Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Μεταφυσικά φέρουμε μεσα μας το σώμα του φωτός, που περιέχει κωδικοποιημένες πληροφορίες σαν αρχεία. Όταν κρατάμε έναν μολδαβίτη, αυτά τα δεδομένα ελευθερώνονται, προκαλώντας μια νοητική αναδιάρθρωση ή έναν επαναπρογραμματισμό
Τσάκρα καρδιάς ή του τρίτου ματιού
Eπειδή δουλεύω εδώ και μία εβδομάδα με τον μολδαβίτη που τον έχω ενεργοποιήσει, τελείως συμπτωματικά άρχισε μια ίωση από το πουθενά.... Ο νους μου αρχικά πήγε αλλού αλλά σαν ένα φλας σκέφθηκα μήπως είναι από την ενέργεια του κρυστάλλου.....????

Τόσο γρήγορα???
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Χρυσουλίτσα, ναι όταν εργάζεσαι συστηματικά με κάποιον κρύσταλλο, έρχονται συχνά και οι επιδράσεις...

Εμ ήξερα που σου είπα για το κέντρο της καρδιάς! Από τα συμπτώματα και μόνο... ;)

που να δούλευες και με διοπτάσιο... :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

Χρυσουλα ,βασουλα...λεγοντας οτι δουλευετε με τον κρυσταλο τι σημαινει?
μηπως οτι μετα την ενεργοποιηση του ,τον δουλευουμε στα κεντρα μας??

Εγω εκτος απο την ενεργοποιηση του δεν εκανα κατι αλλο μαζι του ,αλλα παρολα αυτα με επιασε μια γριπη απο το πουθενα που λεει και η χρυσουλα ,που κρατησε 15 μερες σχεδον με αρκετη ταλαιπορια

Δε πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να ηταν λογω των κρυσταλων.

το ιδιο διαστημα της γριπης εκοψα και το τσιγαρο.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Εγώ Μαρία μου κρατούσα τον Μολδαβίτη στη παλάμη και μέσα από διαλογιστική διαδικασία έμπαινα σε βαθιά υποσυνείδητα πεδία για να καθαρίσω, ότι συναίσθημα είχε εγκλωβιστεί και έπρεπε να ανέβει στην επιφάνεια ..... Πίστευα ότι είχα ξκεκαθαρίσει πάρα πολλά θέματα, όμως το υποσυνείδητο είναι από μόνο του ένα τεράστιο πεδίο.... και πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να δεις και να αντιληφθείς.....!!!!
Ακόμα είδα από τις ερμηνείες των κρυστάλλων ο συγκεκριμένος κρύσταλλος βοηθάει με το κέντρο της καρδιάς(συναισθήματα επιθυμίες) αλλά και το 3ο μάτι (προς Θεού μη αρχίσουμε πάλι περί τρίτου ματιού όπως στα άλλα post) που έχει να κάνει με την διαίσθηση,οραματισμό,εσωτερική γνώση και αντίληψη της πολυδιάστατης πραγματικότητας....!!!!
Οι κρύσταλλοι όταν διαλογίζεσαι με αυτούς είναι σαν να περνάς σε μια τεράστια κοσμική βιβλιοθήκη και παίρνεις απίστευτη πληροφόρηση για την περαιτέρω εξέλιξη σου στον πνευματικό δρόμο...!!!!
Η ίωση που με ταλαιπωρεί είναι ένας βαθύς καθαρισμός που εγώ ζήτησα υποσυνείδητα για να γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και να δω κάποιες αλήθειες με άλλη οπτική....
Ίσως και συ κάποια στιγμή να το ζήτησες από τον Εαυτό σου και πέρασες από μία αποτοξίνωση..... Ακόμη και η συμμετοχή σου σε συζητήσεις που γίνονται στο φόρουμ ανάβει εστίες μέσα σου που μετά τις δουλεύεις σε βαθύτερο πεδίο, ώστε να σου φέρουν επιγνώσεις..!!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Ετσι ακριβως εγινε Χρυσουλα !!!
οταν οι κρυσταλοι μπηκαν στο σπιτι και αφου τους ενεργοποιησα ,τις πρωτες μερες ,χωρις να εχω ρεικι οπως εσεις και χωρις να ξερω ακριβως την ενοια του διαλογισμου,τους τοποθετουσα (τον ενα απο αυτους ,τον ροζ χαλαζια) στο κεντρο της καρδιας...

Ισως εγινε ενας μικρος καθαρισμος
@};-
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Κατι για κοκκινο κοραλλι εχουμε :-D @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να ρωτησω κατι.. ειχαμε βγει με τις δασκαλες απο τη σχολη για φαγητο και εφτασε η κουβεντα στα διαφορα περιεργα που μας συμβαινουν.
Μια απο αυτες μου ειπε οτι σε οσα σπιτια κι αν εχει παει παντα το υπνοδωματιο της βγαζει κατα διαστηματα μια ασχημη μυρωδια και νιωθει οτι καποιος ειναι μεσα στο δωματιο της
Το εχει συνδυασει και με αλλα, που αν ενδιαφερουν μπορω να τα γραψω.

Της ειπα καποια πραγματα για το ρεικι γενικα και της ειπα και για τους κρυσταλλους.
Βεβαια δεν ειχε ιδεα αλλα ρωταω κι εγω.. μπορει να βοηθηθει απο καποιο κρυσταλλο?
Επισκέπτης

silver29 έγραψε:Να ρωτησω κατι.. ειχαμε βγει με τις δασκαλες απο τη σχολη για φαγητο και εφτασε η κουβεντα στα διαφορα περιεργα που μας συμβαινουν.
Μια απο αυτες μου ειπε οτι σε οσα σπιτια κι αν εχει παει παντα το υπνοδωματιο της βγαζει κατα διαστηματα μια ασχημη μυρωδια και νιωθει οτι καποιος ειναι μεσα στο δωματιο της
Το εχει συνδυασει και με αλλα, που αν ενδιαφερουν μπορω να τα γραψω.

Της ειπα καποια πραγματα για το ρεικι γενικα και της ειπα και για τους κρυσταλλους.
Βεβαια δεν ειχε ιδεα αλλα ρωταω κι εγω.. μπορει να βοηθηθει απο καποιο κρυσταλλο?
Χαλαζίας Γιαννάκη... >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-? :-? :-?

Ναι, θα συμφωνήσω ο Χαλαζίας ο διάφανος είναι μεγάλος καθαριστής, εκτός αν θες να μας πεις και λίγες λεπτομέρειες ακόμα!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Πάρα πολύ ενδιαφέροντα αυτά Μητσάκο.. Χρειάζεται μάλλον ειδική άδεια για να κατέβεις κάτω. Η όλη ιδέα έχει υψηλή αδρεναλίνη ιδιαίτερα με τόσους τόνους χώμα από πάνω. σου ..Ξέρεις στην Αίγυπτο έμπαιναν μέσα στην Πυραμίδα για βιωματική εμπειρία..
Επισκέπτης

Χρειάζεται μάλλον ειδική άδεια για να κατέβεις κάτω.
γκουχου γκουχου :pirate:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

dimitrios έγραψε:
Χρειάζεται μάλλον ειδική άδεια για να κατέβεις κάτω.
γκουχου γκουχου :pirate:
"Το πειρατικο του Καπταιν Τζιμ" :D :D :D ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Πήρα ένα δαχτυλίδι που δένει πάνω σε έναν κρύσταλλο που θα τον περιέγραφα χαλαζία, διάφανος με εσωτερικές πορτοκαλί-καφετί ρωγμές. (Όχι εγκλείσματα). Η κοπέλα δεν ήξερε να μου πει τι είναι. Μου φέρνει λίγο σε σε φθορίτη. Προσπάθησα να το φωτογραφήσω αλλά δεν τα κατάφερα, δεν έχω καλό ζουμ.
Καμιά βοήθεια; Πέτρα χαλαζίας με εσωτερικά αυτά που ανάφερα;
:-?
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Αγγελα με γεια το δακτυλιδακι..
δεν ξερω ομως να σου πω..

:* :*
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ευχαριστώ Αμαλία μου, με γεια της αδερφούλας μου δλδ! Για εκείνη το πήρα δωράκι. Τελικά ό,τι και να ναι, αφού της το πήρα με πολύ-πολύ αγάπη...
:D
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”