χώρια που ξέρεις από υπολογιστές και γνωρίζεις καλά το delete!!!

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕgexrag έγραψε:Με πιο τρόπο μπορώ να διαγραφώ.
Η ζήλια είναι άλλο ένα επίπεδο που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πρόοδο στα Πνευματικά.
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕένα ψεύδος σε όσα σας έχω πει ακξόμη και για τον διδάσκαλό σας.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Δυστυχως σκαπανέα η Γεφύρωση των δυο είναι προς το παρων και στο κοντινο μέλλον δηλαδη.. αδυνατη.. οι δυο πλευρες εχουν διαφορες αλλα δεν είναι αυτό το πρόβλημα.. όσο ο άνθρωπος της εκκλησίας δεν ανοίγει το μυαλό του σε νέα πράγματα.. όσο θεωρεί αιρετικό και του σατανα ότι διαφορετικό.. δεν πρόκειτε να γίνει κάτι τέτοιο... Δυστυχώς αυτά τα πρότυπα που έχει επιβάλει η εκκλησία είναι πολύ ισχυρα με πολύ καλα κίνητρα για να τα πιστεψει και να τα ασπαστεί κάποιος(σωτηρία της ψυχης- παραδεισος) οπως και ισχυρα κινητρα για να μην ξεφυγει απο αυτά..(Αιωνια μαρτυρια στην κολαση..) Οπώς καταλαβαίνεις και θα κατάλαβες και από τις συζητήσεις με τον gexrag .. η γεφυρωση των δυο θέλει πολύ δουλεια..Με ενδιαφερει απολυτως προσωπικα η γεφυρωση των καταστασεων και οχι η αποκοπη της μιας απο την αλλη.
Με ενδιαφερει απολυτως ο διαλογος και η αναπτυξη του σε υψιστα επιπεδα και οχι η απορριψη "ασυζητητι" των αλλων.
Δεν καταλαβαινω τι υπονοεις;Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή είμαι σε θέση να σου απαντήσω, έτσι όπως θα ήθελα...
Θα σου απαντήσω όμως όπως σου χρειάζεται...
Να υποθεσω οτι εση γενννηθηκες με την συνειδητη επιγνωση του reiki;Δεν είναι νέα ενέργεια το ρέικι, ακόμα και αν εσύ το ακούς για πρώτη φορά.
Και το ακούς για πρώτη φορά γιατί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην εκκλησία δεν μπορούσες να βρεις την ομοιότητα με τον θεό που πίστευες.
Και πολυ καλα κανεις και φωναζεις την αληθεια σου και εγω τη δικη μου και ο καθενας τη δικη του.Δεν έχει σχέση το ρέικι με την θρησκεία, και θα το λέω και θα το φωνάζω...
Δεν έχει σχέση ο Ιησούς με την θρησκεία, και θα το λέω μέχρι να αποχωρήσω από τον φυσικό κόσμο..
Αυτή είναι η αλήθεια μου
Σε κανέναν δεν την επέβαλα...
Αυτο ομολογουμενως δεν το εχω αντιληφτει καπου, ετσι οπως το λες τωρα και το διατυπωνεις..Σε όλους έδειξα την ζωή μου, Σκαπανέα...
Σε προκάλεσα να μου δείξεις την δική σου
Δεν μου την έδειξες ποτέ!
Δεν ξερω κατα ποσο ενας ανθρωπος, ο οποιος εμφανιζεται σε μενα forumικα τις τελευταιες δεκα μερες απο το πουθενα, προλαβαινει να γινει αγαπημενος ανθρωπος και φιλος, αλλα και λυπαμαι που θα στο πω "εχετε" πολλα κοινα σημεια.Αντί γι' αυτό, "έστειλες" έναν αγαπημένο άνθρωπο, να αντιπαρατεθεί με μένα και ότι εγώ "καθρεφτίζω" για σένα...
Να ευχεσαι και συ μαζι με μενα να βρω επιτελους αυτα ακριβως που διαπιστωνεις οτι "στερουμαι", εγω ειδικα και κατ' εξαιρεση μεταξυ ολων των ανθρωπων που ζουν αυτη τη στιγμη ή εζησαν ή θα ζησουν επι της Γης.Την ελευθερία και την αγάπη, Σκαπανέα, που δεν βρήκες στην ζωή σου...
Λυπάμαι πολύ γι' αυτό.
Χαιρομαι που νιωθεις πολλα γιατι τοτε δεν χρειαζεται να μπω σε ... λεπτομερειες...Η πρόσκληση σου, ήταν η δική μου πρόκληση θεωρείς?
Νιώθω τόσα πολλά, όσα δεν φαντάζεσαι...
Και αν ήταν η πρόκλησή μου θα έσκυβα το κεφάλι και θα υποκλινόμουν στον σεβασμό που θα μου ενέπνεε ο φίλος σου...
Σε κανενα ελευθερο πραγματικα πνευμα δεν εμπνεει σεβασμο ο φανατισμος και η φασιστικη ή φασιζουσα νοοτροπιαΣε κανέναν δεν ενέπνευσε σεβασμό...
Και μόνο αυτό για μένα αποδεικνύει πόσο "ψεύτικα" πιστεύει...
Ειναι το "μειονεκτημα" οσων στηριζονται αποκλειστικα και μονο σε αυτο που νιωθουν.Την δική σου πράξη ακόμα δεν κατανοώ...
Εσυ τι νομιζεις οτι ηθελα να αποδειξω;Τι ήθελες εσύ να αποδείξεις στον εαυτό σου?
΄Οτι μπορεί η Βάσω να έχει δίκιο?
Ηθελες αποδείξεις ότι έχω άδικο?
Μα δεν σου είπα ποτέ ότι έχω δίκιο...
Το ιδιο διαφανα μου εδειξε και ο gexraq τη δικη του ζωη μεσα σε ελαχιστο χρονο.Την ζωή μου σου έδειξα...Τόσο διάφανα, όσο κανείς!!
Εσύ γιατί μου την κρύβεις?
Και αντί να μου την φανερώσεις, μου στέλνεις τον "μεταμφιεσμένο" Χριστό να μου πει τι?
ότι ο θεός είναι σε νεφέλωμα?
Απο αγαπη και μονο απο αγαπη...΄Οχι Σκαπανέα, από εσένα ζητώ την πραγματική, την βαθιά αιτία που το έκανες...Σ' εμένα!!!
Αν μπορέσεις να δεις την αλήθεια σου στα μάτια, και να την ξεστομίσεις δημόσια!!!
Ξέρω ότι απευθύνεσε στη Βάσω.. και συγνώμη που παρεμβαίνω...Και επιτρεψε μου να σου πω ( ) οτι οι μεγαλες και δυνατες κοντρες και αντιδικιες αναδυονται αυτοματα μεταξυ ανθρωπων που μοιαζουν και διεκδικουν τα ιδια πραγματα...
Αν μπορω να απαντήσω....Και γιατι πιστευεις οτι Ο Θεος Ο Πανταχου Παρων και τα παντα Πληρων δεν ειναι σε νεφελωμα;
Γεννήθηκα με την συνειδητή επίγνωση της ψυχής μου, Σκαπανέα.Να υποθεσω οτι εση γενννηθηκες με την συνειδητη επιγνωση του reiki;
Δεν φιμώνουμε την αλήθεια που βρίσκουμε μέσα μας.Γιατι η αληθεια δεν μπορει να φιμωθει...
Το "αγαπημένος" είναι αυτό που αισθάνομαι για όλους τους ανθρώπους, σαν ψυχές, αναπόσπαστα μέρη της θεότητας...Δεν ξερω κατα ποσο ενας ανθρωπος, ο οποιος εμφανιζεται σε μενα forumικα τις τελευταιες δεκα μερες απο το πουθενα, προλαβαινει να γινει αγαπημενος ανθρωπος και φιλος, αλλα και λυπαμαι που θα στο πω "εχετε" πολλα κοινα σημεια
Δεν υπήρξε ούτε κόντρα, ούτε αντιδικία στις αλήθειες μας.οτι οι μεγαλες και δυνατες κοντρες και αντιδικιες αναδυονται αυτοματα μεταξυ ανθρωπων που μοιαζουν και διεκδικουν τα ιδια πραγματα...
Δεν ξέρω αν είσαι η εξαίρεση...Είσαι όμως αυτήν την στιγμή απέναντί μου κι εσένα βλέπω...Να ευχεσαι και συ μαζι με μενα να βρω επιτελους αυτα ακριβως που διαπιστωνεις οτι "στερουμαι", εγω ειδικα και κατ' εξαιρεση μεταξυ ολων των ανθρωπων που ζουν αυτη τη στιγμη ή εζησαν ή θα ζησουν επι της Γης
΄Ισως θα χρειαζόταν, γιατί αυτήν την στιγμή λειτουργεί και η λογική μου...Δεν την έχω στα αζήτητα...Αλλιώς θα κυριαρχούσε η αφέλεια και όχι η αγνότητα.Χαιρομαι που νιωθεις πολλα γιατι τοτε δεν χρειαζεται να μπω σε ... λεπτομερειες...
Και αυτή ακόμα μία ομοιότητα του φίλου σου, μαζί μου ε?Σε κανενα ελευθερο πραγματικα πνευμα δεν εμπνεει σεβασμο ο φανατισμος και η φασιστικη ή φασιζουσα νοοτροπια
Εχει κι αυτός μάτια, μύτη και μαλλιά?Το ιδιο διαφανα μου εδειξε και ο gexraq τη δικη του ζωη μεσα σε ελαχιστο χρονο.
Να ενα ακομα κοινο σημειο μεταξυ σας...
Λυπάμαι που η αγάπη σου χρειάζεται "μαστίγιο" για να εκδηλωθεί...Απο αγαπη και μονο απο αγαπη...
Αν μπορεις βεβαια να το κατανοησεις...
Η αγάπη αυτή που λες, υπομένει, πιστεύει, γιατί περιμένει...Και να θυμασαι οτι πιστευω και βιωνω πως: "η αγαπη παντα στεγει, παντα πιστευει, παντα ελπιζει, παντα υπομενει".
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΤΙ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ.Και μη λυπασαι διοτι καθως "χιλιαδες" φορες εχεις πει οτι το συμπαν μας στελνει με ενα μαγικο τροπο αυτα που εχουμε αναγκη, που χρειαζομαστε βαθια μεσα μας και τα οποια δεν τολμαμε να τα πουμε ουτε και στον εαυτο μας.