Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ζαβολιάρη! :D

χώρια που ξέρεις από υπολογιστές και γνωρίζεις καλά το delete!!! :D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ gexrag ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΑ ΕΞΗΣ
gexrag έγραψε:Με πιο τρόπο μπορώ να διαγραφώ.
Η ζήλια είναι άλλο ένα επίπεδο που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πρόοδο στα Πνευματικά.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕένα ψεύδος σε όσα σας έχω πει ακξόμη και για τον διδάσκαλό σας.

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ

Αγαπητε gexrag καλο δρομο στη ζωή σου καλα να είσαι πάντα ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις απόψεις σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα ήθελα να σε ρωτήσω Σκαπανέα, τι ομορφιά βρήκες στα λόγια του αγαπητού gexrag

και γιατί τον έστειλες σε εμάς?

Αλήθεια είμαι περίεργη...
Γιατί ο άνθρωπος δεν ήρθε να μοιραστεί ΄μαζί μας.
΄Ηρθε στον ρόλο του σωτήρα, που αυτόν όπως είδες τον έχουμε χορτάσει...

Αλήθεια, θα μπορούσες να μου απαντήσεις?

Δεν βρήκα ούτε ένα σημείο ταύτισης μαζί του, γιατί η αγάπη για την οποια μιλάει είναι "θυμωμένη" και προσβάλλεται εύκολα...

Αλήθεια Σκαπανέα, γιατί???????

Εικόνα

και για εμένα απορία είναι... να σου πω την αλήθεια...
Δεν μπορω να καταλάβω τους ανθρωπους που το παίζουν σωτήρες...
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Αλήθεια Σκαπανέα, γιατί???????
  • Γιατι η αγαπη δεν γνωριζει, δεν εχει και δεν βαζει ορια στη διαφορετικοτητα

Την αγκαλιαζει οπου τη συναντησει και την "περιθαλπει" μεχρι να την κατανοησει
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Την κατανόησα, Σκαπανέα, από την πρώτη στιγμή...

Και την νιώθω την διαφορετικότητα, και την αποδέχομαι σαν τελειότητα...Τίποτα ατελές δεν υπάρχει στην θεότητα, ακόμα και αυτή η ατέλεια εμπεριέχεται...

΄Ομως...

"Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα δώσω και την ψυχή μου να πεις την αλήθεια σου" είναι μια φράση που με αντιπροσωπεύει από τον καιρό που γεννηθηκα...

Και αυτό γίνεται, όπως βλέπεις, εδώ μέσα.
Με απόλυτο σεβασμό, στην ιδιαιτερότητα, στην διαφορετικότητα, στην αλήθεια μας..

Η έλλειψη σεβασμού σ' αυτόν τον χώρο, κάνει τους ανθρώπους να φεύγουν μόνοι τους...

Εμείς το ξαναείδαμε αυτό εδώ μέσα...

Φεύγουν δεν τους διώχνουμε...

Είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε τον διαφορετικό, τον ιδιαίτερο...
Με σεβασμό και αγάπη...

Δεν ένιωσα τον σεβασμό και την αγάπη του φίλου σου

Και δεν την ένιωσε κανένας εδώ μέσα...

Τα προσωπικά μηνύματα έδιναν και έπαιρναν...

Και σε ρωτάω....

΄Εχεις ταυτιστεί με την αλήθεια που πρεσβεύει και΄αγνόησες πόσο μακρυά είναι από την αγάπη και τον σεβασμό στην ύπαρξη?

Ο θεός σε νεφέλωμα, Σκαπανέα?????
Αυτή είναι η αλήθεια που μοιράζεσαι μαζί του?

Και σκέφτηκες, να την μοιραστείς και μαζί μας?

Απλά ρωτάω για να σε κατανοήσω βαθύτερα Σκαπανέα...

Να κατανοήσω και τον δικό σου φόβο και πόνο...

Αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σου, και όχι την επιβολή και τα λόγια ενός άλλου ανθρώπου που δεν χρειάζεται ούτε τον σεβασμό, ούτε την αγάπη μου...

Γιατί???? Δεν μου απάντησες...

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Θέλω να απαντήσω εγω για μενα σε σχεση με τον Σκαπανεα και τον gexrag...ειμαι σιγουρη οτι αποκωδικοποιεί επι του πρακτεου,τοσο τον δογματισμό του ενός οσο και το μοιρασμα του Σκαπανεα.Επειδή ολα μονο μεσω βιώματος γινονται κατανοητά και "δικά μας"αυτος ειναο ο λόγος που με κανει να ξετυλιξω το τι ένοιωσα.
Οταν ηλθε ο Σκαπανεας,τον διαβαζ και τον ξαναδιαβαζα,γαιτι απο την μια εισέπραττα την αγαπη που ηθελε να κοινωνήσει ,απο την αλλη πάλι καπου με εκανε να αντι-δρω.Επαιζα με την ψυχη μου πιγκ πογκ και μην σας φανει παραξενο.Οποιον άνθρωπο και να συναντησω,μιλώ με την ψυχη μου και με κεινον.
Απο τη μια δυσκολευόμουν απο την αλλη υπηρχε κατι που με τραβαγε στο λογο του,στην ψυχη του.
Περναγε ο καιρός εν τω μεταξύ........
Κι ο Σκαπανέας,εγινε ο ΑΝτρέας,ο λογος του εγινε κατανοητός κι εγω ακομα πιο κοντα σε κεινον,στον λογο και στην ψυχη του.Δεν εννοω τον λογο της εκκλησιας,αλλα στον λογο της ψυχής του.
Δεν εγινε το ιδιο με τον gexrag αν και τον κατανοώ απολυτα,στην απολυτότητα του.Αλλά δεν με ακουμπησε ο λογος του,δεν με ακουμπησε ο τρόπος του και αν δεν ειμουν αυτη που ειμαι τώρα.........θα ειχαμε γινει μπιλιες.Κατανοω ομως τον α΄νθρωπο που βρηκε αυτον τον δρομο για την δικη του ψυχη,οπως κι εσεις το ιδιο κανετε.
Ο Αντρέας ανεξάρτητα απο το τι περισσοτερο,διαφορετικό,λιγώτερο πιστεύει,ασπαζεται .........μοιράζει μαζι μας πραγματα,πολλα σημαντικά,ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
Ξερω οτι ολα αυτα δεν τα νοιώθω μονο εγω,αλλα κι εσεις,αλλα εγω τα λεω γαι να εκφρασω το τι βιώνω.Και μονο με το βιωμά μου μπορω να μιλησω.
Οταν δε ειπα καπου οτι θα παω να κοινωνήσω,και αυτο οφειλετα στον ΑΝτρέα στην ουσία του ελεγα οτι οπως εσυ μοιράζεις με μενα κι εγω θ αμοιράσω μαιζ σου,αυτο που εσυ νοιώθεις μοίρασμα,γαιτι εγω μοιράζω πολλα και υπεροχα.Αλλα θα κοινωνήσω οπως κοινωνω με τον Θεό μου,μπορω ν ακοινωνήσω και στην εκκλησια,και ειμαι ανοιχτή για το οτιδηποτε,αλλα θελω ν αμοιρασω με τον Αντρεα.
Nοιώθω την διαφορα ανάμεσα στον δογματισμό του gexrag και στο υπεροχο μοιρασμα του Αντρέα.
ΑΝτρέα σε αγαπω πολυ γιατι κι εσυ με το δικο σου τρόπο με βοήθησες σε πολυ σημαντικά πραγματα και η σχεση μου μαζι σου ειναι κοινωνία!
Αυτά τα απλά ψυχής!
Θελω να σας ευχαριστησω γιατί όλοι δινετε -δινουμε μαθηματα ζωής.
Οι άνθρωποι διαφερουν μονο στον τρόπο που αντιμετωπιζουν τις δυσκολίες,και νοιωθω περηφανη αναμεσα σας και σας αγαπω ολους εναν ενα ξεχωριστα,ειναι διαχυτο μεσα μου και εκπρηγνυται σαν την λαβα του ηφαιστείου.Σας εκαψα χαχα
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αγαπημένη μου Καλλιόπη

σ' ευχαριστώ γι' αυτό το μοίρασμα...

αλλά δυστυχώς δεν απάντησες στο ερώτημά μου...

Ο Σκαπανέας (δεν θέλει να τον λέμε με το όνομά του και το σέβομαι) είναι ο μόνος που μπορεί να μου απαντήσει

Γιατί εκείνος μόνο γνωρίζει το βαθύτερο μου ερώτημα...

Αν θεωρεί την αγνότητα, αφέλεια...

Αν θεωρεί λάθος το μοίρασμα

Αν θεωρεί ότι χρειάζομαι επανατοποθέτηση

Γιατί αυτόν τον ιδιαίτερο "φίλο" τον έστειλε για μένα

Για να με βάλει σε αντιπαράθεση, γιατί ταύτιση δεν φαντάζομαι ότι σκέφτηκε για μένα μ' αυτό το απόλυτο!!!

Δεν βρίσκω άλλο λόγο...Και γι' αυτό ρωτάω...

Ηξερε ότι το "παίζει" σωτήρας...ήξερε για την απόλυτη κατάντια του σεβασμού, που προσπάθησε να καταλύσει, εδώ μέσα...

Τα ήξερες Σκαπανέα...και ρωτάω...γιατί? ΓΙΑΤΙ Σ' ΕΜΕΝΑ???????

Εικόνα

Κατ' αρχας να διευκρινησω Βασουλα μου οτι θεωρω απολυτως το καλεσμα σου σε "απολογια" μου, για την ενεργεια μου αυτη, ως προσκληση και οχι ως προκληση.

Στη συνεχεια οφειλω να αποκαλυψω οτι το καλεσμα το δικο μου προς τον gexraq ηταν το "τυπικο" μερος της ολης διαδικασιας...

Και οτι για την προσκληση μου αυτη, ακουσα τον Ανωτερο Εαυτο μου να επικυρωνει τις σκεψεις μου και να με παροτρυνει να του απευθυνω την προσκληση ( του gexraq ).

Το βασικο κινητρο μου και ο πυρηνας της σκεψης μου ηταν οτι μεσα στο forum επρεπε να ακουστει μια δυνατη και ανοθευτη φωνη Ορθοδοξιας.

Πρωτογενης και αδουλευτη, με τον "φανατισμο" του Νεοφωτιστου στην Ορθοδοξια των Αγιων και την επιρροη της Φωτισης αγνη και αναπαλατριωτη ( αδουλευτη και απροσγειωτη ακομα ).

Για αυτο και η προσκληση μου προς τον επισκεπτη μας, αφηνε ανοιχτη την ημερομηνια αποχωρησης του οποια στιγμη ηθελε.

Αν κριθει αναγκαιο στη συνεχεια, μπορω να δωσω στη δημοσιοτητα το σχετικο κειμενο που του εστειλα με προσωπικο μηνυμα.

Ορθως αντεληφθης οτι κατι "εκρυβε" αυτη η ξαφνικη εμφανιση...

Και καλο θα ειναι να εκθεσεις σε ολους μας, τις βαθυτερες σκεψεις σου απο το "απροοπτο" συμβαν.

Πεποιθηση μου ειναι οτι, δεν μπορουμε να κοβουμε τις σχεσεις με το "παρελθον" της Αληθειας ( βλεπε Ορθοδοξια ) για χαρη του νεου και πιο συναρπαστικου που ανακαλυψαμε στη ζωη ή μας αποκαλυφτηκε ( βλεπε Reiki ).

Διοτι Η Αληθεια Ειναι Αδαμας Πολυεδρος ( αυτο νομιζω οτι το εχω αναφερει και παλι καπου ) και δεν μπορει, δεν ειναι δυνατον, η μια εκφανση της ( Ορθοδοξια ) να αντιμαχεται την αλλη ( Reiki ) και αντιστροφως.

Με ενδιαφερει απολυτως προσωπικα η γεφυρωση των καταστασεων και οχι η αποκοπη της μιας απο την αλλη.

Με ενδιαφερει απολυτως ο διαλογος και η αναπτυξη του σε υψιστα επιπεδα και οχι η απορριψη "ασυζητητι" των αλλων.

Με Αγαπη Συμπαντικη και Ανυπερβλητη
Rainmaker

Με ενδιαφερει απολυτως προσωπικα η γεφυρωση των καταστασεων και οχι η αποκοπη της μιας απο την αλλη.

Με ενδιαφερει απολυτως ο διαλογος και η αναπτυξη του σε υψιστα επιπεδα και οχι η απορριψη "ασυζητητι" των αλλων.
Δυστυχως σκαπανέα η Γεφύρωση των δυο είναι προς το παρων και στο κοντινο μέλλον δηλαδη.. αδυνατη.. οι δυο πλευρες εχουν διαφορες αλλα δεν είναι αυτό το πρόβλημα.. όσο ο άνθρωπος της εκκλησίας δεν ανοίγει το μυαλό του σε νέα πράγματα.. όσο θεωρεί αιρετικό και του σατανα ότι διαφορετικό.. δεν πρόκειτε να γίνει κάτι τέτοιο... Δυστυχώς αυτά τα πρότυπα που έχει επιβάλει η εκκλησία είναι πολύ ισχυρα με πολύ καλα κίνητρα για να τα πιστεψει και να τα ασπαστεί κάποιος(σωτηρία της ψυχης- παραδεισος) οπως και ισχυρα κινητρα για να μην ξεφυγει απο αυτά..(Αιωνια μαρτυρια στην κολαση..) Οπώς καταλαβαίνεις και θα κατάλαβες και από τις συζητήσεις με τον gexrag .. η γεφυρωση των δυο θέλει πολύ δουλεια..
αλλα ερωτηση
Γιατί να γεφυρωθούν;;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή είμαι σε θέση να σου απαντήσω, έτσι όπως θα ήθελα...
Θα σου απαντήσω όμως όπως σου χρειάζεται...

Δεν είναι νέα ενέργεια το ρέικι, ακόμα και αν εσύ το ακούς για πρώτη φορά.
Και το ακούς για πρώτη φορά γιατί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην εκκλησία δεν μπορούσες να βρεις την ομοιότητα με τον θεό που πίστευες.

Δεν έχει σχέση το ρέικι με την θρησκεία, και θα το λέω και θα το φωνάζω...

Δεν έχει σχέση ο Ιησούς με την θρησκεία, και θα το λέω μέχρι να αποχωρήσω από τον φυσικό κόσμο..

Αυτή είναι η αλήθεια μου

Σε κανέναν δεν την επέβαλα...

Σε όλους έδειξα την ζωή μου, Σκαπανέα...

Σε προκάλεσα να μου δείξεις την δική σου

Δεν μου την έδειξες ποτέ!

Αντί γι' αυτό, "έστειλες" έναν αγαπημένο άνθρωπο, να αντιπαρατεθεί με μένα και ότι εγώ "καθρεφτίζω" για σένα...

Την ελευθερία και την αγάπη, Σκαπανέα, που δεν βρήκες στην ζωή σου...

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό.

Η πρόσκληση σου, ήταν η δική μου πρόκληση θεωρείς?

Νιώθω τόσα πολλά, όσα δεν φαντάζεσαι...

Και αν ήταν η πρόκλησή μου θα έσκυβα το κεφάλι και θα υποκλινόμουν στον σεβασμό που θα μου ενέπνεε ο φίλος σου...

Σε κανέναν δεν ενέπνευσε σεβασμό...

Και μόνο αυτό για μένα αποδεικνύει πόσο "ψεύτικα" πιστεύει...

Την δική σου πράξη ακόμα δεν κατανοώ...

Τι ήθελες εσύ να αποδείξεις στον εαυτό σου?

΄Οτι μπορεί η Βάσω να έχει δίκιο?
Ηθελες αποδείξεις ότι έχω άδικο?

Μα δεν σου είπα ποτέ ότι έχω δίκιο...

Την ζωή μου σου έδειξα...Τόσο διάφανα, όσο κανείς!!

Εσύ γιατί μου την κρύβεις?

Και αντί να μου την φανερώσεις, μου στέλνεις τον "μεταμφιεσμένο" Χριστό να μου πει τι?

ότι ο θεός είναι σε νεφέλωμα?

΄Οχι Σκαπανέα, από εσένα ζητώ την πραγματική, την βαθιά αιτία που το έκανες...Σ' εμένα!!!

Αν μπορέσεις να δεις την αλήθεια σου στα μάτια, και να την ξεστομίσεις δημόσια!!!

Σε φιλώ
με εκτίμηση
Βάσω

Εικόνα

Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή είμαι σε θέση να σου απαντήσω, έτσι όπως θα ήθελα...
Θα σου απαντήσω όμως όπως σου χρειάζεται...
Δεν καταλαβαινω τι υπονοεις;
Υπαρχει διαφορα αναμεσα στα δυο;
Και πως ξερεις τι ακριβως μου χρειαζεται; :)

Δεν είναι νέα ενέργεια το ρέικι, ακόμα και αν εσύ το ακούς για πρώτη φορά.
Και το ακούς για πρώτη φορά γιατί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην εκκλησία δεν μπορούσες να βρεις την ομοιότητα με τον θεό που πίστευες.
Να υποθεσω οτι εση γενννηθηκες με την συνειδητη επιγνωση του reiki;

Δεν έχει σχέση το ρέικι με την θρησκεία, και θα το λέω και θα το φωνάζω...
Δεν έχει σχέση ο Ιησούς με την θρησκεία, και θα το λέω μέχρι να αποχωρήσω από τον φυσικό κόσμο..

Αυτή είναι η αλήθεια μου

Σε κανέναν δεν την επέβαλα...
Και πολυ καλα κανεις και φωναζεις την αληθεια σου και εγω τη δικη μου και ο καθενας τη δικη του.
Γιατι η αληθεια δεν μπορει να φιμωθει...
Και αν αυτη η αληθεια για σενα, απαιτει να την προβαλλεις με καθε τροπο χωρις να την επιβαλλεις, αυτο πρεπει να κανεις μεσα στην ελευθερια την οποια εχεις διδαχτει και την οποια βιωνεις

Σε όλους έδειξα την ζωή μου, Σκαπανέα...

Σε προκάλεσα να μου δείξεις την δική σου

Δεν μου την έδειξες ποτέ!
Αυτο ομολογουμενως δεν το εχω αντιληφτει καπου, ετσι οπως το λες τωρα και το διατυπωνεις..
Αντί γι' αυτό, "έστειλες" έναν αγαπημένο άνθρωπο, να αντιπαρατεθεί με μένα και ότι εγώ "καθρεφτίζω" για σένα...
Δεν ξερω κατα ποσο ενας ανθρωπος, ο οποιος εμφανιζεται σε μενα forumικα τις τελευταιες δεκα μερες απο το πουθενα, προλαβαινει να γινει αγαπημενος ανθρωπος και φιλος, αλλα και λυπαμαι που θα στο πω "εχετε" πολλα κοινα σημεια.
Και επιτρεψε μου να σου πω ( :) ) οτι οι μεγαλες και δυνατες κοντρες και αντιδικιες αναδυονται αυτοματα μεταξυ ανθρωπων που μοιαζουν και διεκδικουν τα ιδια πραγματα...
Την ελευθερία και την αγάπη, Σκαπανέα, που δεν βρήκες στην ζωή σου...
Λυπάμαι πολύ γι' αυτό.
Να ευχεσαι και συ μαζι με μενα να βρω επιτελους αυτα ακριβως που διαπιστωνεις οτι "στερουμαι", εγω ειδικα και κατ' εξαιρεση μεταξυ ολων των ανθρωπων που ζουν αυτη τη στιγμη ή εζησαν ή θα ζησουν επι της Γης.
Και μη λυπασαι διοτι καθως "χιλιαδες" φορες εχεις πει οτι το συμπαν μας στελνει με ενα μαγικο τροπο αυτα που εχουμε αναγκη, που χρειαζομαστε βαθια μεσα μας και τα οποια δεν τολμαμε να τα πουμε ουτε και στον εαυτο μας.
Η πρόσκληση σου, ήταν η δική μου πρόκληση θεωρείς?

Νιώθω τόσα πολλά, όσα δεν φαντάζεσαι...

Και αν ήταν η πρόκλησή μου θα έσκυβα το κεφάλι και θα υποκλινόμουν στον σεβασμό που θα μου ενέπνεε ο φίλος σου...
Χαιρομαι που νιωθεις πολλα γιατι τοτε δεν χρειαζεται να μπω σε ... λεπτομερειες...
Σε κανέναν δεν ενέπνευσε σεβασμό...

Και μόνο αυτό για μένα αποδεικνύει πόσο "ψεύτικα" πιστεύει...
Σε κανενα ελευθερο πραγματικα πνευμα δεν εμπνεει σεβασμο ο φανατισμος και η φασιστικη ή φασιζουσα νοοτροπια
Την δική σου πράξη ακόμα δεν κατανοώ...
Ειναι το "μειονεκτημα" οσων στηριζονται αποκλειστικα και μονο σε αυτο που νιωθουν.
Τι ήθελες εσύ να αποδείξεις στον εαυτό σου?

΄Οτι μπορεί η Βάσω να έχει δίκιο?
Ηθελες αποδείξεις ότι έχω άδικο?

Μα δεν σου είπα ποτέ ότι έχω δίκιο...
Εσυ τι νομιζεις οτι ηθελα να αποδειξω;
Και αν δεν μου ειπες ποτε οτι εχεις δικιο, τοτε πως εισαι θεση να ξερεις οτι και αυτη τη στιγμη που "κραυγαζεις" δεν εχεις αδικο;
Την ζωή μου σου έδειξα...Τόσο διάφανα, όσο κανείς!!

Εσύ γιατί μου την κρύβεις?

Και αντί να μου την φανερώσεις, μου στέλνεις τον "μεταμφιεσμένο" Χριστό να μου πει τι?

ότι ο θεός είναι σε νεφέλωμα?
Το ιδιο διαφανα μου εδειξε και ο gexraq τη δικη του ζωη μεσα σε ελαχιστο χρονο.
Να ενα ακομα κοινο σημειο μεταξυ σας...
Και γιατι πιστευεις οτι Ο Θεος Ο Πανταχου Παρων και τα παντα Πληρων δεν ειναι σε νεφελωμα;
΄Οχι Σκαπανέα, από εσένα ζητώ την πραγματική, την βαθιά αιτία που το έκανες...Σ' εμένα!!!

Αν μπορέσεις να δεις την αλήθεια σου στα μάτια, και να την ξεστομίσεις δημόσια!!!
Απο αγαπη και μονο απο αγαπη...

Αν μπορεις βεβαια να το κατανοησεις...

Αλλιως ειναι προτιμοτερο να αφησεις τον εαυτο σου να το νιωσει βαθια και τρυφερα.

Και να θυμασαι οτι πιστευω και βιωνω πως: "η αγαπη παντα στεγει, παντα πιστευει, παντα ελπιζει, παντα υπομενει".

Και οτι "η αγαπη ουδεποτε εκπιπτει"
Rainmaker

Και επιτρεψε μου να σου πω ( ) οτι οι μεγαλες και δυνατες κοντρες και αντιδικιες αναδυονται αυτοματα μεταξυ ανθρωπων που μοιαζουν και διεκδικουν τα ιδια πραγματα...
Ξέρω ότι απευθύνεσε στη Βάσω.. και συγνώμη που παρεμβαίνω...
Κάνεις λάθος σκαπανέα.. όχι τα ίδια πράγματα... τα ακριβώς αντίθετα
με διαφορετικές αξίες...
Και γιατι πιστευεις οτι Ο Θεος Ο Πανταχου Παρων και τα παντα Πληρων δεν ειναι σε νεφελωμα;
Αν μπορω να απαντήσω....
Γιατί ο δικός μου θεός είναι παρών στο Εδω και Τωρα.. Είναι μέσα μου... είναι μέσα στον καθένα από εμάς..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Να υποθεσω οτι εση γενννηθηκες με την συνειδητη επιγνωση του reiki;
Γεννήθηκα με την συνειδητή επίγνωση της ψυχής μου, Σκαπανέα.
Αυτή περιείχε και το ρέικι, σαν ενέργεια.

Γιατι η αληθεια δεν μπορει να φιμωθει...
Δεν φιμώνουμε την αλήθεια που βρίσκουμε μέσα μας.
Και η θρησκεία δεν βρίσκεται μέσα μας, όπως το ρέικι
Δεν ξερω κατα ποσο ενας ανθρωπος, ο οποιος εμφανιζεται σε μενα forumικα τις τελευταιες δεκα μερες απο το πουθενα, προλαβαινει να γινει αγαπημενος ανθρωπος και φιλος, αλλα και λυπαμαι που θα στο πω "εχετε" πολλα κοινα σημεια
Το "αγαπημένος" είναι αυτό που αισθάνομαι για όλους τους ανθρώπους, σαν ψυχές, αναπόσπαστα μέρη της θεότητας...

Αυτήν την φορά όμως πήγαινε σε σένα...Γιατί θεωρώ έναν άνθρωπο που εκτιμάς, σαν χαρακτήρα, τον αγαπάς κιόλας.
Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος!
οτι οι μεγαλες και δυνατες κοντρες και αντιδικιες αναδυονται αυτοματα μεταξυ ανθρωπων που μοιαζουν και διεκδικουν τα ιδια πραγματα...
Δεν υπήρξε ούτε κόντρα, ούτε αντιδικία στις αλήθειες μας.
Στην κατάλυση του σεβασμού υπήρξε...και αυτή τον έδιωξε από το φόρουμ, όχι εγώ, ή η αλήθεια μου!!!
Η ελευθερία είναι το κύριο προτέρημα του φόρουμ και το έχεις πει κι εσύ...Η έλλειψη σεβασμού όμως υπάγεται στους συμπαντικούς νόμους προστασίας αυτού του χώρου, που γίνεται απαγορευτικός για όσους την εκδηλώνουν...

Να ευχεσαι και συ μαζι με μενα να βρω επιτελους αυτα ακριβως που διαπιστωνεις οτι "στερουμαι", εγω ειδικα και κατ' εξαιρεση μεταξυ ολων των ανθρωπων που ζουν αυτη τη στιγμη ή εζησαν ή θα ζησουν επι της Γης
Δεν ξέρω αν είσαι η εξαίρεση...Είσαι όμως αυτήν την στιγμή απέναντί μου κι εσένα βλέπω...

Χαιρομαι που νιωθεις πολλα γιατι τοτε δεν χρειαζεται να μπω σε ... λεπτομερειες...
΄Ισως θα χρειαζόταν, γιατί αυτήν την στιγμή λειτουργεί και η λογική μου...Δεν την έχω στα αζήτητα...Αλλιώς θα κυριαρχούσε η αφέλεια και όχι η αγνότητα.
Σε κανενα ελευθερο πραγματικα πνευμα δεν εμπνεει σεβασμο ο φανατισμος και η φασιστικη ή φασιζουσα νοοτροπια
Και αυτή ακόμα μία ομοιότητα του φίλου σου, μαζί μου ε?
Το ιδιο διαφανα μου εδειξε και ο gexraq τη δικη του ζωη μεσα σε ελαχιστο χρονο.
Να ενα ακομα κοινο σημειο μεταξυ σας...
Εχει κι αυτός μάτια, μύτη και μαλλιά?
Να ακόμα μια ομοιότητα μαζί μου...Μην την ξεχνάς αυτή...
Το φωτοστέφανο το βγάλαμε και οι δύο μάλλον, γι' αυτό δεν σε εντυπωσίασε...

Απο αγαπη και μονο απο αγαπη...

Αν μπορεις βεβαια να το κατανοησεις...
Λυπάμαι που η αγάπη σου χρειάζεται "μαστίγιο" για να εκδηλωθεί...
Και για τον Ιησού, χρειάστηκαν καρφιά!!!
Αλλά και βέβαια την κατανοώ...
Εσύ άραγε κατανοείς την αγάπη σου για τον εαυτό σου?
Και να θυμασαι οτι πιστευω και βιωνω πως: "η αγαπη παντα στεγει, παντα πιστευει, παντα ελπιζει, παντα υπομενει".
Η αγάπη αυτή που λες, υπομένει, πιστεύει, γιατί περιμένει...
Η δική μου δεν περιμένει τίποτα

Σ' ευχαριστώ πάντως που μου απάντησες στην υλική μου ερώτηση...γιατί στην "εσωτερική" δεν απάντησες ακόμα!

Αυτήν όμως θα μου την απαντήσεις έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή....

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Skapaneas
Και μη λυπασαι διοτι καθως "χιλιαδες" φορες εχεις πει οτι το συμπαν μας στελνει με ενα μαγικο τροπο αυτα που εχουμε αναγκη, που χρειαζομαστε βαθια μεσα μας και τα οποια δεν τολμαμε να τα πουμε ουτε και στον εαυτο μας.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΤΙ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ.

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”