Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλημέρα
Χρόνια πολλά και καλά στην μικρούλα σου,
Μαργαρίτα να τη χαίρεστε
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
Όταν οι άγγελοι αγάπησαν τη μορφή σου εγώ ταξίδευα ακόμη στο τίποτα.. Όταν έκανες τις ώρες λεπτά μέσα στην αγκαλιά σου, εγώ μετρούσα στιγμές μας.. Όταν ο ήλιος χάιδευε τα βλέφαρα σου για να ξυπνήσεις κ να μ αγκαλιάσεις ξανά, εγώ παρακαλούσα να μην κοιμηθώ για να μη χάσω την άγια στιγμή που θα επέστρεφες απ τα ονειρά στη ζωή σου.. Υπάρχουν χιλιάδες όρκοι να δώσεις κ άλλοι τόσοι τρόποι για να τους κάνεις πράξη.. Όμως η κίνηση ν απλώσεις το χέρι σου για μια στιγμή, όπου κ αν είσαι, κ ν αγγίξεις το δικό μου, ήταν τελικά το πιο "δύσκολο" χάδι σου, που δε μπόρεσα ποτέ να κλέψω κ δε μπόρεσες ποτέ να με κάνεις έστω να πιστέψω πως το κέρδισα..."