Η εμπειρία μας μαζί τους
Δωρούλα μου φοράω εδώ και 5 περίπου χρόνια ένα πανέμορφο βραχιόλι όλο από κόκκινο κοράλι! Δεν το αποχωρίζομαι γιατί από την αρχή μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν και δώρο από τον αγαπημένο μου. Δεν ήξερα ότι έχει ιδιότητες όπως οι κρύσταλλοι.
Ξέρεις μήπως τις ιδιότητές του? Καθαρίζεται κι αυτό όπως οι κρύσταλλοι?
Ξέρεις μήπως τις ιδιότητές του? Καθαρίζεται κι αυτό όπως οι κρύσταλλοι?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
πω πω εχω τρελλη αγαπη στουσ κρυσταλλουσ.αρχισα στην αρχη να αγοραζω βοτσαλακια και οτα διαβαζα για τισ ιδιοτητεσ τουσ δεν καταλαβαινα καθολου πωσ μασ μεταδιδουν αυτεσ τουσ τισ ιδιοτητεσ.μετα απο πολλουσ μινεσ που αποφασισα να τουσ δωσω την σημασια που τουσ αξιζε αρχιζα να καταλαβαινω σιγα σιγα και αρχισα να τα αγαπαω ολο και περισσοτερο.το σπιτι μου ειναι γεματο κρυστακκουσ,οι οικογενεια του χαλαζια ειναι τα αγαπημενα μου.το καλυτερο μου ειναι οταν τα παιρνω στα χερια μου και νιωθω τισ δονισεισ τουσ.μια φοβερη εμπειρια ειχα με αμεθυστουσ οταν μια φορα προσπαθουσα απεγνωσμενα να χαλαρωσω γιατι ειχα περασει μια πολυ δυσκολη μερα,ετσι ξαπλωσα στο κρεβατι μου και γυρω γυρω μου σε αποσταση μιασ παλαμισ εβαλα μυτεσ αμεθυστου να κοιτανε προα τα μενα.πω πω οχι μονο ηρεμισα αλλα μετα απο 15 λεπτα τα απομακρινα γιατι το πλεφμα ενερφειασ που δημιουργησαν ηταν φοβερα δυνατο.
κάποια στιγμή θα φωτογραφήσω όλους τους δικούς μου και θα τους βάλω εδώ! Πανέμορφοι όντως, όλοι, Ιωάννα μου!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Θα γίνει όμως σίγουρα...΄Εχουν και ονόματα χιχιχι!!!

το θέμα είναι ότι δεν έχω χρόνο να τους φωτογραφήσω έναν έναν γιατί είναι πολλοί!
Θα γίνει όμως σίγουρα...΄Εχουν και ονόματα χιχιχι!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ανυπομονώ να τα μάθω!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι