Περικοκλάδα ,
στην αρχή νόμιζα πως σε αγαπούσα , αλλά αυτή η
αγάπη έγινε μίσος και ξέκίνησα να σε πολεμώ γιατί νόμιζα ότι εσύ φταις για όσα μου συμβαίνουν,
εσύ φταις για το κενό που είχα μέσα μου και δεν μπορούσες να μου καλύψεις γιατί όσα και να μούδινες γινόταν μεγαλύτερο.
Στη μάχη εδωσα όλες μου τις δυνάμεις αλλά δεν πετύχαινα και πολλά.
Αργότερα κατάλαβα πως πρέπει να δυναμώσω για να σε νικήσω.
Δυνάμωσα σε πολέμησα και όταν νόμισα πως σε κέρδισα κάθισα να ξαποστάσω σε ένα από τα κλαδιά σου .
Δεν το κατάλαβα, αφαίθηκα , έκλεισα τα μάτια μου ,στράφηκα σε μένα
στα προβλήματά μου και δεν ήμουν κοντά σε κείνους που με αγαπούσαν και με βοήθησαν.
Από το βάρος το κλαδί έσπασε , έπεσα στο χώμα και μόλις συνήλθα αμέσως κατάλαβα ,
δεν με ένοιαζε που έπεσα, γδάρθηκα και μάτωσα αλλά δεν άντεχα την ψυχή μου που πονούσε γιατι είδα την ανοησία μου και τον εγωισμό μου , με ρωτούσε
και δεν ηξερα τι να της απαντήσω γιατί ενώ δεν ήθελα πλήγωσα εκείνο το κορίτσι όπως και στα πολύ παλιά . Ο πόνος ηταν δυνατός και για να τον αντέξω άρχισα να κλαίω.
Τα δάκρυα έτρεχαν καυτά , ποτάμι για ώρες και όταν αποκαμωμένη σταμάτησα ,
άνοιξα τα μάτια μου πούχαν καθαρίσει , κοίταξα τον ήλιο πάνω στον ουρανό , άφησα το φως του να με ζεστάνει, ένοιωσα την γη να με καλεί
, ένοιωσα την ανάσα όλων γύρω ,κατάλαβα πως όλα συμβαίνουν εδώ μπροστά μου , γιαυτό ήρθα εδώ για να τα βιώσω ,
για να νοιώσω την αιώνια ψυχή μου , να ακούσω τι μου λέει , να θυμηθώ ξανά!!!!
Σηκώθηκα και αρχισα να τρέχω , ήξερα που να πάω , κοίταζα μπροστά και ακολουθούσα τα ίχνη της Αγάπης!!!
Καθώς προχωρούσα άκουσα την περικοκλάδα να μου φωνάζει δυνατά για να την ακούσω
Και τώρα εδώ που φτάσαμε μόνο μία επιλογή έχουμε, να βάλουμε την καρδιά μας στην αιωνιότητα…

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα