Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Alexandros

Re: Σαμπάλλα

Δημοσίευση από Alexandros »

HARIDEA έγραψε: Κάποιοι θα πουν: Μήπως είναι φαντασία;
Αν κάποιος πει ότι είναι φαντασία εγω θα ήθελα πολύ να τον ρωτήσω τι είναι η φαντασία και πια είναι η πηγή της… :)

...σε ευχαριστώ πολύ για όσα γράφεις… :x >:d< >:d< >:d<
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
Η Πίστη και η Θέληση μέσα από την Απεριόριστη Αγάπη της Καρδιάς εκδηλώνει ένα μοναδικό Θαύμα.. Την Υλοποίηση της δική μας Δημιουργίας !!!!
Χρυσούλα... @};- :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΚΕΝΟ

Πολλές φορές σε στιγμές που έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις ένοιωθα να μπαίνω στο Κενό. Σε ένα σημείο ά-χρονο όπου φαινομενικά δεν υπάρχει καμία κίνηση.
Μέσα σε αυτό το ά-χρονο ένοιωθα όλα να βρίσκονται σε μηδενική κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφθώ, να δράσω. Ένοιωθα τα πάντα γύρω μου να διαλύονται σε πολλά πολλά μικρά κομμάτια που στην ουσία δεν μου χρειάζονταν.
Ιδιαίτερα οι σκέψεις που σε εμπλέκουν σε διάφορα μήπως, ίσως, μπορεί ....μέσα στο κενό φαινόντουσαν να χάνονται και να αποδυναμώνονται.
Αυτό το κενό δεν μοιάζει με τον άδειο χώρο που έχουμε μάθει σαν ορισμό αλλά σαν μια κατάσταση στην οποία εμπεριέχονται τα πάντα σε μια πληρότητα που είναι η ίδια η ουσία μας, ο πυρήνας μας.
Μέσα σε αυτή την ά-χρονη πληρότητα ένοιωθα δημιουργός...!!!
Ένοιωθα να χρησιμοποιώ την πρώτη ύλη και να την πλάθω σύμφωνα με την θέληση μου. Να την αφήνω να παίρνει μορφή και να αναπτύσσεται....
Η Θέληση και η Δύναμη είναι οι βασικές ωθήσεις μέσα στο Κενό που οριοθετούν το Χάος . Είναι όμως η Αγάπη και η Πίστη που εκδηλώνουν την δημιουργία.
Η Δύναμη του Κενού είναι υπνωτική.! Νοιώθεις, ότι βρίσκεσαι σε μια μαγνητική δίνη που δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όμως αυτή η δίνη, που μοιάζει καταστροφική είναι η μοναδική στιγμή της απόφασης και της αναγέννησης
Είναι ο μοχλός για την αλλαγή στις σκέψεις σου, στα πιστεύω σου, στην ίδια σου την ζωή.
Όταν καταφέρεις να ακινητοποιήσεις την συνεχή φλυαρία του νου και να εισχωρήσεις στα πεδία εκείνα που ο νους γίνεται κινητήριος σκέψη ή διάνοια τότε αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά σου το μεγαλειώδες βασίλειο της Ουράνιας Ζωής.
Είναι η στιγμή που η Σαμπάλλα χαράζει την πορεία. Ειναι η η στιγμή που η καρδιά μετουσιώνεται σε χώρο αγνότητας και καθαρότητας.
Αυτή την μοναδική στιγμή βγαίνεις από την νάρκη ή την ακινησία σου και με μια σιγουριά που σου δίνει η ίδια σου η ύπαρξη τολμάς να κάνεις το βήμα εκείνο που είναι το εφαλτήριο για το άλμα στα όνειρα της καρδιάς σου!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Χρυσουλιτσα 8-> :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

@};- @};- >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:x @};- >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:angelic-little: :angelic-little: :angelic-little: :angelic-little:

:romance-kisscheek:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Καρδούλα μου εσύ!!!!!

O:-) O:-) O:-)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Χρυσουλακι μου!!! :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Χρυσουλίτσα! @};- >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλάκι μου @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Χρυσούλα... @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσουλίτσα :-( >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

HARIDEA έγραψε:Όταν καταφέρεις να ακινητοποιήσεις την συνεχή φλυαρία του νου και να εισχωρήσεις στα πεδία εκείνα που ο νους γίνεται κινητήριος σκέψη ή διάνοια τότε αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά σου το μεγαλειώδες βασίλειο της Ουράνιας Ζωής.
Είναι η στιγμή που η Σαμπάλλα χαράζει την πορεία. Ειναι η η στιγμή που η καρδιά μετουσιώνεται σε χώρο αγνότητας και καθαρότητας.
Αυτή την μοναδική στιγμή βγαίνεις από την νάρκη ή την ακινησία σου και με μια σιγουριά που σου δίνει η ίδια σου η ύπαρξη τολμάς να κάνεις το βήμα εκείνο που είναι το εφαλτήριο για το άλμα στα όνειρα της καρδιάς σου!!!!

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Χρυσουλιτσα μου :x :x >:d< >:d<
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”