:idea:
Σας παρακαλώ........αν κάποιος έχει βρει την ένεση για να μη είμαι όλη μέρα στο φόρουμ........να μου τη στείλει επειγόντως.....
διότι πρέπει να πάω και γυμναστήριο..........!
Πρέπει και να μαγειρέψω......!
β ο ή θ ε ι α α α α α
:( 8) :shock:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Δεν έχει βρεθεί ακόμα Πέννη μου!!!!!!!
Αλλά δεν πειράζει γιατί έχουμε τόσο όμορφη επικοινωνία, οπότε ας πάει και το παλιάμπελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φάτε απ'εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Έκανα θεραπεία στο χεράκι μου από τα "κλικ"... χεχεχεχεχ
Σιγά μη φύγω.....!
’σε που δεν έχω και καπελάκι.....! :lol: :lol:
Γύρνα πίσω...μη με αφήνεις μόνη σαν το λεμόνι.......!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα Νάσαι καλά κορίτσι μου....! :lol: :lol:
Και σιγά μη σε αφήσω μόνη στα χέρια των Διδύμων....!
Φιλάκια πολλά...!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Δεν φοβόμαστε.......έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα....!
ανασύνταξη δυνάμεων.......... ε Εμμανουέλα...?
έχουμε ασπίδα την αγάπη,
κράνος την κατανόηση,
καταφύγιο την αγκαλιά σας (έτσι κι αλλιώς...χεχεχεχε)
και πυρομαχικά το φως της καρδιάς μας....!
Μόνο για σήμερα.....
ΤΙΠΟΤΑ δεν φοβόμαστε.....!
:lol: :lol: :lol:
φιλάκια πολλά πολλά...!
και μάντεψε ποιός μας τα προμήθευσε όλα αυτά....! :lol: :lol:
Σας ευχαριστούμε.... :lol:
Δε μας ενδιαφέρει το ΠΟΙΟΣ....
Εμείς έχουμε όλα αυτά τα όπλα....και θα αντιμετωπίσουμε όποιον προσπαθήσει να μας πει ξανά οτι είναι δίδυμος....!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Πένη μου μαζί στον αγώνα....έστω και με πληγωμένα χέρια απο τις ατελείωτες ώρες που περνάμε εδώ....!!!!! Εμείς έστω και ονλίγο σακάτισσες.....έχουμε πατερίτσες!!!!!!!!! ΧΑ...