Το σημαντικό όμως σε κάθε ταξίδι στις διαστάσεις του Πολυδιάστατου Εαυτού είναι να αντιληφθείς την δική σου δυναμική, τις δυνατότητες που σου δόθηκαν, για να τις αξιοποιήσεις. Να κατανοήσεις, ότι δεν είσαι ένα μικρό ασήμαντο ον στην απεραντοσύνη στου σύμπαντος αλλά μια μεγαλειώδης ύπαρξη.
Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
Η Πίστη και η Θέληση μέσα από την Απεριόριστη Αγάπη της Καρδιάς εκδηλώνει ένα μοναδικό Θαύμα.. Την Υλοποίηση της δική μας Δημιουργίας !!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
HARIDEA έγραψε:
Η Πίστη και η Θέληση μέσα από την Απεριόριστη Αγάπη της Καρδιάς εκδηλώνει ένα μοναδικό Θαύμα.. Την Υλοποίηση της δική μας Δημιουργίας !!!!
HARIDEA έγραψε:Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
Χρυσουλινο μου
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Χρυσουλα μου...
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!