ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα!
Ευαξένια μου χρόνια πολλά!
Σου στέλνω πολλές αγκαλίτσες και ένα αστέρι για να φωτίζει πάντα την καρδούλα σου.

Ευαξένια μου χρόνια πολλά!
Σου στέλνω πολλές αγκαλίτσες και ένα αστέρι για να φωτίζει πάντα την καρδούλα σου.

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Χρόνια Πολλά γλυκιά Ευαξένια!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλημέρα σε όλους και Χρονια πολλα Ευαξενια
εδώ απο τα στρουμπφάκια ενα τραγούδη για σένα
http://www.youtube.com/watch?v=nhEJSypnxi8
εδώ απο τα στρουμπφάκια ενα τραγούδη για σένα
http://www.youtube.com/watch?v=nhEJSypnxi8
- galazia_sfaira
Καλημέρα
Χρόνια πολλά και καλά στην μικρούλα σου,
Μαργαρίτα να τη χαίρεστε

Χρόνια πολλά και καλά στην μικρούλα σου,
Μαργαρίτα να τη χαίρεστε
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
Όταν οι άγγελοι αγάπησαν τη μορφή σου εγώ ταξίδευα ακόμη στο τίποτα.. Όταν έκανες τις ώρες λεπτά μέσα στην αγκαλιά σου, εγώ μετρούσα στιγμές μας.. Όταν ο ήλιος χάιδευε τα βλέφαρα σου για να ξυπνήσεις κ να μ αγκαλιάσεις ξανά, εγώ παρακαλούσα να μην κοιμηθώ για να μη χάσω την άγια στιγμή που θα επέστρεφες απ τα ονειρά στη ζωή σου.. Υπάρχουν χιλιάδες όρκοι να δώσεις κ άλλοι τόσοι τρόποι για να τους κάνεις πράξη.. Όμως η κίνηση ν απλώσεις το χέρι σου για μια στιγμή, όπου κ αν είσαι, κ ν αγγίξεις το δικό μου, ήταν τελικά το πιο "δύσκολο" χάδι σου, που δε μπόρεσα ποτέ να κλέψω κ δε μπόρεσες ποτέ να με κάνεις έστω να πιστέψω πως το κέρδισα..."

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
Όταν οι άγγελοι αγάπησαν τη μορφή σου εγώ ταξίδευα ακόμη στο τίποτα.. Όταν έκανες τις ώρες λεπτά μέσα στην αγκαλιά σου, εγώ μετρούσα στιγμές μας.. Όταν ο ήλιος χάιδευε τα βλέφαρα σου για να ξυπνήσεις κ να μ αγκαλιάσεις ξανά, εγώ παρακαλούσα να μην κοιμηθώ για να μη χάσω την άγια στιγμή που θα επέστρεφες απ τα ονειρά στη ζωή σου.. Υπάρχουν χιλιάδες όρκοι να δώσεις κ άλλοι τόσοι τρόποι για να τους κάνεις πράξη.. Όμως η κίνηση ν απλώσεις το χέρι σου για μια στιγμή, όπου κ αν είσαι, κ ν αγγίξεις το δικό μου, ήταν τελικά το πιο "δύσκολο" χάδι σου, που δε μπόρεσα ποτέ να κλέψω κ δε μπόρεσες ποτέ να με κάνεις έστω να πιστέψω πως το κέρδισα..."