ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μιχαήλ σε σένα αναφέρομαι... :D Δεν υπάρχει άλλος εδώ μέσα προς το παρόν! :D

Ζεφυράκι, θεωρητικά αρχίζεις από το 2ο, δηλαδή από τα εμπόδια, για να αναπτυχθείς μέσα από αυτά και να δημιουργήσεις την υποδομή για τα χαρίσματά σου...την υπέρβασή σου!

όμως μπορείς να αρχίσεις από όποιο θέλεις, χωρίς περιορισμό!!

πολλοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν με μια υπέρβαση και χρειάζονται χρόνό να ανιχνεύσουν την ψυχή τους μέσα από το 1ο μπουκάλι τους...

το απλώνεις διαλογιστικά στις θέσεις που υπάρχουν για το συγκεκριμένο μπουκάλι, νιώθωντας και την σχετική επιβεβαίωση που το συνοδεύει...

όμως μπορείς να το απλώσεις και σε όλο το σώμα (εγώ αυτό έκανα, χιχιχι) και να μην περιοριστείς στα συγκεκριμένα κέντρα...

έχει σημασία αυτό που νιώθεις με το άγγιγμα της ουσίας στο σώμα σου και μέσα από αυτό στα ψυχικά σου πεδία...

Δεν το απλώνεις απλά σαν ένα λάδι σώματος, αλλά βιώνεις τις μοναδικές ουσίες που έχουν εναρμονιστεί μέσα σ' αυτό το μίγμα...

Είναι ιδιαίτερη και πολύ προσωπική η επαφή με το αύρα-σώμα.

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Να σε ζαλίσω λίγο ακόμη Βάσω μου? :? :?

Από αυτά τα τέσσερα μπουκάλια που μας αναλογούν πόση ποσότητα χρειαζόμαστε ή αυτό έγκειται σε προσωπικό επίπεδο?Δηλαδή βάζουμε όλο το μπουκάλι ή μπορεί να βάλουμε και δεύτερο από το συγκεκριμένο? :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

φυσικά και μπορείς να βάλεις και δεύτερο ίδιο, αν και αυτό εμένα μου λέει ότι "κόλλησες"...

αν δεις ότι έχεις τελειώσει το συγκεκριμένο μπουκάλι, αλλά θέλεις κι άλλο, προτού αγοράσεις και δεύτερο απο το ίδιο, δοκίμασε με το Νο 11 που λειτουργεί σαν "άνοιγμα"...και μετά αν θέλεις πάλι το ίδιο, να το κάνεις...

Συνήθως "κολλάμε" και χρειαζόμαστε μια ώθηση για να προχωρήσουμε παρακάτω...Το Νο 11 δημιουργεί συνθήκες για να προχωρήσεις...

Το Νο 11 δεν χρειάζεται να είναι στις επιλογές σου για να το βάλεις. Λειτουργεί μεταξύ των επιπέδων σου σαν "προωθηση" της μιας κατάστασης στην άλλη...

@};-

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από eudemonia »

Μπερδεύτηκα Βάσω, φυσικά μιλάς σε μένα.
Τα βασικά (ατόφια) χρώματα είναι το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε...
Πολύ σωστά. Προσωπικά τις γνωρίσω καλά της μίξεις χρωμάτων αλλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.

Επιλέγω απαλές αποχρώσεις του ροζ για την κρεβατοκάμαρα, όχι ροζ ροζ έντονο, να σπάει με κάποιο άλλο. Για το σαλόνι μ αρέσει όχι όλο αλλά μια μεριά μόνο πορτοκαλή που πάει προς το καφέ όχι προς το κόκκινο που συνδυάζετε πολύ ωραία και με λαχανί, κάποια κολόνα ας πούμε, βέβαια και τη έπιπλα έχεις.
Αλλά όλα αυτά χωρείς να σκεφτώ αυτά που ανέφερες.

Το σπίτι πάντως πρέπει γενικά να έχει πολλά χρώματα είναι σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Βάσω μου άμα σου πω, τα μπουκάλια που διάλεξα είναι 104, 12, 11 και 100

>:d< >:d< >:d< σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

104 Σαμουήλ!

αυτο το μπουκάλι Ζεφυράκι έχει να κάνει με την επικριτική διάθεση που μας διαχωρίζει. Βοηθά πολύ στην εσωτερική εργασία με τον εαυτό μας, ώστε να τον αποδεχτούμε και επίσης και ξεκαθαρίζει την λανθασμένη αντίληψη που έχουμε για την αποστασιοποίηση.

Γενικά, η ροζ ενέργεια έχει να κάνει με την αυτο-αποδοχή και την αγάπη, που προκαλεί πόνο όταν διαχωριζόμαστε! ΄

Το μπουκάλι 12 δείχνει το θέμα που υπάρχει με το αντρικό πρότυπο και προβλήματα με την πατρική αρχή...

και ο Μέτατρον προωθεί την αυτο-αποδοχή...

Γενικά, το διάφανο στην πάνω μεριά δείχνει μια τάση να συγκρατείς τα "δάκρυα", δηλαδή δεν εκδηλώνεις εύκολα τα βαθύτερα συναισθήματα...

καλή επιτυχία, κοριτσάκι, στην εργασία σου! :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Ζεφυρα και απο εμενα καλη επιτυχια @};-
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια :x :x :x
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Επιλέγω απαλές αποχρώσεις του ροζ για την κρεβατοκάμαρα, όχι ροζ ροζ έντονο, να σπάει με κάποιο άλλο.
Επιλέγεις ροζ απαλό για την κρεβατοκάμαρα...Ανάπτυξη της θυληκής πλευράς, δεκτικότητα, σεξουαλικότητα εκφρασμένη με αγάπη...Επίσης μια αθωότητα και ένας ρομαντισμός που εκδηλώνεται με ευγένεια...
Το κόκκινο εδώ έχει εκείνη την δυναμική της αγνής έκφρασης με εμπιστοσύνη, μέσα από την συμπάθεια.

Υπάρχει μία δυσκολία με τα υλικά ζητήματα...

:x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Bασούλι μου, έχω διαλέξει από το site σου τα 4 μπουκαλάκια μου. Θεωρείς οτι πρέπει να γίνει συνεδρεία live με τα μπουκάλια ή μέσω του site είναι το ίδιο?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...Ελενάκι! Νομίζω ότι σε ορισμένους ανθρώπους η επιλογή λειτουργεί από μακρυά, το ίδιο όμορφα όσο και από κοντά...

Είναι σε εκείνους τους ανθρώπους ποιυ κατάφεραν να δώσουν στην ψυχή τους την ελευθερία να μην είναι ουτε χώρος, ούτε χρόνος!

για αποκαλύψου... ;)

Εικόνα

Βασούλι μου :* ...

Εχω επιλέξει τα μπουκαλάκια Μ34, 35, 47 και 93 με αυτή τη σειρά...

Αποκαλύφθηκα αρκετά?? :)) :))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θα σου πω όταν είμαι σπίτι, σε ηρεμία...Από δω μάλλον είναι αδύνατον...χαχαχα!

η επιλογή πάντως του τυρκουάζ σαν μπουκάλι ψυχής, αναφέρεται και στην εκφραστική σου ποιότητα μέσω ενός χαρίσματος, που συνήθως αυτό έχει να κάνει με τον λόγο!

το εμπόδιο σου είναι η επιθετικότητα που κρύβεται πίσω από τον φόβο! το βιολετί στο κάτω επίπεδο του δεύτερου μπουκαλιού φέρνει στο "προσκήνιο" την αυτο-αποδοχή...

περισσότερα το βραδάκι... :x

Εικόνα

>:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

κι εγω εχω διαλεξει αυτα τα μπουκαλια (και μαλιστα απο 26/3/09 και τα σημειωσα )
ειναι τε εξης: - 31 - 7 - 45 - 96 -

ακουω Βασουλαααα.... :D @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”