ΘΕΑΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Re: ΘΕΑΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Μάνο μου ΌΛΟΙ. 

Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Ναι Στεφανάκο μου... ΟΛΟΙ...
...Αυτό που πραγματικά με εξοργίζει είναι πως γεννηθήκαμε όπως θα έπρεπε να λειτουργούμε γεμάτοι υγεία και στην πορεία χαλάσαμε... Μπήκαμε σε προγραμματισμούς, πρότυπα κοινωνίας και στερεότυπα και τώρα παλεύουμε να γυρίσουμε πάλι στις υγιείς λειτουργίες απ όπου και ξεκινήσαμε...(!!!)

...Αυτό που πραγματικά με εξοργίζει είναι πως γεννηθήκαμε όπως θα έπρεπε να λειτουργούμε γεμάτοι υγεία και στην πορεία χαλάσαμε... Μπήκαμε σε προγραμματισμούς, πρότυπα κοινωνίας και στερεότυπα και τώρα παλεύουμε να γυρίσουμε πάλι στις υγιείς λειτουργίες απ όπου και ξεκινήσαμε...(!!!)

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
μα αυτός είναι και ο Σκοπός μας, Μάνο μου...Η Απόφαση αυτή να βιώσουμε την Ύλη, φέρνει νόημα από μόνη της, αν ξεφύγεις λίγο από την επιφάνεια της Ζωής, που σε βάζει να κάνεις πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο...
Τι λες δηλαδή? ότι επειδή οι γονείς μας δεν ήξεραν τι να κάνουν, άντε έκαναν και κανά παιδί έτσι να τους βρίσκεται?
Η προέλευσή μας, δείχνει και την κατεύθυνσή μας...
Αν η προέλευση είναι μόνο οι φυσικοί γονείς, τότε που αλλού θα κατευθυνθούμε, παρά στους χαραγμένους τους δρόμους?
Όμως έρχεται εκείνη η στιγμή, και θα έρθει για κάθε άνθρωπο (σήμερα, αύριο ή μεθαύριο) που γίνεσαι ο άγραφος χάρτης, που πάνω του χαράζει ο Θεός τον Δρόμο σου...

Τι λες δηλαδή? ότι επειδή οι γονείς μας δεν ήξεραν τι να κάνουν, άντε έκαναν και κανά παιδί έτσι να τους βρίσκεται?
Η προέλευσή μας, δείχνει και την κατεύθυνσή μας...
Αν η προέλευση είναι μόνο οι φυσικοί γονείς, τότε που αλλού θα κατευθυνθούμε, παρά στους χαραγμένους τους δρόμους?
Όμως έρχεται εκείνη η στιγμή, και θα έρθει για κάθε άνθρωπο (σήμερα, αύριο ή μεθαύριο) που γίνεσαι ο άγραφος χάρτης, που πάνω του χαράζει ο Θεός τον Δρόμο σου...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Παιδακια ολα

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Βασούλα μου
Παιδάκια Ομορφα

Παιδάκια Ομορφα

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει

παιδάκια

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
αλλα αυτο δεν ειναι Ζωη.... ειναι ζυγος.... και μετριεται με κομμενες ανασες..... και πλεον Θελω να Ζησω

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Vaso έγραψε:ακόμα και σ' αυτούς τους ρόλους υπάρχει σύγκριση γμτ.
ποιός είναι ο καλύτερος ανακριτής, ποιός ο καλύτερος κλόουν, ποιός ο καλύτερος τρομοκράτης...

Vaso έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
ΑυτοΌμως έρχεται εκείνη η στιγμή, και θα έρθει για κάθε άνθρωπο (σήμερα, αύριο ή μεθαύριο) που γίνεσαι ο άγραφος χάρτης, που πάνω του χαράζει ο Θεός τον Δρόμο σου...

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου