ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Ωραία κειμενάκια :x :x :x
Η "φυλακή" δεν βρίσκεται έξω από εμάς...
Κρατάω αυτό για τώρα :D

Ότι μας φθείρει είναι μάθημα... Ας το πάρουμε και ας πάμε παρακάτω. Μια απόφαση είναι να το κάνουμε αυτό (τόσο στο φυσικό όσο και στο νοητικό και το συναισθηματικό επίπεδο). @};-
Ανάλογα με την κατάσταση οι αλλαγές διαφέρουν σε ένταση. Συχνά, όσο πιο βίαιη και βαθιά η κατάσταση, τόσο πιο μεγάλη, δύσκολη και έντονη η αλλαγή.
Αλλά δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα, ψυχή. Τίποτα δεν μπορεί να σε βλάψει. Όσο δύσκολες και να είναι οι στιγμές που θα ακολουθήσουν, θα τις αντιμετωπίσεις.
Δεν υπάρχει ούτε δύναμη ούτε αδυναμία συναισθημάτων για εμένα. Είναι εντελώς συμβατικοί όροι και δεν χρειάζεται να ταυτιζόμαστε με αυτές τις έννοιες.
Αν φοβηθείς, επέτρεψε στον φόβο να βγει και αντιμετώπισέ τον.
Αν νιώσεις θλίψη κλάψε με όλη σου την καρδιά.
Αν θυμώσεις βγες και περπάτησε έξω και αν θες φώναξε στην μέση του δρόμου και στους περαστικούς που περνάνε δίπλα σου.
Δεν είσαι αδύναμος αν φοβάσαι την αλλαγή (οπότε μην αντιμετωπίζεις και τον εαυτό σου ως τέτοιο). Απλά δεν "είδες" ακόμα το μάθημα που χρειαζόσουν. ’νοιξε τα "μάτια" σου, "δες" το και συνέχισε με εμπιστοσύνη στην Ύπαρξη και τον Θεό μέσα σου, που φροντίζουν για το Ανώτερο Καλό σου.
Δεν θα σου έρθουν δοκιμασίες, απλά μαθήματα που η ψυχή σου χρειάζεται. Μην φοβάσαι για τις "λάθος" επιλογές σου και τις συνέπειές αυτών, γιατί θα έρθουν όσες ευκαιρίες όσες χρειάζεται η εξέλιξή σου. Μπορεί ο ένας δρόμος που επιλέξαμε να είναι πιο "δύσκολος" από κάποιον που ίσως απορρίψαμε, αλλά δεν υπάρχει νόημα να μετανιώνουμε για αυτό. Πρέπει να σεβόμαστε την εμπειρία μας, γιατί αυτή μας κάνει αυτό που είμαστε. :x

Αυτή είναι η δική μου Αλήθεια. @};-
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όμορφη είναι η Αλήθεια σου Σοφάκι... :x :x :x

όσα διάβασα τουλάχιστον...

η διαφορά του "γνωρίζω το μονοπάτι" από ΄το "περπατώ στο μονοπάτι" είναι ακριβώς η στιγμή που κατανοείς ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...και τότε τολμάς!

δεν αλλάζουν οι δρόμοι αλλά οι επιλογές μας δεν είναι πάντα σταθερές...Μεταξύ του "θέλω" και της αυθεντικής Θέλησης υπάρχει μια μεγάλη συναισθηματική απόσταση και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα των περισσοτερων ανθρώπων.

Νοητικά πάνε στον θεό...συναισθηματικά ανήκουν στον πόνο!

Δυστυχώς! @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:η διαφορά του "γνωρίζω το μονοπάτι" από ΄το "περπατώ στο μονοπάτι" είναι ακριβώς η στιγμή που κατανοείς ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...και τότε τολμάς!
Μου ταιριάζει πολύ τελευταία αυτό...
Ευχαριστώ :x :x :x :x :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Έχω ξεκινήσει με το μπουκάλι Νο 45 (τυρκουάζ επάνω, ματζέντα κάτω). Το περίεργο είναι πως ενώ αναταράσσω καλά το μπουκάλι πρωτού το χρησιμοποιήσω, το ματζέντα μειώνεται δυσανάλογα... Δεν είναι πια μισό-μισό το περιεχόμενο στο μπουκάλι...

Αφήστε που και τα 4 μπουκαλάκια που διάλεξα, είναι για εφαρμογή σε όλο το σώμα... Δεν ξέρω αν αυτό κάτι υποδεικνύει, αλλά σίγουρα θα τελειώσουν γρήγορα, τουλάχιστον από το 45 θα πάρω σίγουρα και δεύτερο για το βρήκα μόνο σε μικρούλι. Τί να σου κάνει τόσο μικρούλι για όοοολο το σώμα... :)) :)) :)) :)) :))

Έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για την επιλογή μου... Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι κάποιο μπουκάλι δεν ήταν κατάλληλο? Αν το χρησιμοποιήσω εμπιστευόμενη την αρχική μου επιλογή σίγουρα "κακό" δεν μπορεί να μου κάνει... Δεν θα μου δημιουργήσει όμως μπέρδεμα ή παραπάνω δυσκολία? :-?
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Νοιωθω πως πλησιαζει ο καιρος για να ξεκινησω κι εγω με το αυρα-σωμα.. ;)
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

ELEN M έγραψε:Έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για την επιλογή μου... Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι κάποιο μπουκάλι δεν ήταν κατάλληλο? Αν το χρησιμοποιήσω εμπιστευόμενη την αρχική μου επιλογή σίγουρα "κακό" δεν μπορεί να μου κάνει... Δεν θα μου δημιουργήσει όμως μπέρδεμα ή παραπάνω δυσκολία? :-?
γιατι έχεις αμφιβολίες για την επιλογη σου,

εφόσον τα διάλεξες εκεινη την στιγμη, η ψυχη σου τραβήχτηκε απο το χρώμα που εχει ανάγκη για να εκφραστεί και αυτη η στιγμη ειναι συγχρονικη και ευλογημενη

θα σου πρότεινα να μην αμφισβητείς την επιλογη σου καθως μονο με εμπιστοσυνη μπορεις να αφοσιωθείς στην εργασία σου μαζι τους

:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Φωτεινούλα, έχω αμφιβολία το Νο 69 που επέλεξα 3ο, που δίνει πληροφορίες σχετικά με το πως έχουμε προοδεύσει στο μονοπάτι μας, το τί έχουμε ήδη κάνει. Αυτό το μπουκαλάκι το διάλεξα σ'αυτή τη θέση γιατί ξαφνικά το είδα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το έβλεπα... Μου έκανε εντύπωση το ''πως γίνεται να μην το είχα δει καθόλου πριν" -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου "αρέσει"-. Έτσι λοιπόν είπα πως μάλλον δεν ήταν τυχαία η έκπληξή μου όταν το πρωτοείδα και άπλωσα το χέρι λέγοντας "Γιατί όχι?" H σύμβουλος μου είχε πει να κάτσω μπροστά στη βιτρίνα και να διαλέξω το μπουκάλι εκείνο που δίχως αυτό δεν θα ήθελα να φύγω. Εγώ δεν επέλεξα μ'αυτό το κριτήριο όμως...

Η ανάλυση που έλαβα πιστεύω πως είναι ελλειπής, αλλά μάλλον εγώ το επέλεξα κι αυτό. Για ποιο λόγο, δεν το ξέρω. Σημειωσούλες μόνο κράτησα κι αυτές λίγες, όσες προλάβαινα... Αν σημασία έχει μόνο το να δουλέψω συνειδητά με τα υλικά που έχω και όχι το να ξέρω τί αυτά αντιπροσωπεύουν για εμένα προσωπικά, καλώς...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Νομίζω ότι επεξεργαζεσαι εκ των υστερων νοητικά την επιλογή σου Ελεν...

Τι θα ήταν το ιδανικό ? να πηδηξει το μπουκαλάκι και να πέσει στην αγκαλιά σου? :))
Εμπιστευσου αυτο -το Ο΄ΤΙ- συνεβη εκει νη τη στιγμή για να εργαστεις μαζί του...

Αν θυμάμαι καλα, πάντως στην αρχη που δεν υπάρχει κενος χωρος στο μπουκάλι δεν ανακατευονται τα χρωματα πολύ καλά, αλλά για κάποιο λογο, ενιωσα ότι ίσως στην αρχη της εργασίας με το κάθε μπουκάλι ίσως χρειαζομαι πρώτα την "πάνω"ουσια και χρωμα...

Αυτο ίσως να το απαντησουν όσοι έχουν βαθμό αυρα-σωμα?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Danny έγραψε:Τι θα ήταν το ιδανικό ? να πηδηξει το μπουκαλάκι και να πέσει στην αγκαλιά σου? :))
Ε, δε θα με χάλαγε κιόλας... :)) :)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:)) :)) :)) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σε τρελά κεφιά είστε και οι 2 σήμερα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

ναι στην αρχή δεν ανακατεύονται καλα τα δυο επίπεδα, παιρνει λίγο χρόνο για να ομογενοποηθούν καλά

Ελενάκι δε έχει σημασία τι εγινε εκείνη την στιγμη, σημασία έχει τι διάλεξες εν τέλει
Η ανάλυση που έλαβα πιστεύω πως είναι ελλειπής, αλλά μάλλον εγώ το επέλεξα κι αυτό. Για ποιο λόγο, δεν το ξέρω. Σημειωσούλες μόνο κράτησα κι αυτές λίγες, όσες προλάβαινα... Αν σημασία έχει μόνο το να δουλέψω συνειδητά με τα υλικά που έχω και όχι το να ξέρω τί αυτά αντιπροσωπεύουν για εμένα προσωπικά, καλώς...
και όσον αφορά την ερμηνεία τους πιο ψυχικα, αυτη θα την ανακαλύψεις στην εργασία σου μαζί τους, η συνεδρία έχει για εμενα τον ρόλο να σε ενεπνευσει για τα μπουκαλακια που διαλεξες με μια πρωτη ερμηνεια, την οποια εσυ ομως θα διανθίσεις στην συνεχεια με την εμπειρια σου με αυτα

αλλωστε και στο reikicenter εχει πληροφοριες για καθε μπουκαλι, απο την Βασω, αλλα και το βιβλιο της Γουωλ μπορεις να αγορασεις που τα αναλυει

μην βαζεις νοητικα στεγανα, χανεις την μαγεια

:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Ευχαριστώ Φωτεινούλα :x
tonmoi

Δημοσίευση από tonmoi »

Καλησπέρα παιδιά!

Δουλεύω με το πρώτο μπουκάλι(22), το θεραπευτικό. Παρατήρησα κάτι περίεργο. Όταν το ανακίνησα δυνατά έγινε μεν κάποια ανάμιξη των χρωμάτων, όχι και πολύ καλή όμως, και μετά τα επίπεδα των χρωμάτων επανήλθαν γρήγορα στα φυσιολογικά τους. Μετά διαβάζοντας στο φορούμ έμαθα ότι πρέπει να λέμε και την δήλωση καθώς το αλείφουμε στο σώμα. Αποφάσισα να το εφαρμόσω. Για πρώτη φορά έγινε τέλεια ανάμειξη των 2 επιπέδων. Ολόκληρο το μπουκάλι μου πήρε την μορφή κίτρινο-γαλακτώδες ενώ η ανάμειξη αυτή επανήλθε πιο αργά. Έκανα ξανά το πείραμα για να το τσεκάρω και έγινε πάλι το ίδιο. Είναι κάτι συνηθισμένο; Σας συμβαίνει και σε σας αυτό;

Έχω επίσης κάποιες απορίες. Το μπουκάλι ισορροπίας κάνει να το αγγίζουμε δηλαδή με τα δυο μας χέρια ώστε να έρθουμε σε στενότερη επαφή μαζί του και όχι μόνο απο το πώμα και με το αριστερό χέρι ή με τον τρόπο που αναμιγνύουμε?

Επισης, έχω επιλέξει 4 μπουκάλια και είμαι στο θεραπευτικό(2 μπουκάλι). Όταν το τελειώσω το μπουκάλι αυτό και πάω στο 3 μπουκάλι της επιλογής μου. Τι κάνω; Επιλέγω το επόμενο μπουκάλι που διάλεξα(απο την αρχική μου επιλογή των 4 μπουκαλιών) ή πρέπει να κάνω πάλι στην διαδικασία της επιλογής των 4 μπουκαλιών απο την αρχή γιατί μπορεί να άλλαξαν κάποια πράγματα κατά την πάροδο που εργαζόμουν με το θεραπευτικό μπουκάλι και να μην θέλω να εργαστώ με αυτό που είχα επιλέξει πιο παλιά.
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Έχω επίσης κάποιες απορίες. Το μπουκάλι ισορροπίας κάνει να το αγγίζουμε δηλαδή με τα δυο μας χέρια ώστε να έρθουμε σε στενότερη επαφή μαζί του και όχι μόνο απο το πώμα και με το αριστερό χέρι ή με τον τρόπο που αναμιγνύουμε?
γιατί να μην κάνει, δεν ειναι υποχρεωτικό να το αγγίζεις μόνο με το αριστερο χερι πιανοντας το και απο το πόμα, απλως αυτη η "οδηγία" βοηθάει απο ότι εχω η ίδια καταλάβει στην καλή ανακίνηση του μπουκαλιου και στο ότι το αριστερο μας χέρι συνδέεται με την πλευρά της δεκτικότητας προς μια θεραπεια, εγω προσωπικα έχω ακουμπησει το μπουκαλι ολοκληρο και στο σωμα μου κανοντας αυτοθεραπεια, αλλα και στα δυο μου χερια αναμεσα δίνοντας ρεικι και για επαφη

Επισης, έχω επιλέξει 4 μπουκάλια και είμαι στο θεραπευτικό(2 μπουκάλι). Όταν το τελειώσω το μπουκάλι αυτό και πάω στο 3 μπουκάλι της επιλογής μου. Τι κάνω; Επιλέγω το επόμενο μπουκάλι που διάλεξα(απο την αρχική μου επιλογή των 4 μπουκαλιών) ή πρέπει να κάνω πάλι στην διαδικασία της επιλογής των 4 μπουκαλιών απο την αρχή γιατί μπορεί να άλλαξαν κάποια πράγματα κατά την πάροδο που εργαζόμουν με το θεραπευτικό μπουκάλι και να μην θέλω να εργαστώ με αυτό που είχα επιλέξει πιο παλιά.
απο την στιγμη που διαλεξες 4 μπουκαλια και εχει ξεκινησει την εφαρμογη της τετραδας γιατι να κανει καινουργια τετραδα για να προχωρησεις στο επόμενο :-?

η εφαρμογή μιας ολοκληρωμενης τετραδας μπουκαλιων ισορροπίας , αποτελει ένα σημαντικό κομμάτι εσωτερικης εργασίας αλχημείας, που καλουμαστε να δουλεψουμε με αφοσίωση και παρατηρητικότητα ώστε να φέρουμε στο φως κομμάτια του εαυτού μας με αγάπη

συνεχιζεις την ροη της τετραδας που επέλεξες εξ αρχης μιας και αυτη ειναι η δήλωση ανάγκη της Ψυχη σου αυτη την στιγμή,
εκτος να δεν κατάλαβα καλά κάτι σε αυτο που λες

καλώς ήρθες tonmoi >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”