ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Ευτυχώς όλα καλά Μαρία! :-D Καλή τύχη για την δουλειά!!

Καλησπέραααααααα
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

kalispera :sunny:
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Καλησπέρα!! >:d< >:d<

Μαράκι περαστικά και καλή επιτυχία με τη δουλίτσα! >:d<
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Καλησπέρα :x :x

Μαράκι καλή επιτυχία και περαστικά >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Αχ βρε παιδιά τί παρέα, τί αγαπούλες είσαστε εσείς!!! :x :x :x
Όλοι μαζί μου εύχεστε, με συγκινείτε πολύ!

Συνοπτικά, τα πραγματικά δοκιμαστικά θα κρατήσουν από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή. Πρόκειται για φύλαξη παιδιών και καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία της μαμάς να με δει πρώτα στην πράξη. Όμως το ότι με γνώρισε και με ξαναφώναξε μου δείχνει ότι με συμπάθησε. Και το ότι αρχίζει από Δευτέρα δουλειά μου λέει ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια να ψάξει παραπέρα.
Η μαμά είναι συνεννοήσιμη, καθαρή στα λόγια της και άνετη -πέρα από τις προσδοκίες μου. Το κοριτσάκι ήταν μια γλύκα, εύκολο παιδί και δυο φορές ήρθε να με αγκαλιάσει :x Ο μικρούλης είναι μωράκι και λίιιγο γκρινιάρης αλλά έσκασε τα χαμογελάκια του και θα γνωριστούμε σιγά σιγά -ελπίζω. Εξάλλου κυρίως αυτόν θα κρατάω γιατί η μικρή θα είναι την πιο πολύ ώρα στον παιδικό.

Δεν το δένω ακόμα γιατί έχω παρατηρήσει ότι όταν έχεις κάτι για δεδομένο...στραβώνει. Οπότε ας πούμε ότι ίσως βρήκα δουλειά και μάλιστα δουλειά που μου αρέσει, 8ωρη, αλλά που μου αφήνει και χρόνο για άλλα πράγματα. Έχω ενθουσιαστεί! Τώρα που βρήκα βασική δουλειά, μπορώ να κολλήσω καμία ώρα Orff το απόγευμα ώστε σιγά σιγά να γίνομαι ενεργή και στο επάγγελμά μου :D

Οι ευχές σας έπιασαν τόπο >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< ...ίσως (...το λέω για να πιάσει :D )

:)) :)) Δεν μπορώ να το πιστέψω και γελάω σα χαζό!!!!!!!!!!

Ιωαννούλα μου, πιστεύω ότι δε θα με κρατήσει πάνω από τις 5 (και πολλά λέω), οπότε με ένα μετρό και ένα λεωφορείο θα έρθω να σας δω, να σε γνωρίσω κιόλας. Δεν είχα εκδηλωθεί τόσες μέρες γιατί ήμουν στο ψάξιμο και δεν ήξερα τί θα προκύψει. Δεν ήθελα να πω πάλι και πάλι να μην έρθω.
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Vaso έγραψε:ΙΚΑ? Τι να το κάνεις πουλάκι μου! ΄Αχρηστος φορέας..
Ε όχι και τί να το κάνω! Εδώ ένα μπάνιο πάω να κάνω και βρίσκομαι να κοιτάω το ταβάνι!

Την Πέμπτη πάλι, χτύπησα το γόνατό μου δις -που; στο τιμόνι στα συγκρουόμενα... να μια μελανιά... Το ΙΚΑ για μένα το φτιάξανε, το συντηρώ μόνη μου. Που να δεις η φαρμακοποιός τί χαρά κάνει όταν με βλέπει :))
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι δεν είσαι η μόνη :-( και εγώτραβάω τα ατυχήματα σαν μαγνήτης και προβληματίζομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό :-? :-? :-? είναι δυνατόν σε ολόκληρο πεζοδρόμιο με τόσους ανθρώπους να πέφτει η άλλη επάνω μου με φόρα και να με σακατέυει,σε ολόκληρο φούρνο με τόσους ανθρώπους μέσα και ένας κύριος εμένα βρήκε να πατήσει ? ολη τη μέρα με πονούσε μετά το πόδι γμτ.
ενα πολύ κουλό περιστατικό θα σου πώ που δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα .
κάθομαι στην παραλία στην ξαπλώστρα μου όταν ξαφνικά έρχεται αρκετά κοντά μου ένα σκυλάκι ,αδέσποτο προφανώς,( η παραλία είχε πετρούλες και όχι άμμο )και με τα πίσω πόδια σκάβει της πετρούλες με δύναμη και μου έρχεται μία πέτρα στον αστράγαλο που τσίριξα γιατί πόνεσα πολύ . επίσης συνέχεια γεμίζω μελανίες ,μικρά κοψήματα στα δάχτυλα κτλ. :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλημερα! :x :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Kαλημέρα :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλημέρα! :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημερα :-D @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλημέρα! :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλημέρα :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

καλημέρα :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Καλημέρα :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”