Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Re: Σαμπάλλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

HARIDEA έγραψε: Όταν οι άνθρωποι καταφέρουν να νοιώσουν τα συναισθήματα τους μέσα από την αντανάκλαση του δίσκου της Σελήνης και αντιληφθούν πόσο αυτά τους παγιδεύουν στην δυαδικότητα θα κάνουν ένα βήμα που θα σηματοδοτεί την στροφή προς τα άνω.
@};- @};-

O:-) Χρυσούλα @};- >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Κάθε άνθρωπος βρίσκεται στον δικό του σταυρό μέχρι να αναπτυχθεί το καρδιακό κέντρο. Όταν αυτό λειτουργήσει όταν ο άνθρωπος κάνει τον δικό του Ιερό Γάμο μέσα στην καρδιά του ενώνοντας το Πνεύμα του και την Ψυχή του τότε δεν υπάρχει σταυρός έχει γίνει η υπέρβαση που δείχνει μόνο την κατεύθυνση... Την Ενότητα με το Όλον!!!!!!
:x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Κάθε άνθρωπος βρίσκεται στον δικό του σταυρό μέχρι να αναπτυχθεί το καρδιακό κέντρο. Όταν αυτό λειτουργήσει όταν ο άνθρωπος κάνει τον δικό του Ιερό Γάμο μέσα στην καρδιά του ενώνοντας το Πνεύμα του και την Ψυχή του τότε δεν υπάρχει σταυρός έχει γίνει η υπέρβαση που δείχνει μόνο την κατεύθυνση... Την Ενότητα με το Όλον!!!!!!
:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: Χρυσουλακι μου @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χρυσουλι!!! :x >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Κάθε φορά που κάποια ψυχή κάνει ένα συνειδησιακό άλμα η Ανθρωπότητα εξελίσσεται....
Χρυσουλίτσα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Χρυσούά :x >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Χρυσουλιτσα γλυκια... @};- :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΥΠΑΡΧΩ

Νοιώθω την σπείρα της Ύπαρξης να ξετυλίγεται μέσα από τις δίνες της Συμπαντικής Ζωής και να κινείται μέσα στην σφαίρα του Αιώνιου
Ο Αιώνιος που μέσα από το Απόλυτο και την Ακινησία δημιουργεί....
Στην Ανατολή του Χρόνου οι Μονάδες αποφασίζουν......
Η Απόφαση της καθόδου και της Ανάπτυξης..
Αποφασίζω την γέννηση και την ενσάρκωση......
Εξελίσσω την ζωή πεθαίνοντας κάθε στιγμή που λησμονώ ποιός/ποιά αληθινά είμαι!!!
Λησμονιά για να αντέξω τις επιλογές μου.....
Μπήγω καρφιά σε κάθε ίντσα του σώματος μου ζώντας στην ψευδαίσθηση ενός μη πραγματικού κόσμου. Ενός κόσμου που σε μαθαίνει να διαχωρίζεσαι για να επιβιώσεις.. Εγώ –Εσύ φαινομενικά διαφορετικοί όμως τόσο όμοιοι σε κάθε αντίδραση...
Θρηνώ τις απώλειες μου αλλά αγνοώ τι έχω απωλέσει....
Ξαφνικά μέσα σε όλη την ματαιότητα αναδύεται η Μνήμη....
Η αλήθεια που μου διέφευγε αποκαλύπτεται. Ο πόνος που δημιούργησα για να ζήσω δεν βρίσκει έδαφος να ρίξει σπόρους.... Ο πόνος μαραίνεται γιατί εγώ τον ακυρώνω. Ποτέ πια δεν θα επιτρέψω να τραφείς από εμένα. Ακόμα και αν πονάω σωματικά στο βάθος της ύπαρξης μου δεν πονάω.. Ακόμα και αν προσπαθήσει να με ρίξει κάτω εγώ θα προτάσσω την Θέληση Μου και αυτή δεν μπορεί να την υπερβεί γιατί η Θέληση Μου είναι ένα με την Αιώνια Θέληση της Ύπαρξης ...
Η Ύπαρξη δεν ζει Υπάρχει !!!!
Προσευχή αιώνια σε Αυτόν/Αυτή που όλα Είναι: « Ποτέ μα ποτέ μη με αφήσεις να διαχωριστώ από σένα και πάντα να μου θυμίζεις, ότι είμαι γεννημένη από την Αγάπη Σου που θα διαρκεί στους Αιώνες των Αιώνων Αμήν»
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

@};- @};- @};-
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Χρυσουλακι μου.. :cry: :romance-heartbeating:
Καθε σου λεξη αγγιξε τη Ψυχη μου..Σ’ευχαριστω! :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Να σε χαιρομαστε μεσα σε ολη την Ομορφια της Ψυχης σου!! :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα μου :cry: πόσο με συγκινείς @};- @};- @};-

Χρόνια σου Πολλά γεμάτα Αγάπη και Χαρά >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Η Ύπαρξη δεν ζει Υπάρχει !!!!
@};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Εδώ και παρά πολλά χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί σε προσωπικό επίπεδο από ονομαστικές εορτές και γεννέθλια. Ιδιαίτερα για τα τελευταία εκτός από το «γραφικό» του όλου τυπικού τα θεωρούσα μια γιορτή του γραμμικού χρόνου.
Για μένα ο χρόνος δεν είναι μια ημερολογιακή ημερομηνία αλλά η διεύρυνση του ήδη τρέχοντος χρόνου, μια διεύρυνση που ανήκει στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!
Μέσα λοιπόν από αυτόν τον αέναο κύκλο, που συνεχώς αναπτύσσεται όχι στο χθες ή το αύριο αλλά στο τώρα, αγκαλιάζω όλες εκείνες τις ψυχές που αντιλαμβάνονται το ανωτέρω σκεπτικό μου άσχετα αν αυτό είναι αποδεκτό ή όχι σε κάποιους και τους λέω μέσα από την καρδιά μου «Ευχαριστώ» για τις ευχές τους.

>:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”