ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Βρε συ τωρα που το συζητάμε!εχεις μπει στο ποστ της Αστρολογίας να ψηφίσεις μπας και βρουν και οι Τοξότες λίγο την υγειά τους???αντε γιατι θα με φαει η γκρίνια για τους Καρκίνους πάλι και δεν είμστε και στο κατάλληλο ποστ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δωρουλα την 27 Ιουν 2008 11:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Για το κτήμα... μάλλον σε καμιά εβδομάδα, ΑΛΛΑ από αύριο θα στείλω τα μικρά! Μόνο έτσι θα μπορέσω να συμμαζέψω κάποιες εκκρεμότητες, γιατί στην κυριολεξία κοντεύει να μου γκρεμίσουν το σπίτι!
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)
http://vickytoxotis.blogspot.com
- galazia_sfaira
Ευχαριστω παιδια!
Είμαι καλά,απιστευτα καλα,απλά ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
Λες κι εχει γινει το ξύπνημα της Αρκουδας!
Γυρω μου τιτάνιες φιγουρες - φαντάσματα.Δεν με φοβιζουν ,μου προκαλεσαν σοκ μεν αλλά τα ΒΛΕΠΩ ειναι μπροστά μου.
ΟΣοι ειναι διπλα μας τελικά διαμορφωνουν και κεινοι μια δικια τους πραγματικότητα όχι μονο για τον εαυτο τους αλλά και για σενα.Και βασει αυτου που πιστεύουν για σενα με βαση την δικη τους οπτική,σου συμπεριφέρονται!Και ψαχνεις να δεις χρονια εσυ τι συμβαινει,αναρωτιεσαι με τοσα γιατι,ανεξηγητα και αίφνης.........οι ουρανοί ανοίγουν και βλεπεις τι συνεβαινε πισω απο ολα τα ανεξηγητα ,πισω απο συμπεριφορές που φαίνονταν αποκομμενες απο σενα ,αλλά ποσο πολυ τελικά ηταν εναρμονισμενες με τις εντυπωσεςι -πεποιθησεις που οι αλλοι σου εστελναν.Ποσο τελικά ολο αυτο ειναι έξω απο σένα ,και κινδυνευες να το πιστεψεις.Ποσο τελικά έχει να κάνει με παιδικα βιώματα ανιατα αλλων κι όχι δικά σου.
Και το ποιο τρομερό ειναι οτι θα μπορουσες να τις κανεις και δικές σου,να γεμισεις ενοχές,(οχι ότι δεν γεμισα) και να χάσεις τελικά την ύπαρξη σου.
Παιδι΄αειναι μαγικό αυτο που συμβαινει .
Θ αμπορουσα να εχω παραληρημα αλλά στενοχωριεμαι για σας!
Είμαι καλά,απιστευτα καλα,απλά ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
Λες κι εχει γινει το ξύπνημα της Αρκουδας!
Γυρω μου τιτάνιες φιγουρες - φαντάσματα.Δεν με φοβιζουν ,μου προκαλεσαν σοκ μεν αλλά τα ΒΛΕΠΩ ειναι μπροστά μου.
ΟΣοι ειναι διπλα μας τελικά διαμορφωνουν και κεινοι μια δικια τους πραγματικότητα όχι μονο για τον εαυτο τους αλλά και για σενα.Και βασει αυτου που πιστεύουν για σενα με βαση την δικη τους οπτική,σου συμπεριφέρονται!Και ψαχνεις να δεις χρονια εσυ τι συμβαινει,αναρωτιεσαι με τοσα γιατι,ανεξηγητα και αίφνης.........οι ουρανοί ανοίγουν και βλεπεις τι συνεβαινε πισω απο ολα τα ανεξηγητα ,πισω απο συμπεριφορές που φαίνονταν αποκομμενες απο σενα ,αλλά ποσο πολυ τελικά ηταν εναρμονισμενες με τις εντυπωσεςι -πεποιθησεις που οι αλλοι σου εστελναν.Ποσο τελικά ολο αυτο ειναι έξω απο σένα ,και κινδυνευες να το πιστεψεις.Ποσο τελικά έχει να κάνει με παιδικα βιώματα ανιατα αλλων κι όχι δικά σου.
Και το ποιο τρομερό ειναι οτι θα μπορουσες να τις κανεις και δικές σου,να γεμισεις ενοχές,(οχι ότι δεν γεμισα) και να χάσεις τελικά την ύπαρξη σου.
Παιδι΄αειναι μαγικό αυτο που συμβαινει .
Θ αμπορουσα να εχω παραληρημα αλλά στενοχωριεμαι για σας!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Εμας πουλακι μου δεν μας στεναχωρείς!μας χαροποιείς ιδιατέρως γιατι μεσα απο τη δική σου εμπειρία όλο και κατι έχοτμε να κατανοήσουμε και εμείς!Θ αμπορουσα να εχω παραληρημα αλλά στενοχωριεμαι για σας!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Γαλάζια κράτα γερααααααά.!!!!!!!!!!
Για σένα και για όλους μας , με πολλή αγάπη!!!!!!!!!!!
http://www.geocities.com/athens/olympus ... kav14.html

Γαλάζια κράτα γερααααααά.!!!!!!!!!!
Για σένα και για όλους μας , με πολλή αγάπη!!!!!!!!!!!
http://www.geocities.com/athens/olympus ... kav14.html
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
!
ΑΧIA μου ΄ποσο πολύ συμφωνω!
Οπότε πάρτε το όλοι ζεστά... φωτεινούληδες!
Κι όσο γι' αυτά που μας περιγράφεις Καλλιοπίτσα μου, είναι η μόνη πραγματικότητα που γνωρίζουμε μέχρι να αρχίσουμε να ψάχνουμε... όταν ανακαλύψεις πως δεν είσαι το σώμα σου, δεν είσαι το μυαλό σου, δεν είσαι η προσωπική σου ιστορία και αφήνεις μία μία τις ετικέτες που σου κόλλησαν ή που κόλλησες εσύ στον Εαυτό σου, τότε "ανοίγουν οι ουρανοί" κι αρχίζεις να βλέπεις...! Ποιός πραγματικά είσαι!
Φιλιά
Ναι γιατί η πορεία του καθ' ενός μας στα φωτεινά μονοπάτια, φωτίζει όλη την ανθρωπότητα, αφού ο καθέ ένας μας είναι και ένα κύτταρο αυτού του οργανισμού!Για σένα και για όλους μας
Οπότε πάρτε το όλοι ζεστά... φωτεινούληδες!
Κι όσο γι' αυτά που μας περιγράφεις Καλλιοπίτσα μου, είναι η μόνη πραγματικότητα που γνωρίζουμε μέχρι να αρχίσουμε να ψάχνουμε... όταν ανακαλύψεις πως δεν είσαι το σώμα σου, δεν είσαι το μυαλό σου, δεν είσαι η προσωπική σου ιστορία και αφήνεις μία μία τις ετικέτες που σου κόλλησαν ή που κόλλησες εσύ στον Εαυτό σου, τότε "ανοίγουν οι ουρανοί" κι αρχίζεις να βλέπεις...! Ποιός πραγματικά είσαι!
Φιλιά
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)
Nα πω ότι συγκινούμαι?
Να πω ότι χαμογελάω?
Για μένα είναι το ίδιο...
Απίστευτη χαρά, όταν νιώθουμε τα κύτταρα φωτεινά...Τα δικά μας, των άλλων, του θεού εντέλει!!!
΄Ολοι μέσα στο θεϊκό! ΄Αλλος αργά, άλλος γρηγορα, όλοι μέσα εκεί περιδιαβαίνουμε...
Και όσο εμείς μεταφέρουμε φως, τόσο πιο πολύ φωτίζεται αυτή η "ταλαιπωρημένη" ανθρωπότητα...
Σφαιρούλα....φως, μόνο φως παντού, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια μου, αλήθεια σου...
Μια αγκαλίτσα σου στέλνω γιατί νιώθω το σοκ, νιώθω την χαρά, το ξάφνιασμα, την απορία, το μεγαλείο της ψυχής που έρχεται σιγά σιγά στην αναγνώριση της, περνώντας μέσα από τους δαίμονές της!
Να πω ότι χαμογελάω?
Για μένα είναι το ίδιο...
Απίστευτη χαρά, όταν νιώθουμε τα κύτταρα φωτεινά...Τα δικά μας, των άλλων, του θεού εντέλει!!!

΄Ολοι μέσα στο θεϊκό! ΄Αλλος αργά, άλλος γρηγορα, όλοι μέσα εκεί περιδιαβαίνουμε...
Και όσο εμείς μεταφέρουμε φως, τόσο πιο πολύ φωτίζεται αυτή η "ταλαιπωρημένη" ανθρωπότητα...
Σφαιρούλα....φως, μόνο φως παντού, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια μου, αλήθεια σου...
Μια αγκαλίτσα σου στέλνω γιατί νιώθω το σοκ, νιώθω την χαρά, το ξάφνιασμα, την απορία, το μεγαλείο της ψυχής που έρχεται σιγά σιγά στην αναγνώριση της, περνώντας μέσα από τους δαίμονές της!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό