Αχ βρε παιδιά τί παρέα, τί αγαπούλες είσαστε εσείς!!!
Όλοι μαζί μου εύχεστε, με συγκινείτε πολύ!
Συνοπτικά, τα πραγματικά δοκιμαστικά θα κρατήσουν από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή. Πρόκειται για φύλαξη παιδιών και καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία της μαμάς να με δει πρώτα στην πράξη. Όμως το ότι με γνώρισε και με ξαναφώναξε μου δείχνει ότι με συμπάθησε. Και το ότι αρχίζει από Δευτέρα δουλειά μου λέει ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια να ψάξει παραπέρα.
Η μαμά είναι συνεννοήσιμη, καθαρή στα λόγια της και άνετη -πέρα από τις προσδοκίες μου. Το κοριτσάκι ήταν μια γλύκα, εύκολο παιδί και δυο φορές ήρθε να με αγκαλιάσει

Ο μικρούλης είναι μωράκι και λίιιγο γκρινιάρης αλλά έσκασε τα χαμογελάκια του και θα γνωριστούμε σιγά σιγά -ελπίζω. Εξάλλου κυρίως αυτόν θα κρατάω γιατί η μικρή θα είναι την πιο πολύ ώρα στον παιδικό.
Δεν το δένω ακόμα γιατί έχω παρατηρήσει ότι όταν έχεις κάτι για δεδομένο...στραβώνει. Οπότε ας πούμε ότι ίσως βρήκα δουλειά και μάλιστα δουλειά που μου αρέσει, 8ωρη, αλλά που μου αφήνει και χρόνο για άλλα πράγματα. Έχω ενθουσιαστεί! Τώρα που βρήκα βασική δουλειά, μπορώ να κολλήσω καμία ώρα Orff το απόγευμα ώστε σιγά σιγά να γίνομαι ενεργή και στο επάγγελμά μου
Οι ευχές σας έπιασαν τόπο

...ίσως (...το λέω για να πιάσει

)

Δεν μπορώ να το πιστέψω και γελάω σα χαζό!!!!!!!!!!
Ιωαννούλα μου, πιστεύω ότι δε θα με κρατήσει πάνω από τις 5 (και πολλά λέω), οπότε με ένα μετρό και ένα λεωφορείο θα έρθω να σας δω, να σε γνωρίσω κιόλας. Δεν είχα εκδηλωθεί τόσες μέρες γιατί ήμουν στο ψάξιμο και δεν ήξερα τί θα προκύψει. Δεν ήθελα να πω πάλι και πάλι να μην έρθω.