εσωτερικά…
:x :x :x :x @};- @};- @};- @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Συγχρονικότατο O:-) O:-) O:-) Ευχαριστώ >:d< >:d< >:d<

:cry: @};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σε ακεραιότητα τα συναισθήματά σου! Να νιώθεις μέσα σου το «σωστό» και να μην επιδρά κανείς σ’ αυτό! Να μην επιτρέπεις σε κανέναν να εισβάλει στον κόσμο του θεού μέσα σου, ούτε καν η ιδέα που έχεις για τον θεο
@};-

:cry: @};- :x

Eυχαριστω :cry: @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

υπεροχο τοπικ..! @};- @};- :x :x :x

Ειρηνάκι :* >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

@};- @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Re:

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Η ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που επιδρά εξωτερικά, αλλά από αυτό που δρα εσωτερικά…
Γιατί η Ψυχή μου ήταν στον θεό, στην Πίστη και στην Εμπιστοσύνη ότι τίποτα δεν θα συμβεί ανώφελο για εμένα και την Ζωή μου…
Ετσι λαμβάνει αγάπη, μέχρι να είναι σε θέση να ωριμάσει πνευματικά, νοητικά και συναισθηματικά και να καταλάβει ότι στην ουσία δεν έχει κανέναν ανάγκη, εκτός από τον Εαυτό του και τον Θεό...

@};- @};- :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Vaso έγραψε: Νιώσε, μου έλεγε ο Δάσκαλός μου…νιώσε, μην σκέφτεσαι! Η ευτυχία δεν προέρχεται από αυτό που επιδρά εξωτερικά, αλλά από αυτό που δρα εσωτερικά…
:x :x :x
Θα μείνω σε αυτό το κομμάτι όχι ότι το υπόλοιπα που ειπώθηκαν δεν είναι σημαντικά.
Μιλάτε για την ζωή με Αλήθεια, Σοφία.
Ναι αυτό ζούμε, όμως δεν με βοηθάει στο να έχω ισορροπία.
Το έζησα πολλά χρόνια και αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν...
Επιλέγω να Νιώσω :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”