Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Re: Σαμπάλλα

Δημοσίευση από Danielli »

Ένοιωσα κάποια στιγμή, ότι ο ενθουσιασμός μου και η έκρηξη απελευθέρωσης που μου έβγαζε η Σαμπάλλα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες σε κάποιους, ιδιαίτερα έπειτα από κάποια παράδοξα που συνέβηκαν στο παρελθόν. Τα παλαιότερα μέλη ίσως θυμούνται!!!!!!
Προσωπικά πήρα τα μεγιστα από το σεμινάριο της Σαμπάλλα... @};-
και βέβαια ήθελα να μείνω εκει και μετα το σεμινάριο... :)) (δεν με ενδιεφερε σε ποιά διασταση ... ηταν καλές όλες εκτός από την 3η και την 4η που ζούσα με μη ρεαλιστικές προσδοκίες όπως λες)...!! :-D

Ευτυχως που υπήρχε το τηγάνι της Βάσως την επόμενη μέρα και με προσγέιωσε ... :D
και τότε εκανα την πιο τραγική μου διαπίστωση... δεν μου αρεσε η ύλη... δεν την αντεχα!
Οσο κι αν "τα βόλευα" και επιβίωνα στη ζωη μου πάντα, αυτό δεν είχε βασεις ρεαλιστικές σε συναισθηματικό επίπεδο...

Τότε αρχισα να κατάλαβαίνω πως χρειάζεται να "γειώνεται" σε φυσικο επίπεδο η ευδαιμονία, και το μεγαλείο του Ανώτερου Εαυτού από τις άλλες διαστασεις... (εδώ σε θέλω κάβουρα)... O:-)
Στα ερωτήματα μου « Που ήσουν Θεέ όταν εγώ έκλαιγα, που ήσουν Θεέ όταν εγώ έπεσα και πόνεσα, που ήσουν Θεέ, όταν έμεινα χωρίς δουλειά και δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις;;;; Άκουσα καθαρά με απόλυτη γλυκύτητα και συμπόνια την φωνή Του….
«Μα δίπλα σου». ¨Όταν έπεσες σε σήκωσα, όταν πόνεσες γλύκανα το πόνο σου, όταν έμεινες χωρίς δουλειά σου βρήκα πόρους….
Ήταν αλήθεια!!!!! Ξέρεις μου ψιθύρισε οι άνθρωποι έπαψαν να πιστεύουν στην Δύναμη τους. Εάν μπορούσαν να καθίσουν για λίγο και να συλλογιστούν τα απέραντα αποθέματα Δύναμης που έχουν τότε θα έκαναν Θαύματα….
@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Θυμηθείτε λοιπόν και εσείς τις δικές σας απορίες προς τον ίδιο τον Εαυτό σας και παρακολουθείστε τα γεγονότα όπως τελικά εξελίχθηκαν…. Σε κάθε κατάσταση όσο επώδυνη και να ήταν πάντα θα υπήρχε και μια ευλογία…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρυσούλα :cry: >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Xρισουλίτσα ευχαριστούμε :cry: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ναι Βασούλα, η ΑΓΑΠΗ με γιάτρεψε, γιατί ήμουν ασθενής....
Η ΑΓΑΠΗ που δεν μπορούσα να δω μέσα από τα δάκρυα του πόνου και της απόγνωσης για όλα όσα ήθελε ο ΝΟΥΣ και όχι η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!
Ο Νους με τα ατέλειωτα ¨"Θέλω" και "Φιλοδοξίες" ενώ η ΚΑΡΔΙΑ ήθελε παιχνίδι και παραμύθια, γέλιο και χαρά....Τόσο απλά...
Η ΑΓΑΠΗ που ήλθε μέσα από τον ίδιο μου τον Εαυτό και τον Διδάσκαλο μου Ιλλαρίωνα......Τον θεραπευτή που έδεσε τις πληγές μου τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές.... και που συνέδεσε την καρδιά μου με τον ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!
Εσύ δεν τον πρόδωσες ΠΟΤΕ....
Εγώ όμως τον απαρνήθηκα ΠΟΛΛΕΣ
Ισως έπρεπε για να οικοδομήσω τον Οίκο μου εξαρχής....

ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ!!!!!!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσουλίτσα :cry: :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Χρυσιλουλιτσα μου γλυκια... τι να πω ολο το ποστ ειναι για bold... :cry: :cry: @};-
Ένοιωσα κάποια στιγμή, ότι ο ενθουσιασμός μου και η έκρηξη απελευθέρωσης που μου έβγαζε η Σαμπάλλα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες σε κάποιους, ιδιαίτερα έπειτα από κάποια παράδοξα που συνέβηκαν στο παρελθόν. Τα παλαιότερα μέλη ίσως θυμούνται!!!!!!
Σήμερα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής πιστεύω, ότι όσοι είναι μέλη αυτού του forum και μετά από τις άπειρες συμβουλές που έχουν δεχθεί από την Βασούλα σε ποικίλα θέματα που άπτονται του πρακτικού τρόπου ζωής η έννοια παρερμηνείας είναι ελαχιστοποιημένη…
Ετσι ειναι... @};-
Και χαιρομαι πολυ που οταν ηθελα να κανω αυτο το σεμιναριο δεν εμεινα σε αυτα που συνεβηκαν σε προηγουμενα μελη..
Αλλα Εμπιστευτητα ολα τα δωρα που ειχα λαβει απο την διαδρομη μου με την Βασουλα και το εκανα.. και ηξερα οτι και αν παω να παραρμηνευσω κατι θα με φρεναρει... @};-
Πηρα πολλα απο το σεμιναριο και απο Εσενα και αυτο που κρατησα μες στην καρδια μου ηταν ολα αυτα να γειωθουν στο Εδω και Τωρα... @};-

Χρυσουλιτσα... @};- :x

Βασουλα... @};- :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Χρυσούλα! >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Χρύσούλα.... :cry: :cry: :cry: @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Χρυσούλα :x @};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Στα ερωτήματα μου « Που ήσουν Θεέ όταν εγώ έκλαιγα, που ήσουν Θεέ όταν εγώ έπεσα και πόνεσα, που ήσουν Θεέ, όταν έμεινα χωρίς δουλειά και δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις;;;; Άκουσα καθαρά με απόλυτη γλυκύτητα και συμπόνια την φωνή Του….
«Μα δίπλα σου». ¨Όταν έπεσες σε σήκωσα, όταν πόνεσες γλύκανα το πόνο σου, όταν έμεινες χωρίς δουλειά σου βρήκα πόρους….
Ήταν αλήθεια!!!!! Ξέρεις μου ψιθύρισε οι άνθρωποι έπαψαν να πιστεύουν στην Δύναμη τους. Εάν μπορούσαν να καθίσουν για λίγο και να συλλογιστούν τα απέραντα αποθέματα Δύναμης που έχουν τότε θα έκαναν Θαύματα….
Θυμήθηκα τις αποκρυσταλλωμένες ιδέες που είχα κάποτε και γέλασα….
Τότε μονομιάς άστραψε μέσα μου:
ΔΥΝΑΜΗ .ΘΕΛΗΣΗ –ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΡΑΣΗ= ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
(Η 10η Διάσταση της Σαμπάλλα)
Η εκδήλωση της Ολότητας εντός μας…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θυμηθείτε λοιπόν και εσείς τις δικές σας απορίες προς τον ίδιο τον Εαυτό σας και παρακολουθείστε τα γεγονότα όπως τελικά εξελίχθηκαν…. Σε κάθε κατάσταση όσο επώδυνη και να ήταν πάντα θα υπήρχε και μια ευλογία…….!!!!!!!!!!!!!!!
Μα παντα ομως υπηρχε!!! :x :x :x :x
Χρυσουλα μας!!! @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Χρυσούλα @};- @};- @};- :x >:d< >:d<
HARIDEA έγραψε:Θυμηθείτε λοιπόν και εσείς τις δικές σας απορίες προς τον ίδιο τον Εαυτό σας και παρακολουθείστε τα γεγονότα όπως τελικά εξελίχθηκαν…. Σε κάθε κατάσταση όσο επώδυνη και να ήταν πάντα θα υπήρχε και μια ευλογία…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι , το αναγνωρίζω αυτό :x :x
πέρα από το θυμό και την απογοήτευση που μου έφερνε η κάθε δύσκολη κατάσταση υπήρχε πάντα η πίστη μέσα μου ότι υπάρχει η θεία πρόνοια και όντως καθε δύσκολο μου έφερε και μία μεγάλη ευλογία @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

>:d< >:d< >:d<
:x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Χρυσούλα.... >:d< :x @};- @};- @};- @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Χρυσούλα μας... :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

:cry: @};- @};- @};- :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”