λετε να αναληφθηκε και να μας αφησε μοναχουλια?
Αφυπνιση / Ascension
-
Επισκέπτης
Δεν εγκατέλειψα κυρία...ενα διάλειμα εκανα για να μελετήσω....περί των νόμων της ασφαλους προσγείωσης [ μερες που είναι , ελικόπτερα πάνε κι ερχονται ..να ξέρουμε τι μας γίνεται] και επανήλθα στο προκείμενο.Ελενάκι???? γιατί παιδί μου εγκατέλειψες...
ανέπτυξε λοιπόν την διαστρική προβολική συνουσία, να δούμε τι έμαθες τόσο καιρό...
Λοιπόν , απο τις μεχρι τωρα εμπειρίες μου [ οπως λεει και μια γνωστή μαγισσα ..μια στάλα εμπειρίας αξίζει οσο μια θάλασσα θεωρίας] ανακάλυψα το μυστικό της διαστρικής προβολικης συνουσίας.
Ομως κυρία , να το γράψω ετσι ευθαρσως η να το στείλω με μειλ σε επιλεγμένα μέλη? Φοβούμαι οτι αν αυτή η γνώση μαθευτει , θα μπλέξουμε τα μπουτια μας εδω μεσα ....και καλά να το κάνουμε μεταξύ μας ...τους φορουμομπανιστηρτζίδες ομως δεν τους πάω....
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

...τους φορουμομπανιστηρτζίδες ομως δεν τους πάω....
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ευγε τέκνο μου.. Ευγε...aetos έγραψε:Δεν εγκατέλειψα κυρία...ενα διάλειμα εκανα για να μελετήσω....περί των νόμων της ασφαλους προσγείωσης [ μερες που είναι , ελικόπτερα πάνε κι ερχονται ..να ξέρουμε τι μας γίνεται] και επανήλθα στο προκείμενο.
Λοιπόν , απο τις μεχρι τωρα εμπειρίες μου οπως λεει και μια γνωστή μαγισσα ..μια στάλα εμπειρίας αξίζει οσο μια θάλασσα θεωρίας] ανακάλυψα το μυστικό της διαστρικής προβολικης συνουσίας.
Ομως κυρία , να το γράψω ετσι ευθαρσως η να το στείλω με μειλ σε επιλεγμένα μέλη? Φοβούμαι οτι αν αυτή η γνώση μαθευτει , θα μπλέξουμε τα μπουτια μας εδω μεσα ....και καλά να το κάνουμε μεταξύ μας ...τους φορουμομπανιστηρτζίδες ομως δεν τους πάω....
Ζεφυράκι είσαι κούκλα!
Δάσκαλε συγνώμη που σου κάνω μπάχαλο το τόπικ, αλλά δεν κρατήθηκα...

Δάσκαλε συγνώμη που σου κάνω μπάχαλο το τόπικ, αλλά δεν κρατήθηκα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 24 Φεβ 2009 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Ρε παιδιά μήπως τον παρακράξατε? Αυτή είναι η αλήθεια του και ήθελε να την μοιραστή με άλλους. Από ότι φαίνετε με λάθος τρόπο...
Αν είναι σωστός η λάθος θα το ανακαλύψει μόνος του
Αν είναι σωστός η λάθος θα το ανακαλύψει μόνος του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eudemonia την 24 Φεβ 2009 5:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
..................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 24 Φεβ 2009 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου