το ρολακι του θυματος

σωνει ...Με Εμπιστοσυνη και Αγαπη

TAPA έγραψε:Η Δύναμή μου είναι η Αγάπη![]()
![]()
![]()
Vaso έγραψε:Το βάθος που φτάνει κανείς, μερικές φορές, είναι μέχρι εκεί που δεν του χαλάει το image...
Γιατί και στην αυτογνωσία μπαίνουν οι άνθρωποι χωρίς συνείδηση του τι έγιναν...για άλλους λόγους μπαίνουν και σίγουρα όχι για να αντικρίσουν τους δαίμονες τους...Ίσως για να βρουν τρόπους να "συμφιλιωθούν" μαζί τους...Λίγοι μπαίνουν για να πολεμήσουν μαζί τους...
θεατρακι θυματος γνωστο του ανακριτη ομως ειναι νεα πληροφορια!!!απο μανα κατευθειαν!!Η απόφαση να γνωρίσεις τον Εαυτό σου, έχει εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, από ότι μέχρι έχεις συνηθίσει...Και ίσως να είναι ο μεγαλύτερος λόγος που οι άνθρωποι τα παρατούν...Γιατί ο αληθινός μας Εαυτός δεν "σηκώνει" καμία άλλη πηγή "τροφής", εκτός από την αυτούσια εντός μας...
Και αυτό, όπως καταλαβαίνεις, θέλει αυτό που λέμε "κότσια" (για να μην γράψω κάποια άλλη λέξη και λογοκριθούμε)
Παρ' όλα αυτά, για εμένα πάντα, είναι το πιο όμορφο ταξίδι που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στην Ζωή του...
Το ταξίδι της πληρότητας, αφήνει Αυτόν τον Αληθινό μέσα μας, που θέλει με όλη του την Ψυχή να ταξιδέψει, ελεύθερο να πλεύσει, πέρα από τα ασφαλή λιμανάκια και τους "δηθενισμούς", όταν το καράβι είναι δεμένο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η προσωπική αλχημεία δεν αφορά το αν μπορούμε να πετάμε στον αέρα, αν έχουμε υπερβεί την φυσική βαρύτητα, αν κάνουμε πράγματα που δεν θεωρούνται δυνατά από τους άλλους, σαν άλλος Χουντίνι…
Αφορά την καθολικότητα της Ζωής μας, μέσα σε έναν Εαυτό που δεν αποζητά τα «θαύματα» για να αποδείξει, αλλά τα βιώνει κάθε λεπτό μέσα στην μετουσίωση της Δύναμης σε Αγάπη…
Ευγνωμοσυνη νιωθω γιαυτη την Συγχρονικοτητα...Όταν δεν έχεις ανάγκη τους ρόλους εσύ, τοτε και οι άλλοι δεν μπορούν να παίξουν μαζί σου...
Όταν σταματάς να τρέφεις, τότε και οι άλλοι σταματούν να τρέφονται από εσένα...
ίσως να στραφούν σε άλλες πηγές τροφής και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να αντέξει κανείς πρώτα...Γιατί φαίνεται σαν απομόνωση, όταν έχει συνηθίσει αυτό το "αλληλοφάγωμα"...
Η απόφαση να γνωρίσεις τον Εαυτό σου, έχει εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, από ότι μέχρι έχεις συνηθίσει...Και ίσως να είναι ο μεγαλύτερος λόγος που οι άνθρωποι τα παρατούν...Γιατί ο αληθινός μας Εαυτός δεν "σηκώνει" καμία άλλη πηγή "τροφής", εκτός από την αυτούσια εντός μας...
Και αυτό, όπως καταλαβαίνεις, θέλει αυτό που λέμε "κότσια" (για να μην γράψω κάποια άλλη λέξη και λογοκριθούμε)
Παρ' όλα αυτά, για εμένα πάντα, είναι το πιο όμορφο ταξίδι που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στην Ζωή του...
Το ταξίδι της πληρότητας, αφήνει Αυτόν τον Αληθινό μέσα μας, που θέλει με όλη του την Ψυχή να ταξιδέψει, ελεύθερο να πλεύσει, πέρα από τα ασφαλή λιμανάκια και τους "δηθενισμούς", όταν το καράβι είναι δεμένο...
Η Δύναμή μου είναι η Αγάπη
Αγαπημενη μου Εμπνευση ΕυχαριστωΕγώ εύχομαι να τους αφήσουμε όλους να πάρουν όποιον ρόλο θέλουν...
όσο εμείς απομακρυνόμαστε από τις λανθασμένες μας ασυνείδητες ανάγκες, ο καθένας από εμάς, θα αποδυναμώνει τα θέατρα ελέγχου...Αν το κάνουν πολλοί αυτό, τότε οι λίγοι που θα παίζουν τούτα τα θέατρα, δεν θα βρίσκουν εύκολα κοινό...
Και τότε...
Ίσως τότε καταφέρει το Φως να αγγίξει και την δική τους Ζωή...
Αν δεν έχει κανείς πια τρόπο να τρώει από τα συνηθισμένα, ίσως στραφεί προς εσωτερικές πηγές τροφής...
Ναι Ελενάκι μου... Έτσι!!!Έλενα Κ. έγραψε:αλλα αυτο δεν ειναι Ζωη.... ειναι ζυγος.... και μετριεται με κομμενες ανασες..... και πλεον Θελω να Ζησω![]()