Η εμπειρία μας μαζί τους
Ξανθουλα μόνο και μόνο απο αυτή σου τη δήλωση αποδέχεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις χωρίς να προσπαθήσεις κάν χωρίς να κάνει τίποτα.....
(Παρεπιπτόντος είμαστε στο θέμα για τους κρυσταλους αλλα δεν πειράζει... Βάσω όταν γράψεις ότι θές για το θέμα της Αύρα-Σώμα, συντονιζόμαστε πάλι για να μεταφέρω και αυτά τα ποστ... ή τα αφήνουμε εδω και συνεχίζει το θέμα για τους κρυστάλους... ότι αποφασίσουμε)
(Παρεπιπτόντος είμαστε στο θέμα για τους κρυσταλους αλλα δεν πειράζει... Βάσω όταν γράψεις ότι θές για το θέμα της Αύρα-Σώμα, συντονιζόμαστε πάλι για να μεταφέρω και αυτά τα ποστ... ή τα αφήνουμε εδω και συνεχίζει το θέμα για τους κρυστάλους... ότι αποφασίσουμε)
Ναι Ηλία μου...θα τα μεταφέρουμε... 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μαιρούλα έχω δοκιμάσει τον Μαλαχίτη, τον Ροδονίτη και επίσης Κιτρίνη και Χρυσόλιθο!!Πολύ δυνατοί και ότι πρέπει για τους φόβους!!!!Ποιοι κρυστλλοι βοηθουν εστε να ερθουν στην επιφανεια οι φοβοι για να τους δεις πιο ξεκαθαρα; υπαρχουν τετοιοι;

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ναί Ηλία όντωςΞανθουλα μόνο και μόνο απο αυτή σου τη δήλωση αποδέχεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις χωρίς να προσπαθήσεις κάν χωρίς να κάνει τίποτα.....

,αν θέλεις να δεις ξεκάθαρα τους φόβους σου
ήταν φόβος..Φοβάμαι να φοβηθώ ...φοβάμαι να δω,δειλιάζω να προσπαθήσω,αποφεύγω να θεραπευτώ

Πολλές εκδοχές..
Αυτό το διάστημα κρατάω συχνά τον κιτρίνη Δωρούλα και ενω βγαίνουν φοβίες στην επιφάνεια, κατα ενα παράξενο τρόπο καταφέρνω να τις δαμάζω
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- margaritarenia
Το μεσημερι ημουν πολυ χαρουμενη ........εκανα αυτοθεραπεια μαζι με τα φιλαρακια μου ......
Πατατηρησα οταν τελειωσα οτι ο αμεθυστος ειχε μαυρα στιγματακια .........τον εβγαλα στον ηλιο....
Πριν απο λιγο επεσε ολο το κουτι που τους εχω μεσα και ο αμεθυστος εσπασε σε 3 κομματια
Ευχαριστω για την αγαπη του ,με βοηθησε παρα πολυ

Πατατηρησα οταν τελειωσα οτι ο αμεθυστος ειχε μαυρα στιγματακια .........τον εβγαλα στον ηλιο....
Πριν απο λιγο επεσε ολο το κουτι που τους εχω μεσα και ο αμεθυστος εσπασε σε 3 κομματια

Ευχαριστω για την αγαπη του ,με βοηθησε παρα πολυ

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Κορίτσια δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απο εδώ και πέρα τουλάχιστον όπως το νιώθω εγώ, θάψτε τους στη γη να επιστρέψουν απο εκεί που ήρθαν. 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Θα μου επιτρέψετε κορίτσια να έχω μια άλλη άποψη για αυτό και είναι καθαρά προσωπική μου εμπειρία αν και έχω ακούσει πολλά για το σπάσιμο ενός κρυστάλλου.
Όσες φορές έχει τύχη να μου σπάσει ένας κρύσταλλος τα κομμάτια του κάνουν τώρα μια διαφορετική εργασία από την αρχική που τον είχα προγραμματίσει , τελείωσε δηλ την αποστολή του και συνεχίζει τη δουλεία με καινούργια εργασία για μένα.
Ξέρω επίσης ότι μπορεί να αποκατασταθεί το κομμάτι του τουλάχιστον σε αιθερικο επίπεδο (εργασία που δεν ξέρω πως να την κάνω αλλά είμαι πεπεισμένος πως γίνεται) εάν θέλω να συνεχίσει την αρχικήτου αποστόλη .
Όταν σπάσει δε τότε είναι που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και αγάπη και ας μη ξεχνάμε ότι το κομμάτι που κρατάμε από κάποιον βράχο έσπασε και τις περισσότερες φορές βίαια, το σοκ είναι μεγάλο για αυτούς.
Το να το θάψουμε στη γη είναι μια μορφή νοσοκομείου θα έλεγα αν και με τα κατάλληλα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε μια εντατική στο σπίτι μας για το κρυσταλλάκι μας.
;)
Όσες φορές έχει τύχη να μου σπάσει ένας κρύσταλλος τα κομμάτια του κάνουν τώρα μια διαφορετική εργασία από την αρχική που τον είχα προγραμματίσει , τελείωσε δηλ την αποστολή του και συνεχίζει τη δουλεία με καινούργια εργασία για μένα.
Ξέρω επίσης ότι μπορεί να αποκατασταθεί το κομμάτι του τουλάχιστον σε αιθερικο επίπεδο (εργασία που δεν ξέρω πως να την κάνω αλλά είμαι πεπεισμένος πως γίνεται) εάν θέλω να συνεχίσει την αρχικήτου αποστόλη .
Όταν σπάσει δε τότε είναι που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και αγάπη και ας μη ξεχνάμε ότι το κομμάτι που κρατάμε από κάποιον βράχο έσπασε και τις περισσότερες φορές βίαια, το σοκ είναι μεγάλο για αυτούς.
Το να το θάψουμε στη γη είναι μια μορφή νοσοκομείου θα έλεγα αν και με τα κατάλληλα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε μια εντατική στο σπίτι μας για το κρυσταλλάκι μας.
;)