το όραμα μου

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
«ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ …ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ» ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΦΩΣ…
Γιάννη, έτσι που το λες ακούγεται πολύ εύκολο...
΄Ηταν για σένα?

Κανόνες και οδηγίες σίγουρα δεν υπάρχουν, όμως πως βρήκες αυτό το χέρι, θέλεις να μας πεις?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

Βασω δεν μου απαντησες στα ερωτηματα μου.

Δεν με καλυπτει το σχετικο αποσπασμα στην απαντηση σου προς την Καλλιοπη
Το "σώμα" αυτό που αναφέρω, έχει δουλευτεί με τις ιδιαίτερες δονήσεις ανώτερης συνειδητότητας, και είναι αυτό που ουσιαστικά με συνδέει με άλλα επίπεδα εξελικτικά. Λέγεται "φωτεινό σώμα" και είναι το πρώτο στάδιο της διαδικασίας της ανάληψης.

΄Ομως δεν ξέρω, δεν γνωρίζω πως γίνεται να το οριοθετήσω σαν διαδικασία, για να την δώσω σαν άσκηση στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται.

΄Εχει να κάνει με την αύξηση της δονητικής συχνότητας του σώματος, το οποίο συμμετέχει ενεργά σ' αυτήν την διαδικασία, σαν αποδέκτης και δότης συγχρόνως.

Η εργασία δεν γίνεται μόνο από τις ανώτερες πνευματικές δονήσεις, αλλά κυρίως από τις ενεργειακές δονήσεις του πλανήτη μας. Και αυτό σε φέρνει σε απόλυτη συνειδητοποίσηση της υλικής διάστασης και της ζωής.
Αυτο που δεν οριοθετειται σαν διαδικασια απο το νου, μπορει να το προσεγγισει η καρδια εστω και ακατανοητα...

Εμενα μου κανει...

Αρκει να εισαι χαλαρη και να αφουγκραστεις την απαντηση στην καρδια σου πραγματικα

Εκτος και επιλεγεις να μην απαντησεις οποτε και παλι θα το σεβαστω
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

ΟΧΙ ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ AΠΛΟΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ « ΔΑΣΚΑΛΟΥ ¨’ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ..

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το κατανόήσα στο "υπόγειο". Εκεί ανακάλυπτα και οριοθετούσα.
όταν ανέβαινα βίωνα την πραγματικότητα. Και έτσι δυνάμωνα.
Σε κάποια στιγμή έπαιρνα και μυήσεις. Σε αιθερικό επίπεδο. Και αυτό πως να το διηγηθώ Σκαπανέα? Δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά δεν μπορώ, γιατί ο νους μας δεν έχει μάθει να συνδιαλέγεται με το αιθερικό επίπεδο, τόσο φυσιολογικά, όσο πραγματικά είναι.

Μετά από κάθε μύηση και η αναμφισβήτητη επιβεβαίωση. Και μαζί με αυτήν οι δονήσεις μου που έβαζαν τα όρια. Μέ κάθε "καθαρισμό" που βίωνα, τόσο πιο δυναμικό το "σώμα". Και όσο πιο δυναμικό το "σώμα", τόσο πιο δυνατό το ενεργειακό. Δεν ξέρω πως μπορώ να στο μεταφέρω αλλιώς.

Οι "καθαρισμοί" μετά από κάθε μύηση, δεν συνέβαιναν μόνο στο φυσικό σώμα, όπως έχουμε συνηθίσει μετά από κάθε μύηση στο ρέικι. Που κι εκεί μπορει να διευρυνθούν και σε άλλα πεδία, αρκεί να θέλουμε...
Οι καθαρισμοί ήταν η οριοθέτηση των προτύπων, που λειτουργούν ασυνείδητα καθώς και η "μάχη" με κάθε "παγιωμένο" συναίσθημα και σκέψη, που δημιουργούσαν "φρικτό" μπλοκάρισμα στο συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, μεταφέροντας όλη την δυσκολία στην φυσική μου ζωή.

Φοβόμουν, όσο κανεις! ΄Ολα και όλους...Το κακό έξω από εμένα, τα έντομα, τα ζώα, τους "κακούς" ανθρώπους.
Πέρασα την διαδικασία του θανάτου, για να μπορέσω να κατανοήσω τον φόβο και που αυτός λειτουργούσε και που με δέσμευε.
15 ημέρες ζωντανή, νεκρή...Περιγράφεται αυτό?

Είδες δεν θέλω να σιωπήσω, αλλά πως να "μιλήσω?"

Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι κατανοώ τα πάντα...
Και γιατί φοβάται κανείς, ακόμα και όταν λεει "δεν φοβάμαι" και το εννοεί.
Και γιατί αγαπά κανείς με προϋποθέσεις, ακόμα και όταν αυτές οι προϋποθέσεις τον τοποθετούν "στο αγαπώ χωρίς όρους", χωρίς να το εννοεί. Γιατί η λέξη "όρος" τον παραπέμπει στο καλό, το δίκαιο, το ηθικό που έχει μάθει, ενώ η αγάπη χωρίς όρους δεν υπάρχει σαν έννοια στα πνευματικά επίπεδα, γιατί είναι κάτι δεδομένο και απορρέει χωρίς προϋποθέσεις, αφού και μόνο που "βρίσκεσαι" εκεί είναι από μόνο του προϋπόθεση, χωρίς να υπάρχει καλό ή κακό να ακολουθήσεις.

Η κριτική των αρνητικών ή θετικών συναισθηματων σκέψεων και πράξεων είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της προϋπόθεσης, ή οποία ενσωματώνεται αυτόματα, όταν μπορέσεις και μεταφέρεις τα "πνευματικά πεδία" εξέλιξης, στο πεδίο που δρας, δηλαδή στην υλική διάσταση.

Σου είπα κάτι? Δεν ξέρω ειλικρινά...Μου είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω γι' αυτά, όσο εύκολο είναι να σ' αφήσω να τα νιώσεις... :)

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Bάσω
"Γιατί έχω όρια στην φυσική μου έκφραση"
Αν μπορεσεις το παραπάνω ,σε παρακαλώ ιδιαίτερα ,να το κανεις εικόνα.Πες οτι στο ζηταέι ενα παιδακι!
Πως θα του τοε ξηγήσεις;Ετσι καντο.......
Κάνε ενα διαλογο....
Κάνε μια εικόνα....
Δεν ξερω πως....αλλά απλοποίησε το σε παρακαλω και ειμαι σίγουρη ότι θα ειναι και για ολους λειτουργικό.
Αν μπορεις κι όποτε μπορείς αχ τι να κανω βρε δεν καταλαβαινω διαφορετικά...... :roll: :oops: .......... :wink:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

χαχαχα εμενα και τον Σκαπανεατι θα μας κανεις;

Η κριτική των αρνητικών ή θετικών συναισθηματων σκέψεων και πράξεων είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της προϋπόθεσης, ή οποία ενσωματώνεται αυτόματα, όταν μπορέσεις και μεταφέρεις τα "πνευματικά πεδία" εξέλιξης, στο πεδίο που δρας, δηλαδή στην υλική διάσταση.

Εννοείς εκτός απο το ότι απιτρεπεις να τα βιώνεις,τα αρνητικά η θετικά............ΚΑΙ κάτι αλλο; :roll:

Ουχ ουχ μη με μαλωσεις μη με μαλωσεις....σμουατς

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οχι πια Σκαπανέα. Δεν με τρομοκρατεί τίποτα πια.
Γιατί έχω όρια στην φυσική μου έκφραση
.

΄Εχω όρια στην φυσική μου έκφραση σημαινει ότι δεν αξιολογώ κανένα συναίσθημα πια, απλά το αφήνω να υπάρχει και να βιώνεται με απλότητα. Βιώνω ότι μου δημιουργεί η ένταξή μου στον φυσικό κόσμο των μορφών, που δεν μπορεί να αποφευχθεί γιατί θα ήταν σαν να ακύρωνα την ανθρώπινη φύση μου.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υποσυνείδητες δραστηριότητες, κίνητρα και διεκδικήσεις. Γιατί στο υποσυνείδητο πια "εργάζεται" το πνεύμα. Εκεί δραστηριοποιείται. ΄Ετσι τα συναισθήματα βιώνονται στο φυσικό επίπεδο και δεν αποθηκεύονται σαν "απωθημένα", πόνος, φόβος ανησυχία, αγωνία κλπ.

Δεν είναι εύκολο να το πεις σε ένα παιδάκι, Καλλιόπη μου.
Ενα παιδάκι όμως όταν θα ήταν κοντά μου θα ένιωθε απόλυτα την έκφρασή μου αυτή και δεν θα με φοβόταν. Χωρίς να του πω τίποτα. :)

Εικόνα

Βάσω εγω θα σε απαντησω σαν αλητακι όμως γιατι και κατάλαβα κι αυτο περιμενα σαν εππιβεβαίωση.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ασε που αμα θυμομουν θα σου εγραφα ενα τραγουδακι κατσε να δεις......Υμνος ειναι σε μια ομαδα χαχα

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

galazia_sfaira έγραψε:Bάσω
"Γιατί έχω όρια στην φυσική μου έκφραση"
Αν μπορεσεις το παραπάνω ,σε παρακαλώ ιδιαίτερα ,να το κανεις εικόνα.Πες οτι στο ζηταέι ενα παιδακι!
Πως θα του τοε ξηγήσεις;Ετσι καντο.......
Κάνε ενα διαλογο....
Κάνε μια εικόνα....
Δεν ξερω πως....αλλά απλοποίησε το σε παρακαλω και ειμαι σίγουρη ότι θα ειναι και για ολους λειτουργικό.
Αν μπορεις κι όποτε μπορείς αχ τι να κανω βρε δεν καταλαβαινω διαφορετικά...... :roll: :oops: .......... :wink:
Α ρε Καλλιοπη...
Α ρε Καλλιοπη...

Τι θα εκανα χωρις εσενα... :D :D :D

Λοιπον Βασω "σου" βρηκαμε τη λυση...

Εσυ με ξερεις προσωπικα...
Ακομα με ξερεις και νοητικα, σαν παρουσια εδω μεσα στο forum...
Φαντασου με λοιπον σε διαλογο με τον Εσωτερικο σου Δασκαλο, για τον οποιο υποθετω οτι εχεις Μια Εικονα.
Διοτι η εικονα ειναι αναγκαια για το Διαλογο που προτεινει η Καλλιοπη.

Δηλαδη αποστασιοποιησου απο τον εαυτο σου και Αφησε Τον Ανωτερο Εαυτο σου, με τη μορφη του Διδασκαλου σου να μιλησει για σενα, συνομιλωντας με μενα ελευθερα, για τα θεματα αυτα που μιλαμε τωρα.

Ενα καλο παραδειγμα του τι εννοω ειναι η δημοσιευση μου προχτες για Το Ταξιδι Της "Ψυχης" Mου .

Ετσι θα μπορεσεις να “ακουσεις” τις απαντησεις που χρειαζομαστε ολοι μας
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα το αφήσω αυτό να λειτουργήσει όπως πάντα.
΄Ετσι γίνεται συνήθως, όταν άλλοι άνθρωποι χρειάζονται απαντήσεις. Εγώ τις εισπράττω και κάποια στιγμή, αν πρέπει, απαντώνται...

Θυμάμαι που μια μέρα πριν χρόνια με ρώτησε η αδερφή μου...
"Γιατι Βάσω αναφέρει Πατέρα/Μητέρα Θεό?"

Την κοίταξα με απορία...Φυσικά δεν ήξερα.

Το βράδυ στις 3 μάθαμε όλοι... :D

΄Ομως δεν μπορώ να το κάνω όπως εσύ. Δεν γίνεται αυτό σε μένα έτσι...

Οπότε περιμένουμε ε? :D

Και γιατί λες για την Καλλιόπη?

Καλλιόπη μου δεν πήρες απάντηση? Γιατί έτσι κατάλαβα... :roll:

Εικόνα

Αναφερθηκα στην Καλλιοπη γιατι δικη της ηταν η ιδεα για το διαλογο, αν κοιταξεις την παραθεση παραπανω στη δημοσιευση μου.

Και ναι, δεν εχω αντιρρηση να περιμενουμε...

Εν τω μεταξυ δεν δοκιμαζεις πειραματικα, μεσα στη σκεψη σου , να με βαλεις να εξηγησω στην Καλλιοπη τα ανεξηγητα σου ; :)

Εχεις οπτικη εικονα και των δυο μας και αρα δεν θα υπαρχει οραματικη δυσκολια για σενα...

Αν βεβαιως δεν εχει αντιρρηση και η Καλλιοπη 8) :D

Αν το επιχειρησεις ετσι, ζητησε ακριβως πριν και την ευλογια του Διδασκαλου
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Kαμια αντιρρηση σε οτιδήποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

΄Εχω όρια στην φυσική μου έκφραση σημαινει ότι δεν αξιολογώ κανένα συναίσθημα πια, απλά το αφήνω να υπάρχει και να βιώνεται με απλότητα. Βιώνω ότι μου δημιουργεί η ένταξή μου στον φυσικό κόσμο των μορφών, που δεν μπορεί να αποφευχθεί γιατί θα ήταν σαν να ακύρωνα την ανθρώπινη φύση μου.
Γελας
Κλαίς
Πονάς
Ερωτεύεσαι
Θυμώνεις
Αγριεύεις
Γλυκαίνεις
Γλυκαίνεσαι
Μουλαρώνεις
Αφήνεσαι
ΑΠογοητεύεσαι
Εμπιστεύεσαι

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υποσυνείδητες δραστηριότητες, κίνητρα και διεκδικήσεις. Γιατί στο υποσυνείδητο πια "εργάζεται" το πνεύμα. Εκεί δραστηριοποιείται. ΄Ετσι τα συναισθήματα βιώνονται στο φυσικό επίπεδο και δεν αποθηκεύονται σαν "απωθημένα", πόνος, φόβος ανησυχία, αγωνία κλπ.

Εδω ειναι το μυστικό οσων γραφεις:Δεν αποθηκεύονται ΣΑΝ..
Δεν είναι εύκολο να το πεις σε ένα παιδάκι, Καλλιόπη μου.
Ενα παιδάκι όμως όταν θα ήταν κοντά μου θα ένιωθε απόλυτα την έκφρασή μου αυτή και δεν θα με φοβόταν.

Θες να πεις ότι όταν βάζεις όρια στην φυσική σου έκφραση ενίοτε καποιοι σε "φοβούνται;

Χωρίς να του πω τίποτα. :)[/quote]

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι Καλλιόπη μου, γιατί ενίοτε οι άνθρωποι "φοβούνται" την διαφορετικότητα, που προκαλεί η αγνότητα.
Τα παιδάκια ποτέ!
Γιατί δεν έχουν προλάβει να την χάσουν... :wink:

Εικόνα

Δεν σε καταλαβαίνω απλά επι του συγκεκριμενου θέματος ,αλλά σε νοιώθω απόλυτα........μου είναι τοσο μα τόσο οικείο αυτο που περιγραφεις :cry:

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”