αχ Θοδωράκο μου...Θοδωράκος έγραψε:
Vasoula έγραψε:Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
Η Ελλάδα κατάντησε "οστεοφυλάκιο" και όπως συμπεριφερόμαστε στους νεκρούς μας, συμπεριφερόμαστε και στον Εαυτό μας...Εγώ αυτό μόνο ξέρω!
Κανείς δεν θέλει να διατηρεί τα οστά των πεθαμένων, όμως και κανείς δεν το εγκαταλείπει κιόλας...τάχα πιστοί στην παράδοση...
Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
Vasoula έγραψε:Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...
Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...Ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσο σπουδαίο είναι αυτό...΄Η μάλλον, τώρα μπορείς!
Πιο αληθεια πεθαινεις..Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
Η Ελλάδα κατάντησε "οστεοφυλάκιο" και όπως συμπεριφερόμαστε στους νεκρούς μας, συμπεριφερόμαστε και στον Εαυτό μας...Εγώ αυτό μόνο ξέρω!
Κανείς δεν θέλει να διατηρεί τα οστά των πεθαμένων, όμως και κανείς δεν το εγκαταλείπει κιόλας...τάχα πιστοί στην παράδοση...
Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
Γι' αυτό χρειάζεται να φτιάξουμε τον κόσμο μέσα μας, τον κόσμο του Θεού, τον κόσμο της Φιλίας και της Αιωνιότητας
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Για το ότι σε νιώθω και με νιώθεις...Ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσο σπουδαίο είναι αυτό...΄Η μάλλον, τώρα μπορείς!
![]()
![]()
![]()
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Ποιο? Αυτό με τα στιλό?Αυτό είναι καινούριο; Δεν το ξέρω.
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!
Vasoula έγραψε:αχ Θοδωράκο μου...
γι' αυτήν την αγκαλίτσα!