Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

’τζελα είναι συγκεκριμένοι αυτοί που μπορείς να κοιμηθείς μαζί τους!!εγώ προσπάθησα με λευκό χαλαζία και δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ!!!

για ύπνο προτίμησε κατι σε μπλε ,γαλάζιο, μωβ και ο ροζ χαλαζίας μια χαρά μου κατσε εμένα!!! ;) :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Δωρούλα για το χαλαζία χμ... και δεν το είχα σκεφτεί έτσι, νόμιζα επειδή είναι μύτη νιώθω κάπως... Πάντως μάτι δεν έκλεισα κι εγώ.
Στα υπόλοιπα, ανεξάρτητα από το χρωματισμό τους δεν παρατήρησα ενόχληση.
Κάπου διάβασα στο νετ ότι τα μαύρα πετράδια δεν τα παίρνουμε στο υπνοδωμάτιο, δεν ξέρω όμως γιατί... Παίρνω όταν θέλω να κάνω γείωση, δυο μικρούς οψιδιανούς (όχι κατάμαυρους, mahogany, με λίγα καφέ στίγματα είναι) καθώς και τον αιματίτη- δεν είχα πρόβλημα ως τώρα. Δεν γνωρίζω κιόλας, απλά πειραματίζομαι...
:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Angela επειδή σε μια θεραπεία με κρυστάλλους δημιουργείς πολύ δυνατό μαγνητικό πεδίο γιαυτο δεν πρέπει να μένουν πολύ στο σώμα μάξιμουμ 40 λεπτά, στην πραγματικότητα φτιάχνουμε μια μάνταλα στο σώμα με τα κρύσταλλα και είναι πολύ διαφορετικό το δυναμικό της από το να κοιμηθείς με έναν κρύσταλλο αγκαλιά, όχι πως δεν υπάρχουν και τεχνικές που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου αν τις αντέχεις, δοκιμάζεις. :x
Επισκέπτης

Για τον ύπνο...

Παιδιά από τότε που φόρεσα λάπις λάζουλι στον λαιμό (δεν το βγάζω στον ύπνο μου) άρχισα να θυμάμαι πολύ ξεκάθαρα τα όνειρά μου... Και έβλεπα στον ύπνο μου μόνο όνειρα με ανθρώπους που έχω θέματα σε εκκρεμότητα...
Ομως κοιμόμουν βαθιά και ξύπναγα πολύ ξεκούραστη...

Επειτα πήρα στο κρεβάτι έναν λαβραδωτίτη... Δεν θυμόμουν τα όνειρα που έβλεπα και εξακολουθούσα και ξύπναγα πολύ ξεκούραστη.

Πήρα στο κρεβάτι και έναν κυανίτη (μαζί με τον λαβραδωρίτη και τον λάπι που φοράω ακόμα)... Τότε ήθελα πολύ ύπνο...
Ετσι άφησα τον κυανίτη...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Δωρουλα μου θυμασε ποσος καιρος ειναι που μου εστειλες τα κρυσταλακια??

Λοιπον ..δε ξερω αν πρεπει να το αποδωσω εκει αλλα !!!

1)εκοψα το τσιγαρο μαχαιρι¨

2)κοιμαμαι φυσιολογικες ωρες και οχι σαν φαντασματακι πια"

3)ηρθα τετ-α-τετ με τα πραγματικα μου αισθηματα-συναισθηματα

Και να φανταστεις οτι απλα υπαρχουν μεσα στο σπιτι.Φαντασου να ασχολιομουν λιγακι περισσοτερο μαζι τους :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Elena
Πήρα στο κρεβάτι και έναν κυανίτη (μαζί με τον λαβραδωρίτη και τον λάπι που φοράω ακόμα)... Τότε ήθελα πολύ ύπνο...
Δε μου λες? ο Πετρος το ξερει? Αλητισσα >:\
Επισκέπτης

Αφου στο ιδιο κρεββατι κοιμουντουσαν βρε!!! αριστερα ο Πετρος δεξια η Ελενα και στην μεση ο Κυανιτης!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Και τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

silver29 έγραψε:Αφου στο ιδιο κρεββατι κοιμουντουσαν βρε!!! αριστερα ο Πετρος δεξια η Ελενα και στην μεση ο Κυανιτης!!! :D :D :D
=)) =)) =)) =))
Επισκέπτης

dimitrios έγραψε:Elena
Δε μου λες? ο Πετρος το ξερει? Αλητισσα >:\
Ο Πέτρος ορίζει την ... σειρά!!! =)) :)) =)) :))
Επισκέπτης

silver29 έγραψε:Αφου στο ιδιο κρεββατι κοιμουντουσαν βρε!!! αριστερα ο Πετρος δεξια η Ελενα και στην μεση ο Κυανιτης!!! :D :D :D
Ο Πέτρος αριστερά η Ελενα δεξιά, στη μέση ο λαβραδωρίτης και πάνω στην Ελενα ο κυανίτης...

Κάτι δεν θυμάσαι καλά Γιαννάκη.. =)) :)) =)) :)) =))
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

=)) =)) =)) =))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Βρε τον τυχερουλη τον κυανιτη.... :D
Επισκέπτης

silver29 έγραψε:Βρε τον τυχερουλη τον κυανιτη.... :D
Πάντως Γιαννάκη δεν κοιμάμαι με το μωβ φορεματάκι και το κολλάν που το βρήκες τόσο σεξυ.... :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δωρουλα μου θυμασε ποσος καιρος ειναι που μου εστειλες τα κρυσταλακια??

Λοιπον ..δε ξερω αν πρεπει να το αποδωσω εκει αλλα !!!

1)εκοψα το τσιγαρο μαχαιρι¨

2)κοιμαμαι φυσιολογικες ωρες και οχι σαν φαντασματακι πια"

3)ηρθα τετ-α-τετ με τα πραγματικα μου αισθηματα-συναισθηματα

Και να φανταστεις οτι απλα υπαρχουν μεσα στο σπιτι.Φαντασου να ασχολιομουν λιγακι περισσοτερο μαζι τους
:-?

Κοριτσάκι σίγουρα βοηθάνε οι κρύσταλλοι!!έχει όμως να κάνει και με τη δική σου προσπάθεια να δεις πράγματα σε σενα, θεωρώ ότι οι τηγανιές που πήρες και απο εδω μεσα ήταν σημαντικές!!όλα συμβάλλουν, μα πάνω απο όλα εσύ, που είσαι η κινητίρια δύναμη του σύμπαντος σου!!!! >:d< :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”