Το κατανόήσα στο "υπόγειο". Εκεί ανακάλυπτα και οριοθετούσα.
όταν ανέβαινα βίωνα την πραγματικότητα. Και έτσι δυνάμωνα.
Σε κάποια στιγμή έπαιρνα και μυήσεις. Σε αιθερικό επίπεδο. Και αυτό πως να το διηγηθώ Σκαπανέα? Δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά δεν μπορώ, γιατί ο νους μας δεν έχει μάθει να συνδιαλέγεται με το αιθερικό επίπεδο, τόσο φυσιολογικά, όσο πραγματικά είναι.
Μετά από κάθε μύηση και η αναμφισβήτητη επιβεβαίωση. Και μαζί με αυτήν οι δονήσεις μου που έβαζαν τα όρια. Μέ κάθε "καθαρισμό" που βίωνα, τόσο πιο δυναμικό το "σώμα". Και όσο πιο δυναμικό το "σώμα", τόσο πιο δυνατό το ενεργειακό. Δεν ξέρω πως μπορώ να στο μεταφέρω αλλιώς.
Οι "καθαρισμοί" μετά από κάθε μύηση, δεν συνέβαιναν μόνο στο φυσικό σώμα, όπως έχουμε συνηθίσει μετά από κάθε μύηση στο ρέικι. Που κι εκεί μπορει να διευρυνθούν και σε άλλα πεδία, αρκεί να θέλουμε...
Οι καθαρισμοί ήταν η οριοθέτηση των προτύπων, που λειτουργούν ασυνείδητα καθώς και η "μάχη" με κάθε "παγιωμένο" συναίσθημα και σκέψη, που δημιουργούσαν "φρικτό" μπλοκάρισμα στο συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, μεταφέροντας όλη την δυσκολία στην φυσική μου ζωή.
Φοβόμουν, όσο κανεις! ΄Ολα και όλους...Το κακό έξω από εμένα, τα έντομα, τα ζώα, τους "κακούς" ανθρώπους.
Πέρασα την διαδικασία του θανάτου, για να μπορέσω να κατανοήσω τον φόβο και που αυτός λειτουργούσε και που με δέσμευε.
15 ημέρες ζωντανή, νεκρή...Περιγράφεται αυτό?
Είδες δεν θέλω να σιωπήσω, αλλά πως να "μιλήσω?"
Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι κατανοώ τα πάντα...
Και γιατί φοβάται κανείς, ακόμα και όταν λεει "δεν φοβάμαι" και το εννοεί.
Και γιατί αγαπά κανείς με προϋποθέσεις, ακόμα και όταν αυτές οι προϋποθέσεις τον τοποθετούν "στο αγαπώ χωρίς όρους", χωρίς να το εννοεί. Γιατί η λέξη "όρος" τον παραπέμπει στο καλό, το δίκαιο, το ηθικό που έχει μάθει, ενώ η αγάπη χωρίς όρους δεν υπάρχει σαν έννοια στα πνευματικά επίπεδα, γιατί είναι κάτι δεδομένο και απορρέει χωρίς προϋποθέσεις, αφού και μόνο που "βρίσκεσαι" εκεί είναι από μόνο του προϋπόθεση, χωρίς να υπάρχει καλό ή κακό να ακολουθήσεις.
Η κριτική των αρνητικών ή θετικών συναισθηματων σκέψεων και πράξεων είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της προϋπόθεσης, ή οποία ενσωματώνεται αυτόματα, όταν μπορέσεις και μεταφέρεις τα "πνευματικά πεδία" εξέλιξης, στο πεδίο που δρας, δηλαδή στην υλική διάσταση.
Σου είπα κάτι? Δεν ξέρω ειλικρινά...Μου είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω γι' αυτά, όσο εύκολο είναι να σ' αφήσω να τα νιώσεις...