Θέλει κάποιος να πάρει τα βουνά και να εφαρμόσει έναν τέτοιο τρόπο ζωής; Δικαίωμά του. Ο πολύ «πνευματικός» άνθρωπος όμως είναι για μένα το ίδιο με τον πολύ «υλιστή»: ανισόρροπος. Κάπου στην μέση είναι το ιδανικό.
Nαι Θοδωρή...συμφωνώ...
Γιατί να αποφύγω τον θάνατο, όταν δεν έχω μάθει να ζω?
Και γιατί να ζω, όταν δεν έχω μάθει να πεθαίνω?
Υπάρχει η ένταση στην ζωή και αυτή η ένταση παίρνει διάφορες μορφές μέσα στο σύμπαν...
δημιουργεί και αναπαύεται, δημιουργεί και αναπαύεται...
Γιατί πρέπει να βάλεις τέλος σ' αυτήν την αιωνιότητα? Τι θα κερδίσεις αν δεν αναπαυθείς? Τι θα κερδίσεις αν μόνο δημιουργείς?
Νομίζω μόνο αγωνία...
Αγωνία μήπως χάσεις αυτήν την μία κατάσταση, μια και δεν επιτρέπεις στον Εαυτό σου να εξελίσσεται μέσα στο ταξίδι του...
Φοβάται ο αθάνατος την ζωή...
Φοβάται ο θνητός τον θάνατο...
Εγώ πουθενά δεν βλέπω αγάπη...μόνο αγωνία και μια αιώνια πεποίθηση...
Αλλο θέλει να πει ο "ποιητής"...απλά οι οπαδοί του επικεντρώθηκαν σ' αυτό που τους ενδιαφέρει...Στο σώμα!
Γίνεται παντού αυτό...Σ' όλα τα συστήματα...Ακόμα και στο ρέικι, μην το ξεχνάμε...
Η αθανασία δεν είναι με τεχνικές να φέρω στο σώμα μου την αιωνιότητα, ενόσω βρίσκομαι στο φυσικό πεδίο...
Η αθανασία είναι να νιώσω την αιωνιότητα σε όλες της τις μορφές και να τις αγαπήσω, βαθιά...τόσο βαθιά ώστε να τις ζω σε κάθε οκτάβα που μου επιτρέπει ο δημιουργός να "ακούσω"...
Δεν μου αρέσει η μονότονη μουσική, που θα ακούω από το φυσικό πεδίο μόνο, μέσα στην αγωνία να μην το χάσω...
Απογοήτευση μου κάνει...
Αλλά είμαι σίγουρη ότι ο φίλος μας, δεν κατάφερε να μας "αποκαλύψει" το μεγαλείο της αλχημείας...Γιατί το γνωρίζει μέσω τρίτου... ;)