λετε να αναληφθηκε και να μας αφησε μοναχουλια?

Δεν εγκατέλειψα κυρία...ενα διάλειμα εκανα για να μελετήσω....περί των νόμων της ασφαλους προσγείωσης [ μερες που είναι , ελικόπτερα πάνε κι ερχονται ..να ξέρουμε τι μας γίνεται] και επανήλθα στο προκείμενο.Ελενάκι???? γιατί παιδί μου εγκατέλειψες...
ανέπτυξε λοιπόν την διαστρική προβολική συνουσία, να δούμε τι έμαθες τόσο καιρό...
...τους φορουμομπανιστηρτζίδες ομως δεν τους πάω....
Ευγε τέκνο μου.. Ευγε...aetos έγραψε:Δεν εγκατέλειψα κυρία...ενα διάλειμα εκανα για να μελετήσω....περί των νόμων της ασφαλους προσγείωσης [ μερες που είναι , ελικόπτερα πάνε κι ερχονται ..να ξέρουμε τι μας γίνεται] και επανήλθα στο προκείμενο.
Λοιπόν , απο τις μεχρι τωρα εμπειρίες μου οπως λεει και μια γνωστή μαγισσα ..μια στάλα εμπειρίας αξίζει οσο μια θάλασσα θεωρίας] ανακάλυψα το μυστικό της διαστρικής προβολικης συνουσίας.
Ομως κυρία , να το γράψω ετσι ευθαρσως η να το στείλω με μειλ σε επιλεγμένα μέλη? Φοβούμαι οτι αν αυτή η γνώση μαθευτει , θα μπλέξουμε τα μπουτια μας εδω μεσα ....και καλά να το κάνουμε μεταξύ μας ...τους φορουμομπανιστηρτζίδες ομως δεν τους πάω....