Λίγο πριν βρεθώ μόνος με τη Βάσω για πρώτη φορά σε προσωπικό επίπεδο, είχα ήδη αρχίσει να γράφω, σκέψεις διάσπαρτες που απεγνωσμένα λες, είχαν την ανάγκη να δραπετεύσουν από το μυαλό μου στο υλικό πεδίο με κάθε τρόπο.
Μετά την υπέροχη συνεδρία μαζί της, ένιωσα μετά από πολύ καιρό τη δημιουργική μου ενέργεια να ρέει και πάλι! Σχεδόν μαγικά, έβαλα εμπρός μου τις σημειώσεις, πήρα το μικρόφωνο και άρχισα να διηγούμαι μια ιστορία. Και έτσι απλά, δημιουργήθηκε ένα μικρό «Όνειρο... για όλους» - μια συνάντηση μέσω ονείρου με τον εσωτερικό μας εαυτό, όπως τουλάχιστον την έχω νιώσει εγώ σε διάφορους διαλογισμούς.
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ αυτή την ιστορία μαζί σας!
Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μπορέσω να σας μεταδώσω αυτό που έχω στην καρδιά μου, έστω κι αν διαρκεί μόνο 10 λεπτά!
Να είστε πάντα χαρούμενοι.

Υ.Γ. Κλείστε τα μάτια, και ακούστε τη με ακουστικά.... ;)
Βάσω μου, σ' ευχαριστώ.