Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

SoulSeek έγραψε:
Vaso έγραψε:ο ροζ χαλαζίας που έγινε άσπρος δείχνει το μέγεθος της "αυτοθυσίας" του. Αλλαξε σύσταση για να σε βοηθήσει να εργαστείς βαθύτερα!
...ή δείχνει το μέγεθος του χρωματισμού που του 'χει κάνει ο έμπορος πριν τον πουλήσει, σε κάποιες περιπτώσεις. Ιδιαίτερα στον καθαρισμό, για πότε φεύγει το ροζ χρώμα αν είναι βαμμένος...

Συγγνώμη για τη γείωση. O:-)
καλά κάνεις και γειώνεις, Γιαννάκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O:-)

Εγώ όμως αναφερόμουν σε κρυστάλους που έχω αγοράσει από τον Αλμπαντάκη, που θεωρώ τίμιο έμπορο, για τέτοιου είδους διαδικασίες! :x :x

Πάντως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αγορά τους! Και αυτό κι αν είναι αληθεια! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εχω δει και το ανοποδο δηλ. διαφανο κρυσταλλο χαλαζια φορεμενο να εχει θαμπωσει , ειχε χασει κατα πολυ την διαυγεια του.
Και με εργασια μαζι του (δινωντας ρεικι για αρκετο διαστημα) να εχει ερθει σχεδον στην αρχικη του κατασταση.
Και σκεφτομαι οτι ισως θα μπορουσε να γινει και σε κρυσταλλακια με χρωμα, δεν ξερω σκεψεις κανω!!! Επαναφορα δηλ.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καθως καθαριζα τους δίσκους με τους κρυστάλλους μου, διαπίστωσα ότι λειπουν ένας λευκος χαλαζίας, ένας ροζ, και ένας αμέθυστος, καθως και μικρά μικρά κομμάτια που είχα διακοσμητικά, λίγα από κάθε δίσκο!! :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δηλαδή κάποιος τα πήρε ή χάθηκαν μόνα τους?...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Δε νομίζω να χάθηκαν μόνα τους...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ήθελα να ρωτήσω αν θα βάζατε κάποιον κρύσταλλο κοντά σε μωρό ή παιδί για να επωφεληθεί από τις ιδιότητές του. ’ραγε μπορεί να επωφεληθεί αφού δε θα γνωρίζει ούτε θα ασχολείται μαζί του όπως κάποιος που αγοράζει έναν συνειδητά;
Τώρα όμως που πήγα να γράψω, για κάποιο λόγο μου ήρθε στο νου το κοριτσάκι της κουμπάρας μου. Λες;
Τέσπα, αυτό οδηγεί σε μια δεύτερη ερώτηση... υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κρύσταλλος που θεωρείται ότι θα ταίριαζε σε ένα μωράκι ή κάποιος που πρέπει να αποφεύγεται, ή έχει να κάνει με το τί θα μας τραβήξει;
Και σ' αυτή την περίπτωση, ή στην περίπτωση του να δωρίσουμε έναν κρύσταλλο/λίθο σε έναν ενήλικο που δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται να ασχολείται καν μαζί του ή να τον ρίξει σε ένα συρτάρι...πόσο μάλλον να τον καθαρίζει...είναι σοφό να κάνουμε ένα τέτοιο δώρο;

Τώρα γιατί μου καρφώθηκε η σκέψη για το δώρο; Δυο άτομα μπήκαν στο μυαλό μου. Το μωράκι της φίλης μου και μια άλλη φίλη μου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι σε καμία περίπτωση οι κρύσταλλοι δεν βλάπτουν κανένα ,από την εμπειρία μου θα σου πώ ότι τα μωρά αγαπάνε τους κρυστάλλους.
το βαφτιστήρη μου κάθε φορά που με βλέπει δεν ξεκολάει από τα κοσμήματα μου ( τα φτιάχνω εγώ από κρυστάλλους ) τα χαζέυει ώρες και γελάει συνέχεια ,τώρα το γιατί δεν το ξέρω . :x

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Μια πιθανή πιο προσγειωμένη απάντηση θα ήταν "επειδή γυαλίζουν". Αλλά και πάλι...who knows?

Σας το είπα; Αύριο θα επιστρέψω στο μαγαζί που είχα πάει με τους κρυστάλλους. Δυο μου είχαν τραβήξει την προσοχή. Μια καρδούλα ροζ που πρέπει να είναι χαλαζίας και ένα πράσινο λιθαράκι που δεν ξέρω τί ήταν (και τί περίεργο, το πράσινο είναι το χειρότερό μου χρώμα).
Επίσης σκέφτομαι να πάρω έναν άσπρο χαλαζία σε εκκρεμές. Καλά, όχι όλα αύριο... :P ένα ένα κάποια στιγμή. Τώρα προηγείται ο ροζ χαλαζίας.
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Α Ιωάννα μου, περισσότερο ρωτούσα για το χαλαζία παρά για το μωρό.
Για το μωρό απλά μου πέρασε μια σκέψη μήπως η ενέργεια κάποιων κρυστάλλων, ειναι βαριά για τα μωράκια.
Από την άλλη για τους κρυστάλλους, βλέπω τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους κρυστάλλους και σκέφτηκα μήπως είναι λίγο βάναυσο γι' αυτούς να τους δωρίσεις σε κάποιον που δεν ξέρεις αν θα τους πετάξει σε κανένα συρτάρι στοιβαγμένους με διάφορα άλλα άσχετα...

Πάντως Ιωάννα μου το ενδιαφέρον μου γι' αυτούς γίνεται όλο και πιο μεγάλο.
Και σήμερα σκεφτόμουν την ημέρα που περάσαμε γκρεμό με το ταξί στις διακοπές μας και έκλαιγα από φόβο. Μετά στην παραλία ήμουν εξαιρετικά κακόκεφη καθώς είχα να αντιμετωπίσω και το γυρισμό και ήμουν και θυμωμένη μαζί του που με έβαλε σ' αυτή τη διαδικασία. Και τότε θυμήθηκα και ζήτησα απ' το φίλο μου να μου δώσει ένα εκκρεμές αμέθυστο που έχει. Κάθισα για λίγο μαζί του. Μετά από λίγη ώρα χαιρόμουν την παραλία και τη θάλασσα, αλλά οκ, κάποια στιγμή θα καλμάριζα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σήμερα που έμαθα για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες, είναι ότι στο γυρισμό (που ήμασταν κι απ' το έξω μέρος του γκρεμού) αισθανόμουν απείρως πιο ήρεμη και ασφαλής.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι όντως ο αμέθυστος είναι εκπληκτικό κρύσταλλος ,από την εμπειρία μου μαζί του έχω να σου πώ ότι πολλές φορές και μένα με έχει βοηθίσει πολλές φορές να ηρεμίσω ,είναι το ηρεμιστικό μου :x

όσο για τον χαλαζία ,για μένα προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου και θεωρείτε ο καλύτερος θεραπευτής.είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο για κρυστάλλους που έλεγε ότι όταν κρατάς στα χέρια σου έναν διάφανο χαλαζία είναι σαν να κρατάς συμπικνομένο φώς. :x :x :x αν θέλεις μπές στο τόπικ οι θυσαυροί μου να δείς κάποια κομάτια .

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Είχα δει τους θησαυρούς σου παλιότερα και πρόκειται πραγματικά για θησαυρούς :x :x Πολύ όμορφα. Θα ξαναπεράσω μια βόλτα όμως μια και το λες >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Καλά με τον διάφανο χαλαζία έχω τρελό κόλημα ,τον έχω σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη,αλλά και αμέθυστους έχω πολλόυς :x

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Το ότι συσχετίζουν κάποιους κρυστάλλους με κάποια ζώδια έχει κάποια βάση ή δεν ισχύει;
Προσωπικά ήθελα ένα εκκρεμές για πειραματισμό, και σκεφτόμουν τον Λευκό Χαλαζία για δυο λόγους. Γιατί ταιριάζει στο ζώδιό μου (αν και έχω επιφυλάξεις για το αν ισχύουν αυτά) αλλά και γι' αυτό που είπες. Έχω ακούσει κι εγώ για τις ιδιότητές του. Βέβαια δεν ξέρω τί άλλο υπάρχει σε εκκρεμές για να έχω και δυνατότητα επιλογής... αλλά έχω την αίσθηση ότι δε χρειάζεται να ψάξω παραπέρα αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι προσώπικα εγώ αφήμνω τους κρυστάλλους να με διαλέξουν ,όταν αγόρασα το εκρεμές μου μου έκανε κλίκ η πράσινη αβεντουρίνη αν και είδα και εκρεμές από δίαφανο χαλαζία .αν σε ελκύει ο διάφανος χαλαζίας μην το πολυσκέφτεσαι ( κατά την γνώμη μου πάντα ) @};-

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Μάλλον θα πάω στο κατάστημα και θα διαλλέξω εκεί ανάλογα με το αν θα με γεμίσει κάτι. Πάντως ο ροζ χαλαζίας είναι κάτι που θα αποκτήσω πρώτο πρώτο. Μου έχει κολλήσει :-D Μιλάμε για ένα κομματάκι κρεμαστό τώρα-μη νομίζεις! :P

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”