!!!!dimitrios έγραψε:Ενας απλος τροπος ειναι με το εκρεμες (να ειναι χαλαζιας καλυτερα).
Αριστεροστροφα πρωτα βγαζεις-καθαριζεις με μια δήλωση που εσυ επιθυμεις και μετα δεξιοστροφα γεμιζεις-φορτιζεις παλι με δηλωση.
Απο τα κατω τσακρα προς τα πανω.
Εαν σε βολευει αυτη η τεχνικη να σου γραψω λεπτομεριες καθως και δηλωσεις για αυτην.
Δημητρη , δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα...Ενας απλος τροπος ειναι με το εκρεμες
Danny έγραψε:Δημητρη , δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα...Ενας απλος τροπος ειναι με το εκρεμες
Τα ενεργειακά μας κέντρα έχουν συσσωρευμένη ενέργεια σε όλα τα σωματα μας, και είναι αδύνατον κάποιος που δεν γνωρίζει καν την έννοια "θεραπεία¨" να τα "καθαρίσει" επειδή κραταει ένα εργαλείο!
Θεωρώ την απάντηση στην ερώτηση "πως να καθαρίσω τα τσακρα μου?" τόσο πολύπλοκη, σαν να ακούω την ερώτηση¨:"συγνώμη , από που πάνε για το παράδεισο??"
Σιγουρα η απάντηση δεν είναι: "Πάς όλο ευθεια και μπαινεις στην τριτη πόρτα δεξιά!!"
!!!! Rose
θα ηθελα να ξέρω τι εννοείς "πρακτικός καθαρισμός", inspitation...Ηθελα να ρωτήσω υπαρχει κάποιος "πρακτικός" καθαρισμός των τσάκρας που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που δεν έχει ρέικι?
Με ρέικι, με διαλογισμό, με εσωτερική εργασία, με οτιδήποτε δεν είναι εύκολο και απλό!
Γιατί τα εύκολα και τα απλά, καθαρίζουν την τσέπη σου και όχι τα τσάκρας σου! Clipeste din ochi
Παντως η Βασω πιο πανω με θαυμασε