Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν μου το επιτρέπει η συνήδηση μου) να απαιτώ.

Το να απαιτείς δεν είναι μόνο η συνείδησή σου που δεν στο επιτρέπει, αλλά ούτε κι εμείς αγαπητέ...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Το να απαιτείς δεν είναι μόνο η συνείδησή σου που δεν στο επιτρέπει, αλλά ούτε κι εμείς αγαπητέ...
Ακριβώς εδώ είναι ένα φόρουμ επικοινωνίας και διαλόγου για ενημέρωση ανθρώπων για το Ρέικι και για ένα σωρό αλλα θέματα..
Εδώ γίνεται διάλογος και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις αποψεις και τα πιστεύω των άλλων δεν προσπαθούμε να τους επιβάλουμε τα δικά μας ... όπως και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να επιβάλει τα πιστεύω του στα μέλη του φόρουμ αυτού...και να μην σέβεται τις απόψεις τους...
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

gexrag έγραψε: Ποτέ κανείς δεν Τον έχει δει. Τον περισσότερο χρόνο Του βρίσκεται σε ένα νεφέλωμα κάπου στο σύμπαν από όπου στέλνει σε καθένα ξεχωριστά ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους στη γη την ευλογία Του.
Γλυκύτατέ μου gexrag, και εγώ, μέχρι προσφάτως ευτυχώς, κάπου εκεί τον φανταζόμουν..αλλά τελικά ήταν πολύ μακριά από εμένα...για πολλά χρόνια.
...Ωσπου ευτυχώς τον 'κατέβασα από το θρόνο του' και ήρθε μέσα μου και πλημύρισε η ψυχή μου με φως και αγάπη.

"Σκίστε ένα ξύλο: εκεί είμαι Εγώ. Σηκώστε μια πέτρα: εκεί θα βρείτε Εμένα"

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ.

"Αν οι καθοδηγητές σας σας πουν «Ιδού, η Βασιλεία είναι στον ουρανό», τότε τα πετεινά του ουρανού θα σας ξεπεράσουν. Av σας πουν, «είναι στη θάλασσα», τότε τα ψάρια θα σας ξεπεράσουν. Αλλά η Βασιλεία είναι μέσα σας και απ’ έξω. Όταν γνωρίσετε τον Εαυτό σας, τότε θα είστε γνωστοί και θα γνωρίζε­τε πως είστε γιοι του Ζωντανού Πατέρα. Αν όμως δεν γνωρίζετε τον Εαυτό σας, ζείτε στη φτώχεια και είστε η φτώχεια."

"Όποιος αναζητεί ας μη σταματήσει ωσότου βρει· όταν βρει, θα ταραχτεί· αφού ταραχτεί, θα αποθαυμάσει και τότε θα γίνει Βασιλέας των πάντων"
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα σας γράψω ένα θαυμάσιο απόσπασμα από το βιβλίο
Το μυστικό ταξίδι, του Dan Millman (εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ)

Δεν θα μπορούσα να ταυτίσω τις δικές μου εμπειρίες περισσότερο, από τις εμπειρίες που περιγράφει ο Dan...Για να δούμε ότι η αλήθεια ταυτίζεται με πολλούς αναζητητές...

΄Οποιος μένει μόνος του στην αλήθεια, πρέπει να έχει το κουράγιο, την δύναμη και το θάρρος να την επανεξετάζει...
Να αναζητά, και ποτέ να μην θεωρεί ότι την βρήκε, πριν αγγίξει με ευαισθησία και αγνότητα τους άλλους.

Ο νους μας παίζει παιχνίδια με τον θεό...Και τότε θεωρούμε ότι είμαστε τα εκλεκτά παιδιά του, που μόνο εμάς εμπιστεύθηκε...
Πόσο λάθος...Πόσο κρίμα!!!

Εικόνα

"...Ηξερα τώρα ότι ο Συνειδητός μου Εαυτός θα αναγκαζόταν να κατέβει προς τα κάτω - λόγω "συναγερμού" που προερχόταν από τα τρία κατώτερα επίπεδα. Ξανά και ξανά, μαγνητισμένος από τον φόβο, την σεξουαλική ενέργεια και τη δύναμη, μέχρι τη στιγμή που αύτά τα θέματα θα ξεκαθάριζαν μια και καλή.
Θυμήθηκα εκείνη την στιγμή -πονώντας σχεδόν από αυτήν την μνήμη- ότι κάποιες ειρηνικές στιγμές της παιδικής μου ηλικίας είχα κληθεί στα ανώτερα επίπεδα από αγγελικές ενέργειες. Επιθυμούσα τόσο πολύ να επιστρέψω εκεί, γιατί ένα μέρος μου ήξερε ανέκαθεν πως πέρα απότον πύργο, κοντά στο Φως βρισκόταν το σπίτι μου.

Αυτό ήταν το έργο της ψυχής μου, το μυστικό μου ταξίδι. Ως συνειδητός Εαυτός -και αρχίζοντας από το ισόγειο- έπρεπε να βρω τα φώτα κάθε ορόφου με την σειρά, να τα ανάψω, να δω τα προβλήματα και τα αντικείμενα που υπήρχαν αποθηκευμένα εκεί και να τα αντιμετωπίσω, να τα ξεκαθαρίσω. Αλλά αυτό θα ήταν δυνατό μόνο αν ήμουν πρώτα πρόθυμος να δω και να αποδεχτώ αυτό που υπήρχε πραγματικά, αντί να προσκολλώμαι σε ονειρικές ψευδαισθήσεις...

Τι εννοείς, ρώτησα...
Η απάντησή της χάθηκε σχεδόν μέσα στον άνεμο.
"Πριν μπορέσεις να δεις το φως, πρέπει να αντιμετωπίσεις το σκοτάδι..."

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πόσο με εκφραζει!!!!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Πιάνεστε από μια τρίχα (λέξη) την απαίτηση και την κάνετε τριχιά με νοήματα που δεν έχουν σχέση ΚΑΜΙΑ με αυτά που παραθέτω.

Η επικοινωνία είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ στην αγάπη.
Rainmaker

"Πριν μπορέσεις να δεις το φως, πρέπει να αντιμετωπίσεις το σκοτάδι..."
Σοφή φράση...
και εγω στο υπόγειό μου ψάχνω το φως.. γκρεμίζω τοίχους σιγα σιγα.. μόνο που πλέον έχω και βοήθεια μετά τον δεύτερο βαθμό... :lol: :D
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

Πριν μπορέσεις να δεις το φως, πρέπει να αντιμετωπίσεις το σκοτάδι

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Η σκοταδοφοβία είναι για αυτούς που δεν θέλουν το φως. Κρύβονται μόνο όσοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δουν το φως.
Στο σκοτάδι κρύβονται ακόμη και οι εγκληματίες που μερικές φορές αγνοούν έννοιες όπως η ΑΓΑΠΗ.

Πως θα δεις τον θεό μέσα σου όταν δεν έχεις κατανοήσει ΠΛΗΡΩΣ έννοιες όπως αυτή της αγάπης;
Ο Θεός είναι ΑΓΑΠΗ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι Ηλία μου
αυτό είναι η αναζήτηση της θέοτητας...
Πίσω από τα τείχη που την εγκλωβίσαμε, για χάρη της αλήθειας.

Εικόνα

Τείχη που δυστυχώς δυσκολα θα γκρεμιστούν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μην το λες και μην απογοητεύεσαι Ηλία μου...

Κι αν δεν γκρεμίζονται με μιας, σκάβοντας μικρές τρύπες φτάνεις...έρποντας...ματώνοντας τα γόνατα...Αλλά ποιός μας πιάνει αν πουμε "ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ"...

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η πρόθεσή σας να με κάνετε να μονολογώ.

Δεν υποπίπτω σε παγίδες.

Ο gexrag και ο ’γιος της αίρεσης που εκπροσωπείτε σας λέει γεια.

Έχετε εφόδια για να αναζητήσετε και να βρείτε μέσα σας όχι τον Θεό τον οποίο τον έχετε ούτως ή άλλως αλλά για να μάθετε τι είναι αληθινή αγάπη.

Όσοι αναζητούν πραγματικά πρόοδο στους πευματικούς αγώνες μπορούν να διαβάσουν οποιοδήποτε κείμενο διδάσκει την κλίμακα ανόδου στην Ορθοδοξία. Εκεί θα μ'άθουν τι σημαίνει ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ. Εδώ διδάσκεται η αγάπη αλλά όχι τέλεια.
Ήρθα μετά από παράκληση του φίλου μου skapanea που διέκρινε κάτι που εγώ δεν γνωρίζω. Με παρακάλεσε να έρθω και μου δείξατε εύκολα και απλά όταν λάβατε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Προσωπικό μήνυμα εδώ ή αλλού με οτιδήποτε μου ζητηθεί να απαντήσω θα απαντηθεί.
Εγώ δεν βάζω την ουρά στα σκέλια σε μια ένδειξη ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΣ ΗΤΤΑΣ μπροστά στην ΑΛΗΘΕΙΑ που σας φανερώθηκε.
Μελετήστε την και αναζητήσττε την. Η χρήση του Π{ροσώπου του Κυρίου για ναελκυθούν Πιστοί σε μια κρυφοαίρεση είναι ο πιο άθλιος τρόπος.
Καταλαβαίνω ότι για κάθε διδάσκαλο που έχει να αντιμετωπίσει υποψήφιο Μαθητή που γνωρίζει καλύτερα τις έννοιες που θέλει να διδάξει δεν είναι κάτι επιθυμητό.
Φροντίστε όλοι σας να βρίσκεστε στον δρόμο της αγάπης.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΑΞΙΑ από αυτήν.
Προσέχετε τα κείμενα που ασπάζεστε. Είναι ΑΘΛΙΑ πολλά από αυτά που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Rainmaker

Δεν απογοητεύομαι Βάσω μου.. μου φτάνει που εγω κρατώ το πολυτιμο σφυράκι μου.. τι σφυράκι δηλαδη..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ... :D :D :D :D ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”