ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:
Αφού είναι μέγάααααλη πνευματική πνευματική οδηγός η κοπέλα!!
Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο Ναταλί, από την Ρούλα! @};-

Και δεν έχει σημασία αν έχει δοκιμάσει κάποιος το ρέικι, για να γνωρίζει τα της θεραπείας, βρε κορίτσια!

Αν η θεραπεία γίνεται με ορθό τρόπο, σε όλες τις μεθόδους υπάρχουν αυτοί που επιταγχύνουν και αυτοί που πάνε με πιο ήπια βήματα...Πάντα εξαρτάται από τους πνευματικούς μας στόχους!

Αυτό που επικρατεί σήμερα, με όλα αυτά τα συστήματα, πάντως, είναι η έλλειψη βαθύτερης γνώσης για την θεραπεία, και σ' αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Το έχω ακούσει άπειρες φορές "πάρε ρέικι για να γίνεις καλά", χωρίς περισσότερη στήριξη και μετά οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστουν τον πόνο τους και τους καθαρισμούς τους!
Γι' αυτό μην την αδικείτε που είναι επιφυλακτική με την θεραπεία!
δεν φαίνεται γιατί απέφυγε να απαντήση η γκουρού-νίτσα μας;
:-( :-(
βασω μου συμφωνω μαζι σου,απλα η αποψη μου ειναι οτι δεν μπορουμε να κρινουμε κατι το οποιο δεν εχουμε μπει στην διαδικασια να το δουλεψουμε,και πιο πανω τησ εκανα πολυ σαφεσ την αποψη μου χωρισ να θελω να την επιβαλλω,ουτε θελω να την πεισω για κατι,αλλα εκεινη μαλλον θελει να μονολογο και οχι διαλογο.

@};- @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Βάσω, κάποιος που θέλει να καταλάβει τα πράγματα για μια θεραπεία, δεν έχει ανάγκη να αμφισβητήσει κανέναν!! Απλά ρωτάει και μοιράζεται όπως κάνουνε οι περισσσότεροι εδώ μέσα! Από όλα όσα της είπα διάλεξε να μείνει στην...προσφώνηση και όχι στο περιεχομένο!! Δεν ξέρω τι μήνυμα πήρανε οι άλλοι αλλά εγώ πήρα το μήνυμα του μονόλογου όπου όοοοο,τι κιαν πεις θα σου το βγάλε άχρηστο και θα αγνοήσει τις ερωτήσεις και τα θέματα που της θέτανε όλοι οι άλλοι λες και εκείνη τα ήξερε όλα από την αρχή και απλά μπήκε για να μας "δοκιμάσει"! Γενικά τους ανθρώπους που λένε σε άλλους το τι χρειάζονται και δεν κοιτάνε την καμπούρα του για το τι χρειάζονται αυτοί τους θεωρώ ψευχτοαρχηγούς και αλαζόνες!! Δεν έχει δηλαδή το δικαίωμα κάποιος να αλλάξει την διατύπωση του μηνύματός του; Η μήπως ήταν προσβολή, που άρχισα να της μιλάω με την προσφώνηση : Χρυσή μου; Δεν υποτίμησα κανέναν γιατί εκείνη υποτιμάει τους άλλους και την πορεία τους, όποια κι αν είναι αυτή;\
Και προς τι οι λυπημένες φατσούλες; Επειδή την είπα γκουρού;
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

πεστα ρε ναταλι...
η αποψη μου ειναι οτι δεν μπορω να δωσω συμβουλεσ σε καποιον,χωρισ να εχω διβασει 1)ολεσ τησ γνωμεσ που εχουν ειπωθει πιο πριν,και 2)χωρισ να εχω δοκιμασει εγω κατι για τον οποιδηποτε λογο,ενω ο αλλοσ εχει επιλεξει συνειδητα να δουλεψει με το οποιοδηποτε συστημα.

η ρουλα μπαινει διαβαζει ενα ποστ χωρισ να παρακολουθει τησ συζητησεισ και απλα θελει να κανει μονολογο.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω θα διαφωνησω κοριτσια! κατα την αποψη μου μια χαρα ειναι η ρουλα.. κι ας μην εχει ρεκι ουτε καρουνα ουτε σουπερ παπα πνευματικο...
Οποιος διαφωνει μαζι μας ή θελει να κανει μονολογο ή δεν σημαινει οτι ειναι και εχθρος μας.
Θα σας ζητουσα σαν χαρη να μη την προκαλειτε... :x @};-
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Και ποιός την προκάλεσε Γιάννη; Δεν είδες μήπως πως άρχισε και πως εξελίχτηκε όλος ο διάλογος; Γιατί να πρέπει να καμωθούμε ό,τι δεν ειπώθηκε δα και τίποτα όταν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ όχι για διάλογο αλλά για έναν απαξιώτικό μονόλογο; Εδώ μ ο ι ρ α ζ ό μ α σ τ ε δεν το παίζουμε ούτε αρχηγοί ούτε πάππες μιας και το ανέφερες! Λέει ο καθένας το κομμάτι του και συζητάμε δεν λέμε ο ένας στον άλλο: χρειάζεσαι πνευματικό οδηγό, ή απαξιώ να σου απαντήσω σε αυτό που με ρώτησες ή ότιδήποτε άλλο! Κι άλλοι εδώ μέσα δεν έχουνε ρέικι αλλά δεν νομίζω ότι απαξιούν έτσι τους διαλόγους που γίνονται! Λίγο σεβασμό για αυτό που κάνουμε ο καθένας εν πάση περιπτώση με τον δικό του τρόπο και ρυθμό, δεν θα έπρεπε να απαιτούνταν από το φόρουμ;
Η Βάσω έχει πολλά χρόνια πείρας στην αναζήτηση και δημιούργησε αυτόν το χώρο για ανθρώπους που ξέρουν να συνδιαλλέγονται να μοιράζονται και να σέβονται, κι όχι για δικτάτορες!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

silver29 έγραψε:Εγω θα διαφωνησω κοριτσια! κατα την αποψη μου μια χαρα ειναι η ρουλα.. κι ας μην εχει ρεκι ουτε καρουνα ουτε σουπερ παπα πνευματικο...
Οποιος διαφωνει μαζι μας ή θελει να κανει μονολογο ή δεν σημαινει οτι ειναι και εχθρος μας.
Θα σας ζητουσα σαν χαρη να μη την προκαλειτε... :x @};-
γιαννη μου δεν ειπα εγω οτι μονο οποιοσ εχει ρεικι ειναι σουπερ,ουτε οταν καποιοσ διαφωνει μαζι μου ειναι και εχθροσ μου,αλλοιωσ ολοι σε αυτο το φορουμ θα ειμασταν εχθροι,μιασ και ο καθενασ μασ εχει την αποψη του συμφωνα με αυτα που ο ιδιοσ βιωνει,ειτε εχει ρεικι ειτε οχι.

συγνωμη γιαννη μου αλλα τι θα πει να μην την προκαλουμε?αν δεισ μερικεσ σελιδεσ πριν εκεινη μου εδεινε συμβουλεσ για πραγματα που δεν εχει δοκιμασει καν.αν θελεισ κανε το κοπο να διαβασεισ μερικεσ σελιδεσ πριν για να δεισ ποιοσ προκαλει ποιον. @};-

Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

θα συμφωνήσω με το Γιάννη. Ας αφήσουμε τον καθένα να είναι αυτό που είναι και ας κοιτάξουμε τα δικά μας κομμάτια. Και αν δεν μας κάνουν αυτά που μας λέει για οποιοδήποτε λόγο ας πάμε απλά παρακάτω.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

θα συμφωνησω μαζι σου αννα μου εν μερη ομωσ.δεν γινεται καποιοσ να με προκαλει και να βρισκωμαι εγω να απολογουμε οτι και καλα την προκαλω.συγνωμη δηλ αλλα μην τρελλαθουμε κιολασ.εγω μπηκα εδω μεσα για να κανω συζητηση με ολουσ σασ ,και πραγματικα,το εχω πει πολλεσ φορεσ οτι οι συμβουλεσ ολων σασ μου ειναι πολυτιμεσ γιατι καταλαβαινω οτι ειναι καλοπροερετεσ,και το εκτιμω πολυ.
η συγκεκριμενη κοπελα μου την ειπε πολλεσ φορεσ γιατι διορθωσα μια απαντηση που εστειλα αφου ειχε αναφερθει σε μενα.

τελωσ παντων το λιγω εδω το θεμα.

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Πιστευω οτι ολοι εχετε δικιο...και εξηγω:

Ιωαννα και Ναταλι σωστα αντεδρασαν(εστω και λιγο παρατραβηγμενα)γιατι δεν ξερουν τη Ρουλα, γιατι η Ρουλα εχει ενα τροπο να φαινεται υπεροπτης και γνωστης ολων οταν πρωτοερθεις σ επαφη μαζι της και τα παιρνει ο αλλοσ στην κρανα...

εμεις οι υπολοιποι που την 'ξερουμε' δεν αντιδρουμε ετσι πλεον

Αυτη ειναι η αποψη μου παιδες >:d< @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

Ειναι ατυπος κανονας των φορουμ Ιωαννα να μη διορθωνουμε τα ποστς για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Πχ ιωαννα μπορει εγω να σε βρισω και μετα εσυ να απαντησεις και επειτα εγω να το σβησω και να το παιζω παναγια. :-D
Ουσιαστικα αυτο σου ειπε Ιωαννα..

Οταν λεω προκαλουμε εννοω με εκφρασεις.. τυπου γκουρου- νιτσα, δικτακτορας κλπ.

Τελως παντων καντε οτι θελετε πειτε οτι θελετε αλλα να ξερετε οτι δεν εκπροσωπειτε το φορουμ και τα υπολοιπα μελη :-D :x
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Ο Γιαννακης εχει απολυτο δικιο!..συμφωνω με αυτα που λεει!

και αυτο με το 'γκουρουνιτσα' ειναι παρατραβηγμενο ...προσεχτε λιγο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τελως παντων καντε οτι θελετε πειτε οτι θελετε αλλα να ξερετε οτι δεν εκπροσωπειτε το φορουμ και τα υπολοιπα μελη
Θέλω να πιστεύω πως κάτι τέτοιο εννοείτε! Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του! ;)
Ειναι ατυπος κανονας των φορουμ Ιωαννα να μη διορθωνουμε τα ποστς για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Πχ ιωαννα μπορει εγω να σε βρισω και μετα εσυ να απαντησεις και επειτα εγω να το σβησω και να το παιζω παναγια.
Και εγώ διορθώνω πολύ συχνά τα ποστ μου, αλλά για να εκφράσω καλύτερα αυτό που θέλω να πω. Το κουμπί της διόρθωσης γι αυτό υπάρχει! Για όλα τα άλλα υπάρχει η παράθεση, για να απαντάμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, και φράσεις. Έτσι δεν χωράει αμφισβήτηση για τα λεγόμενα.

O:-)
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

ναι Βασιλη μου αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε και η διορθωση!!

:-D :-D

ειπα οτι ειναι ατυπος κανονας - σε μια αντιπαραθεση κυριως- ακομα και ορθογραφικο λαθος να κανουμε δεν διορθωνουμ για να φαινομαστε τιμιοι, γι αυτο αλλωστε αν διορθωσει καποιος κατι το γραφει απο κατω!

VasilisM έγραψε: ο γιαννης ειναι χαζος!!!!!

O:-)
οι παραθεσεις δεν λενε παντα την αληθεια!

:D :D :D ;)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eίναι πολύ εύκολο να γινει ένας διάλογος, αντιπαράθεση...

Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορείτε να συνεχίσετε όπως νομίζετε καλύτερα!

΄Ομως να ξέρετε ότι καμιά φορά το δίκιο μας χάνεται, όταν θέλουμε να το αποδείξουμε με θυμό...

Δεν έχεις ανάγκη Ιωάννα μου να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Ούτε να λάβεις υπόψη σου συμβουλές που δεν σε ενδιαφέρουν ή σου προκαλουν αμφιβολιες...Απλά τις αγνοείς! ΄Ομως δεν είναι όλες οι συμβουλές κακοπροαίρετες! ΄Ισως ακριβώς οι συγκεκριμένες περιέχουν περισσότερο φόβο για τον τομέα της θεραπείας, που σήμερα έχει γίνει του "σωρού"!!

Ναταλί, στενοχωρήθηκα, όχι γιατί είπες γκουρου την Ρούλα, αλλά γιατί εμμέσως πλην σαφώς την ονόμασες "γ(κ)ουρου-νίτσα και μπορεί να είναι δικαίωμά σου να εκφράζεσαι όπως θέλεις, όμως είναι και δικο μου δικαίωμα να στενοχωριέμαι για έναν λόγο που εκφράστηκε άτοπα...

Κατά τ' άλλα, σαφώς, ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του και είναι ελεύθερος να το πράξει με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ακόμα και σε μια αντιπαράθεση!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Στα περισσότερα φόρουμ γράφει πως διορθώθηκε/επεξεργάσθηκε την τάδε μέρα και ώρα, όταν ένα ποστ διορθώνεται. Οπότε αν δεις την ώρα την απάντησης και την συγκρίνεις με την ώρα της διόρθωσης του άλλου ποστ, μπορείς να καταλάβεις ποιος λέει ψέμματα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν διόρθωσα το ποστ μου! ’ρα Γιαννάκη, μου βάζεις λόγια!! :D
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”