σας αγαπω και γι αυτο δε θελω σκιες αναμεσα μας
οχι βασουλα μου και το ξερω οτι αναρωτιεσε ,αλλα θελω οριζοντα καθαρο χωρις συννεφακια.
πιστευοντας πραγματικα για το τι προσφερει το ρεικι ισως διαβαζοντας για τον σαμπαλα να μου δημιουργηθηκαν σκιες για ολα.
Μαράκι, συγνώμη που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι πρόκειται για καθαρές ερωτήσεις
Συνδυαστικά οι ερωτήσεις σου με τις παραπάνω παραθέσεις, εμένα προσωπικά μου προκάλεσαν την αίσθηση ακριβώς αυτού που αναφέρεις της σκιάς!
Δεν «αιωρείται» η καχυποψία Είναι εμφανέστατη
Και πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί

Δεν σου απάντησα στην ερώτηση σου...
γιατί ενώ για σένα ο Ιησούς είναι θεός, για μένα είναι ένας αγαπημένος φίλος. Και ο ίδιος χρησιμοποιούσε το ρέικι, που ονομάστηκε «θεία Χάρη»στα συμβολα απο την αρχη αναρωτιομουν γιατι αν ειναι θεικα δε διαδωθηκαν απο τον ιδιο τον χριστο?
Η ενέργεια είναι μια όπως και να την ονομάζουν οι άνθρωποι Για να μπορέσει όμως να εργαστεί κανείς με αυτήν και θεραπευτικά, όπως ο Ιησούς, θα πρέπει πρώτα να έχει «καθαρίσει» τον εαυτό του από τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που χτίζουν τον εαυτό μέσα σε ένα τοίχος εγωιστικού φόβου και τον εμποδίζουν να δει ποιος είναι
Το ρέικι είναι ενέργεια, η θεραπεία όμως που επιφέρει δεν εξαρτάται από τον εξωτερικό θεό, αλλά από την εσωτερική θεότητα. Και αυτή, δυστυχώς, δεν αναπτύσσεται εσωτερικά με την θρησκεια
Αν ήταν τόσο απλό, οι άνθρωποι θα ήταν σε έναν κόσμο ειρηνικό και γεμάτο αγάπη Το είδες εσύ πουθενά?
Αν ο εαυτός μας εσωτερικά έχει πόλεμο, δεν μπορεί εξωτερικά να προβάλει την ειρήνη, όσο κι αν το λέει
Αν ο εαυτός μας εσωτερικά έχει φόβο, δεν μπορεί εξωτερικά να προβάλει την αγάπη, όσο κι αν το λέει
Αυτές είναι οι θεμελιώδεις εσωτερικές αλήθειες που δίδαξε όχι μόνο ο Ιησούς, αλλά και άλλα φωτισμένα όντα σε όλο τον κόσμο και απέχουν από αυτά που αναμασάει ο απλός άνθρωπος, που θεωρεί τον θεό, κάποιον εξωτερικό συνεργάτη του
Μαράκι, μερικές φορές οι εσωτερικές αλήθειες έρχονται σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση με την θρησκεία, που αμέσως γίνονται για τον λαό «αίρεση»
Είμαι σίγουρη ότι η λέξη «Σαμπάλα» σου δημιούργησε τον συνειρμό με την λέξη «Καμπάλα», που έχουμε ακούσει πως είναι η εβραϊκή μαγεία
Καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο
Ακόμα όμως και την «Καμπάλα», αν κάποιος την εξετάσει εσωτερικά, έχει κάποια αρχέτυπη σοφία, την οποία μεταφέρει στον εσωτερικό άνθρωπο, και του δίνει διαδρομές να βρεθεί στην θειότητα του Εαυτού του.
Η «μαγεία» είναι ότι ο νους δεν μπορεί να εξηγήσει με τους φυσικούς νόμους. ΄Ετσι μερικοί την ονομάζουν «θαύματα» και μερικοί την ονομάζουν «αίρεση», συνδυάζοντας πάντα το αποτέλεσμα σύμφωνα με το συμφέρον τους.
Μαράκι, βήμα βήμα προχωράει κανείς στην εσωτερική διαδρομή για να βρει τον Εαυτό του. Και σ αυτήν την διαδρομή, μπορεί το ρέικι να βοηθά δημιουργώντας κλονισμό στον εγωισμό, αλλά το ουσιαστικό γκρέμισμα στο ζωώδες ένστικτο, το κάνει κανείς μόνος του, αναζητώντας τις αρχέτυπες αλήθειες του, που τον βάζουν μέσα στον θεό και όχι έξω από αυτόν!
Οι σκιές μεταξύ μας θα συνεχίσουν να υφίσταται, γιατί δεν θα πάρεις απαντήσεις που να σε ικανοποιούν. Εσύ θα ρίξεις φως σ αυτές τις σκιές, αρχίζοντας από την απλή ερώτηση
«Γιατί βλέπω τις σκιές έξω από εμένα?»
Αυτή ήταν και για μένα μια αρχική ερώτηση, μια και δεν μπορούσα πια να ανεχτώ, ότι όλοι οι άνθρωποι, εκτός από εμένα, ήταν «κακοί» και γεμάτοι πάθη Μπήκα, λοιπόν, στην δίνη των δικών μου παθών, για να ανακαλύψω την ξεχασμένη μου αγνότητα.
Εύχομαι το εσωτερικό φως να «καλύψει» αυτές τις σκιές, που ένιωσες ότι μας χωρίζουν από εσένα
Με όλη μου την αγάπη