Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Re: Σαμπάλλα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Χρυσούλα :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:* :* :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από panos »

Χρυσουλα O:-) >:d< >:d< >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Χρυσούλα >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσούλα μας! @};- >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Χρυσούλα 8-> 8-> >:d< >:d< :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Η Θέληση και η Δύναμη είναι οι βασικές ωθήσεις μέσα στο Κενό που οριοθετούν το Χάος . Είναι όμως η Αγάπη και η Πίστη που εκδηλώνουν την δημιουργία.
Χρυσουλίτσα μου... :x :x :x :x @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ΤΟ ΚΕΝΟ

Πολλές φορές σε στιγμές που έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις ένοιωθα να μπαίνω στο Κενό. Σε ένα σημείο ά-χρονο όπου φαινομενικά δεν υπάρχει καμία κίνηση.
Μέσα σε αυτό το ά-χρονο ένοιωθα όλα να βρίσκονται σε μηδενική κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφθώ, να δράσω. Ένοιωθα τα πάντα γύρω μου να διαλύονται σε πολλά πολλά μικρά κομμάτια που στην ουσία δεν μου χρειάζονταν.
Ιδιαίτερα οι σκέψεις που σε εμπλέκουν σε διάφορα μήπως, ίσως, μπορεί ....μέσα στο κενό φαινόντουσαν να χάνονται και να αποδυναμώνονται.
Αυτό το κενό δεν μοιάζει με τον άδειο χώρο που έχουμε μάθει σαν ορισμό αλλά σαν μια κατάσταση στην οποία εμπεριέχονται τα πάντα σε μια πληρότητα που είναι η ίδια η ουσία μας, ο πυρήνας μας.
Μέσα σε αυτή την ά-χρονη πληρότητα ένοιωθα δημιουργός...!!!
Ένοιωθα να χρησιμοποιώ την πρώτη ύλη και να την πλάθω σύμφωνα με την θέληση μου. Να την αφήνω να παίρνει μορφή και να αναπτύσσεται....
Η Θέληση και η Δύναμη είναι οι βασικές ωθήσεις μέσα στο Κενό που οριοθετούν το Χάος . Είναι όμως η Αγάπη και η Πίστη που εκδηλώνουν την δημιουργία.
Η Δύναμη του Κενού είναι υπνωτική.! Νοιώθεις, ότι βρίσκεσαι σε μια μαγνητική δίνη που δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όμως αυτή η δίνη, που μοιάζει καταστροφική είναι η μοναδική στιγμή της απόφασης και της αναγέννησης
Είναι ο μοχλός για την αλλαγή στις σκέψεις σου, στα πιστεύω σου, στην ίδια σου την ζωή.
Όταν καταφέρεις να ακινητοποιήσεις την συνεχή φλυαρία του νου και να εισχωρήσεις στα πεδία εκείνα που ο νους γίνεται κινητήριος σκέψη ή διάνοια τότε αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά σου το μεγαλειώδες βασίλειο της Ουράνιας Ζωής.
Είναι η στιγμή που η Σαμπάλλα χαράζει την πορεία. Ειναι η η στιγμή που η καρδιά μετουσιώνεται σε χώρο αγνότητας και καθαρότητας.
Αυτή την μοναδική στιγμή βγαίνεις από την νάρκη ή την ακινησία σου και με μια σιγουριά που σου δίνει η ίδια σου η ύπαρξη τολμάς να κάνεις το βήμα εκείνο που είναι το εφαλτήριο για το άλμα στα όνειρα της καρδιάς σου!!!!

Χρυσουλα!!!! @};- :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

WESAK (ΒΕΣΑΚ)

Κάθε χρόνο στην πανσέληνο του Μαίου στις Ανατολικές χώρες γίνεται ο εορτασμός της αναγέννησης και της εσωτερικής μεταμόρφωσης του ανθρώπου. Συμπίπτει με την Γέννηση του Διδασκάλου Βούδα καθώς και με την ημέρα Αναχώρησης Του από το γήινο πεδίο για τα ανώτερα. Θεωρείται η μεγαλύτερη αποκρυφιστική γιορτή του χρόνου όχι μόνο για τους βουδιστές αλλά για όλους τους αναζητητές του πνεύματος.

Η ονομασία Βέσακ προέρχεται από την ονομασία Vaisakha του 2ου μήνα των Ινδουιστών o οποίος στην Κευλάνη λέγεται Wesak και αντιστοιχεί κάθε χρόνο στον μήνα Απρίλιο ή Μάιο ανάλογα με την πρώτη πανσέληνο στον αστερισμό του Ταύρου.
Λέγεται ότι κάθε Βέσακ όλα τα μέλη της Λευκής Αδελφότητας από το κέντρο της Σαμπάλλα συγκεντρώνονται σε μια απόκρυφη κοιλάδα στους λόφους των βόρειων Ιαμαλαίων κοντά στο Νεπάλ δυτικά της Λάσα. Εκεί την ώρα της πανσελήνου και με την δύναμη της παρουσίας του Βούδα που επισκέπτεται την περιοχή σε αστρική κατάσταση διαχένονται στην Γη οι πιο ισχυρές πλανητικές ενέργειες της χρονιάς.
Είναι μια ευλογία που αγγίζει κάθε ύπαρξη που ευθυγραμμίζεται με αυτές τις ενέργειες που εκπέμπονται από το κέντρο της Σαμπάλλα διαμέσου του Διδασκάλου Βούδα διευρύνοντας την συνείδηση.
Λέγεται επίσης ότι την συγκεκριμένη ημέρα συναντιούνται ο Βούδας ως Προσωποποίηση του Φωτός και ο Χριστός ως Ενσάρκωση της Αγάπης και αυξάνουν τις ενεργειακές δονήσεις της Ανθρωπότητας.
Οι δύο αυτοί Μεγάλοι Υιοί του Θεού εκφράζουν 2 όψεις της Θείας Ζωής. Μέσα από τον Βούδα διαχύνεται η Σοφία του Θεού και μέσα από τον Χριστό εκδηλώνεται η Αγάπη* (Αλίκη Μπέιλη: Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας )

Κατά την πανσέληνο του Wesak έχουμε την ευκαιρία να εξαγνίσουμε τους φορείς μας καθαρίζοντας όλα τα αρνητικά μας συναισθήματα και να εστιαστούμε στις συνειδητοποιήσεις που μας φέρνουν οι επιγνώσεις μας
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να τα εξασκούμε και άλλες στιγμές αλλά εκείνη την ημέρα στην πανσέληνο δημιουργείται μια ισχυρή ενεργειακή πύλη στο διάστημα όπου ακτίνες υψηλού ενεργειακού φωτός ανεβάζουν τις δονήσεις και επιταχύνουν την εσωτερική διεύρυνση.

Για την φετινή χρονιά ο εορτασμός Βέσακ ορίστηκε για τις 25.5. 2013
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Χρυσούλα ευχαριστούμε :x :x >:d< >:d< >:d< πολύ ενδιαφερον! γινεται συντονισμενα καποια συγκεκριμενη ώρα?
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α Χρυσουλίτσα, τι όμορφα...και κοιτα σύμπτωση...στις 25 είναι η συναντησούλα μας! :)

Σύμπτωση? μπαααα O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Ευχαριστουμε Χρυσουλα μας!!! :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσουλίτσα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”