σκεφτόμουν σήμερα με αφορμή ένα ξεκόνισμα που έκανα στα μπουκαλάκια τελευταία, πόσο σημαντική είναι τελικά η πρώτη συνεδρία και ότι όντως πέρα απο το τι γράφουν στα εγχειρίδια και στα βιβλία, η πρώτη πρώτη συνεδρία αποτυπώνει το άρωμα τις ψυχής αλλά και βασικές προκλήσεις του μικρού εγώ που χρειάζεται να υπερβείς,
θυμήθηκα ένα ένα τα μουκαλάκια και αυτή την φορά τα θυμήθηκα έυκολα και όλα
2ο μπουκάλι στην επιλογή μου ήταν αυτό
Εμπιστεύσου!
Κύριο θέμα: Να φτάσεις στις δυνατότητές σου, μέσα από την αγάπη για τον εαυτό
Επιβεβαίωση: Σ' αγαπώ τόσο ώστε σε απελευθερώνω
Ενσταλάζει τη σοφία του παρελθόντος στο παρόν και βοηθά στην εφαρμογή της στο τώρα. Ανοίγει το άτομο σε ψυχικές ικανότητες.
Βοηθά την διάνοια να ανοιχτεί στην βαθιά σοφία. Απελευθερώνει απ’ τη σύγχυση και τους φόβους που πηγάζουν από τα βάθη του εαυτού, με την ανάπτυξη του αυτοσεβασμού. Ενθαρρύνει το άτομο να έχει αυτοσυγκράτηση σε ορισμένες καταστάσεις και να αναπτύξει την ικανότητα να νοιάζεται και να αγαπά τον εαυτό του.
οι πληροφορίες είναι απο το reikicenter
καθόμουν σήμερα και τα χάζευα,
1ο μπουκάλι ήταν αυτό
Κύριο θέμα: Η δύναμη του φωτός γίνεται δύναμη ζωής
Επιβεβαίωση: Απελευθερώνομαι από τις πλάνες μου και βλέπω καθαρά
Φέρνει την θεϊκή αγάπη στη γη. Ενεργοποιώντας τη νοητική πλευρά του ατόμου, βοηθά την ανάπτυξη της πνευματικότητας, προάγοντας έτσι τη δύναμη της διάκρισης. Βοηθά επίσης να αποκτήσει το άτομο σαφείς πληροφορίες από τις πνευματικές διαστάσεις. Αποκαλύπτει τις ποιότητες του ατόμου. Το βοηθά να αποστασιοποιείται από τα προσωπικά του συμφέροντα και να βάλει μπροστά τα συμφέροντα της ομάδας. Ενεργοποιεί την ικανότητα του ατόμου να γελά με τον εαυτό του.
το δεύτερο μπουκαλάκι το έχω ακόμα κρατημένο και δεν το έχω τελειώσει!
και λέω τελικά πως δουλέυουμε στην εμπειρία της Ζωής σταδιακά με σεβασμό και Σοφία, όταν τα πρωτοδιάλεξα δεν είχα ιδέα τι να σημαίνουν όλα αυτά, απλά τα έβαζα και σήμερα ένα ένα λιθαράκι έχει μπεί και μπαίνει όλο και πιο συνειδητά για να στερεωθεί καλά ο ναός στην καρδιά και να κατοικήσει ο θεός και πάλι, όλα είναι άπλά και τσάμπα κυνηγάμε την ουρά μας.
όλα τελικά έχουν όφελος, μια κουβέντα, μια πρόταση, ένα τραγούδι
όλα όσα γράφονται εδώ μέσα με όλους τους τρόπους, σε όποιο ποστ ή ομάδα, αποτελούν όλα το όμορφο ταξίδι της ψυχής μας
σκέψεις που ήθελα να μοιραστώ