O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Re: O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Δημοσίευση από Annoula »

@};- @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θοδωράκος έγραψε: Εικόνα
αχ Θοδωράκο μου...
Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...Ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσο σπουδαίο είναι αυτό...΄Η μάλλον, τώρα μπορείς!

:* >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vasoula έγραψε:Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
Η Ελλάδα κατάντησε "οστεοφυλάκιο" και όπως συμπεριφερόμαστε στους νεκρούς μας, συμπεριφερόμαστε και στον Εαυτό μας...Εγώ αυτό μόνο ξέρω!
Κανείς δεν θέλει να διατηρεί τα οστά των πεθαμένων, όμως και κανείς δεν το εγκαταλείπει κιόλας...τάχα πιστοί στην παράδοση...
Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
:-( @};- @};-
Vasoula έγραψε:Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...
:x :x :x @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...Ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσο σπουδαίο είναι αυτό...΄Η μάλλον, τώρα μπορείς!
:* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
Η Ελλάδα κατάντησε "οστεοφυλάκιο" και όπως συμπεριφερόμαστε στους νεκρούς μας, συμπεριφερόμαστε και στον Εαυτό μας...Εγώ αυτό μόνο ξέρω!
Κανείς δεν θέλει να διατηρεί τα οστά των πεθαμένων, όμως και κανείς δεν το εγκαταλείπει κιόλας...τάχα πιστοί στην παράδοση...
Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
Πιο αληθεια πεθαινεις.. @};- :-(

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...

:x :x >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Και να προσκυνούσαν μόνο τα κόκκαλα, καλά θα ήταν... Εδώ έβγαλαν για προσκύνημα τις σαγιονάρες. :-j
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Γιατί ρε Ευούλι, τα θαυματουργά στιλό, είναι καλύτερα?? Έλεος χριστιανοί!! Έχετε ξεφύγει τελείως!

Παλιά ρε παιδιά δεν ήταν τόσο λυσσασμένοι! Ποτέ των ποτών δεν γινόντουσαν λειτουργίες δήθεν για τα παιδιά που γράφουν στις Πανελλαδικές! Είναι τρελοί!Τι έχουν πάθει τώρα? Νιώθω ότι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι χάνουν έδαφος κι έχουν λυσσάξει να προσηλυτίσουν κόσμο και να τον χώσουν όσο μπορούν πιο βαθιά στη δεισιδαιμονία και τον σκοταδισμό!

Φριχτό! :pale:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αυτό είναι καινούριο; Δεν το ξέρω.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

:* >:d< >:d< >:d<
:x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

:x :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αυτό είναι καινούριο; Δεν το ξέρω.
Ποιο? Αυτό με τα στιλό? :))

Ε, ναι.. είναι καινούργια "θεική" ανακάλυψη για να γράφουν καλά στις Πανελλαδικές οι μαθητές. Μοιραστήκανε στα παιδιά που προσκυνούσαν στην ολονύχτια λειτουργία για να έχουν επιτυχία.

Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές που δεν προσήλθαν στους Ναούς, γράψανε με στιλό του Σατανά, όπως λέει και ο Πιτσιρίκος.. :)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

:x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vasoula έγραψε:αχ Θοδωράκο μου...

γι' αυτήν την αγκαλίτσα!

:x :x :x >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:cry: :cry: :cry:

αγκαλίτσες >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ιερά Σύνοδος κατά Γιόγκα: «Δεν είναι γυμναστική, αλλά τελετή του Ινδουϊσμού»

16 Ιουνίου 2015

Στην… πυρά ρίχνει τη γιόγκα, η Ιερά Σύνοδος, σημειώνοντας πως «αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού» και «δεν αποτελεί είδος γυμναστι­κής».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γιόγκα, που γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει:

«Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την απο­φυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιου­νίου ως ‘’Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα’’, η Ιερά Σύνοδος της Εκ­κλη­σίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι: η ‘’Γιόγκα’’ αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρ­μο­γών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ‘’είδος γυ­μνα­στι­κής’’.

«Ως εκ τούτου η ‘’Γιόγκα’’ τυγχάνει απολύτως ασυμ­βί­βα­στη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών», σημειώνει η Ιερά Σύνοδος.

aixmi.gr

Αντε πάλι , εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί το χαβά τους ~x(
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”