ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βρε συ τωρα που το συζητάμε!εχεις μπει στο ποστ της Αστρολογίας να ψηφίσεις μπας και βρουν και οι Τοξότες λίγο την υγειά τους???αντε γιατι θα με φαει η γκρίνια για τους Καρκίνους πάλι και δεν είμστε και στο κατάλληλο ποστ! :D :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δωρουλα την 27 Ιουν 2008 11:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σας 8)
Άβαταρ μέλους
toxotis

Δημοσίευση από toxotis »

Για το κτήμα... μάλλον σε καμιά εβδομάδα, ΑΛΛΑ από αύριο θα στείλω τα μικρά! Μόνο έτσι θα μπορέσω να συμμαζέψω κάποιες εκκρεμότητες, γιατί στην κυριολεξία κοντεύει να μου γκρεμίσουν το σπίτι!
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)

http://vickytoxotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ευχαριστω παιδια!
Είμαι καλά,απιστευτα καλα,απλά ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
Λες κι εχει γινει το ξύπνημα της Αρκουδας!
Γυρω μου τιτάνιες φιγουρες - φαντάσματα.Δεν με φοβιζουν ,μου προκαλεσαν σοκ μεν αλλά τα ΒΛΕΠΩ ειναι μπροστά μου.
ΟΣοι ειναι διπλα μας τελικά διαμορφωνουν και κεινοι μια δικια τους πραγματικότητα όχι μονο για τον εαυτο τους αλλά και για σενα.Και βασει αυτου που πιστεύουν για σενα με βαση την δικη τους οπτική,σου συμπεριφέρονται!Και ψαχνεις να δεις χρονια εσυ τι συμβαινει,αναρωτιεσαι με τοσα γιατι,ανεξηγητα και αίφνης.........οι ουρανοί ανοίγουν και βλεπεις τι συνεβαινε πισω απο ολα τα ανεξηγητα ,πισω απο συμπεριφορές που φαίνονταν αποκομμενες απο σενα ,αλλά ποσο πολυ τελικά ηταν εναρμονισμενες με τις εντυπωσεςι -πεποιθησεις που οι αλλοι σου εστελναν.Ποσο τελικά ολο αυτο ειναι έξω απο σένα ,και κινδυνευες να το πιστεψεις.Ποσο τελικά έχει να κάνει με παιδικα βιώματα ανιατα αλλων κι όχι δικά σου.
Και το ποιο τρομερό ειναι οτι θα μπορουσες να τις κανεις και δικές σου,να γεμισεις ενοχές,(οχι ότι δεν γεμισα) και να χάσεις τελικά την ύπαρξη σου.
Παιδι΄αειναι μαγικό αυτο που συμβαινει .
Θ αμπορουσα να εχω παραληρημα αλλά στενοχωριεμαι για σας!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θ αμπορουσα να εχω παραληρημα αλλά στενοχωριεμαι για σας!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

Γαλάζια κράτα γερααααααά.!!!!!!!!!!
Για σένα και για όλους μας , με πολλή αγάπη!!!!!!!!!!!
http://www.geocities.com/athens/olympus ... kav14.html
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

!

Δημοσίευση από toxotis »

ΑΧIA μου ΄ποσο πολύ συμφωνω!
Για σένα και για όλους μας
Ναι γιατί η πορεία του καθ' ενός μας στα φωτεινά μονοπάτια, φωτίζει όλη την ανθρωπότητα, αφού ο καθέ ένας μας είναι και ένα κύτταρο αυτού του οργανισμού!

Οπότε πάρτε το όλοι ζεστά... φωτεινούληδες!

Κι όσο γι' αυτά που μας περιγράφεις Καλλιοπίτσα μου, είναι η μόνη πραγματικότητα που γνωρίζουμε μέχρι να αρχίσουμε να ψάχνουμε... όταν ανακαλύψεις πως δεν είσαι το σώμα σου, δεν είσαι το μυαλό σου, δεν είσαι η προσωπική σου ιστορία και αφήνεις μία μία τις ετικέτες που σου κόλλησαν ή που κόλλησες εσύ στον Εαυτό σου, τότε "ανοίγουν οι ουρανοί" κι αρχίζεις να βλέπεις...! Ποιός πραγματικά είσαι!

Φιλιά
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)

http://vickytoxotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Nα πω ότι συγκινούμαι?
Να πω ότι χαμογελάω?

Για μένα είναι το ίδιο...

Απίστευτη χαρά, όταν νιώθουμε τα κύτταρα φωτεινά...Τα δικά μας, των άλλων, του θεού εντέλει!!! :D

΄Ολοι μέσα στο θεϊκό! ΄Αλλος αργά, άλλος γρηγορα, όλοι μέσα εκεί περιδιαβαίνουμε...
Και όσο εμείς μεταφέρουμε φως, τόσο πιο πολύ φωτίζεται αυτή η "ταλαιπωρημένη" ανθρωπότητα...

Σφαιρούλα....φως, μόνο φως παντού, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια μου, αλήθεια σου...

Μια αγκαλίτσα σου στέλνω γιατί νιώθω το σοκ, νιώθω την χαρά, το ξάφνιασμα, την απορία, το μεγαλείο της ψυχής που έρχεται σιγά σιγά στην αναγνώριση της, περνώντας μέσα από τους δαίμονές της! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!!!
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

καλησπερα σε ολους
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλημέρα παιδάκια!!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από panos »

καλημερα καλημεαρα καλημερααααααααααα
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Καλημέρα!
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

καλημερα και σε σενα Daemonia_Nymphe
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Πωωωπωωω νέκραααα βλέπω .. τουλάχιστον ελπίζω να περνάτε καλά! :wink:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”