ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
panos

Re: ΘΕΛΩ......!!!

Δημοσίευση από panos »

Ντανυ :x :x :x :x
ισως μπορω να βοηθησω .. ο γαμπρος μου γραφει μουσικη ... >:d<
σου στελνω πμ :x :x :x

Στεφανακο :)) :)) :)) >:d< >:d< >:d< >:d<

Μαρακι, Βασουλα πακετο που λενε η δουλεια :D >:d< >:d< >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Εδω και λιγο καιρο παρακολουθω ενα site το <Αληθινη εν Θεω Ζωη>.Ειναι η επικοινωνια της Βασουλας Ρυντεν απο το Μπαγκλαντες με τον θεο απο το 1985...

ΘΕΛΩ την αποψη σας απο σους γνωριζουν το θεμα....
Ξερω οτι το ενστικτο μας ειναι ο καλυτερος καθοδηγητης, αλλα στην περιπτωση μου ,λογω του ψυχολογικου μου,ισως και να κανω λαθος ....Αν δεν γνωριζετε περι τινος προκειται και αν μου το επιτρεπει η Βασω μας ,μπορω να μεταφερω το link απο το site εδω .....Ευχαριστω ..
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Μαρία μου ο κάθε ένας έχει τις προσωπικές πνευματικές του εμπειρίες, μηνύματα, και δεν ξέρω αν είναι όμορφο να κρίνεται για κάτι τόσο προσωπικό

προσωπικά, μηνύματα του Ιησού που έχω διαβάσει αλλά και όποτε τον έχω νοιώσει έχω κατακλυστεί από
από Αγάπη και γλύκα και όχι αυστηρότητα

η συγκατάθεση θρησκευτικών εκπροσώπων για το αν είμαι στον "σωστό" δρόμο και είναι θεάρεστο το έργο μου, δεν Θέλω και δεν είναι για εμένα αναγκαία, γιατί έμαθα από την οδηγό μου να μην χρειάζομαι την συγκατάθεση του θεού-εκκλησία για να είμαι Αλήθεια και να μεταφέρω το μήνυμα του, το Εαυτό μου με Αγάπη στους ανθρώπους :x @};-

αυτή είναι η δική μου αίσθηση και αφορά τον δικό μου δρόμο,
από εκεί και πέρα ο κάθε ένας πράτει όπως νοιώθει και γνωρίζει καλύτερα
:) @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Φωτειούλι :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Φωτεινη μου,εχω κι εγω τα δικα μου πιστευω ,τις δικες μου επαφες και την δικη μου αντηληψη για το σωστο και το λαθος.Δε θελω να κρινω κανενα αν και ολοι λιγο πολυ το εχουμε κανει ....Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου οταν ζητησα να γραψετε την αποψη σας!
Διαλογο θελω να κανουμε και να γραφτουν οι εμπειριες σας και οι αποψεις σας για την επικοινωνια με τον θεο.Κατι που ποτε δεν ειχα την τυχη να βιωσω .Ειμαι ενας ανθρωπος που εδω και 15 χρονια καλλιεργω μεσα μου καθε ειδος φοβιας...Ηρθαν στιγμες που κλαιγοντας με λυγμους, ζητουσα να με οδηγησει προς το φως....και να γεμισει καθε μου κυταρο με αγαπη και πιστη......Ξερω πως παντου γυρω μου υπηρχαν και υπαρχουν σημαδια δικα του.....Σημαδια που δε με <βολευε> και δε με < βολευει> να αναγνωρισω....!!
Στην περιπτωση ομως την Βασουλας Ρυντεν ,υπαρχουν μηνυματα που πρεπει <οπως αναφερει > να τα διαδωσει σε ολο τον κοσμο και να προετοιμασει τους λαους ....Πανω σ αυτο θελω να κανουμε διαλογο.....μαλλον ηθελα να κανουμε διαλογο ..γιατι οσο περναει η ωρα και γραφω ...τοσο λιγοτερη νιωθω την αναγκη να το αναλυσουμε... :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι μου την είχα διαβάσει στο παρελθόν...Νόμιζα ότι θα βρω έναν ψυχοσύντροφο που νιώθει τον Ιησού όπως εγώ...
απλό, όμορφο και χωρίς τον παραμικρό δογματισμό, που δημιουργεί μια θρησκεία...(και μάλιστα μια θρησκεία, σαν τον χριστιανισμό, που έχει διαστρεβλώσει αυτό που μπορεί να είναι ένας Άνθρωπος)...Ο Ιησούς για εμένα δεν είναι ο Κύριος, αλλά αυτό που όφειλε να είναι ο Άνθρωπος...

Σπάνια κρίνω τις καθοδηγήσεις άλλων ανθρώπων...Επειδή όμως ρωτάς και επειδή αφορά τον αγαπημένο μου Φίλο, θα βάλω ένα μικρό απόσπασμα, για να σε ρωτήσω, έτσι όπως με ξέρεις, και ξέρεις την δική μου επικοινωνία, αν υπάρχει έστω και μια μικρή περίπτωση να νιώσω αλήθεια μέσα σ' αυτά τα λόγια...

Αλλά ο καθένας όπως νιώθει, καρδούλα και όπως παίρνει την βοήθεια και το φως, για να γαληνέψει την ψυχή του...
Για εμένα η Ζωή έχει άλλη κατεύθυνση, ο Ναός μου δεν έχει αρχηγούς και υπηκόους...Είναι ελεύθερος!
Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...

Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
Όμως πραγματικά σου λέγω, ότι δεν κρίνω κανέναν, για το πως θα λάβει την εσωτερική του καθοδήγηση, γιατί ξέρω ότι είναι θέμα εντελώς προσωπικό, στο που χρειάζεται κανείς να ενισχύσει την πίστη του στον Θεό...
Εγώ γεννήθηκα με την αυτήν την πίστη θεμελιωμένη, δεν χρειάστηκε να μου την ενισχύσει κανείς...Χρειάστηκα όμως βοήθεια και υποστήριξη στον εσωτερικό διχασμό, στον πόλεμο και στον φόβο, μέχρι να αποκαταστήσω την σχέση με τον Εαυτό μου...
Γιατί ΄καλά τα λόγια περί ειρήνης, μέσα στον κάθε άνθρωπο όμως συμβαίνει πόλεμος και αν δεν τον φροντίσουμε πρώτα, η ειρήνη θα πάει περίπατο, έτσι κι αλλιώς, τι μία εκκλησία έχουμε, τι δύο, τι δέκα...

Η «ένωση», θα γίνη, βεβαίως, μέσω «του Πέτρου», δηλαδή του Πάπα της Ρώμης: «(Ιησούς): Στο Μήνυμά Μου ζητώ να ενωθούν οι Εκκλησίες Μου. . . . . Διάλεξα τον Πέτρο να είναι ο φύλακάς σας, να σας φυλάει μέσα στην Αλήθεια ως την Επιστροφή Μου, αλλά οι άνθρωποι Με παρήκουσαν. Διαιρέθηκαν ανακηρύσσοντας δικούς τους κανόνες. Αληθινά σάς λέγω, μην ακούτε εκείνους που αντιτίθενται στον Πέτρο, τον Πέτρο των Αμνών Μου, που είναι σήμερα ο Ιωάννης Παύλος Β', γιατί είναι ο εκλεκτός Μου και ο αγαπημένος της Ψυχής Μου. Μην ακούτε εκείνους που τον καταδικάζουν, έχουν πλανηθεί. . . . . . να γυρίσετε όλοι στον Πέτρο και να γίνετε ένα, όπως ο Πατέρας κι Εγώ είμαστε Ένα» (Τετρ. 2940, σ. 45).

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
@};-
Γιατί ΄καλά τα λόγια περί ειρήνης, μέσα στον κάθε άνθρωπο όμως συμβαίνει πόλεμος και αν δεν τον φροντίσουμε πρώτα, η ειρήνη θα πάει περίπατο, έτσι κι αλλιώς, τι μία εκκλησία έχουμε, τι δύο, τι δέκα...
@};-

Φωτεινούλι. :x :x :x

Μαράκι :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...
Βασούλα :x :x >:d< >:d<

Φωτεινούλι :x :x >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Για εμένα η Ζωή έχει άλλη κατεύθυνση, ο Ναός μου δεν έχει αρχηγούς και υπηκόους...Είναι ελεύθερος!
Βασουλα μου.. @};- :x
Φωτεινο μου.. @};- :x
@};-

Μαρακι.. :x
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βασούλα έγραψε:Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
@};-

Μαράκι μου :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:x :x :x :x :x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x @};-

Δεν την ξέρω την κυρία που αναφέρετε και δεν θα σχολιάσω κείμενο αυτό ,
που για μένα είναι απαράδεκτο ,
το μόνο που θα πω και νομίζω πως φαίνεται καθαρά ,
είναι πως προσπαθεί να περάσει με τρόπο κάποια στοχευμένα "μηνύματα " >-)
Βασούλα :x @};-
Φωτεινούλα :x >:d< >:d<
Μαράκι :x >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βασούλα! @};-
που νιώθει τον Ιησού όπως εγώ...
απλό, όμορφο και χωρίς τον παραμικρό δογματισμό, που δημιουργεί μια θρησκεία...(και μάλιστα μια θρησκεία, σαν τον χριστιανισμό, που έχει διαστρεβλώσει αυτό που μπορεί να είναι ένας Άνθρωπος)...Ο Ιησούς για εμένα δεν είναι ο Κύριος, αλλά αυτό που όφειλε να είναι ο Άνθρωπος...

Φωτεινάκι! @};- :x :x :x

Μαράκι! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ειμαστε σε λαθος ενοτητα :-?

Βασουλα μου δε σε συγκρινω ματια μου με κανενα και η αγαπη μου για σενα ειναι εξω απο θρησκειες και προφητειες........ΔΕ χρειαζομαι ενα αποσπασμα για να αποφασισω αν πρεπει να σ αγαπω και να σε σεβομαι....Οι περισσοτεροι εδω μεσα σε εχουν γνωρισει απο κοντα ,εγω αγαπησα το πνευμα σου και την καθαροτητα της ψυχης σου...Χμ μολις τωρα εδωσα στον εαυτο μου την απαντηση που ζηταγα απο σενα ..Με καποιο μαγικο τροπο αναγνωριζει κανεις το αληθινο...τον φιλο του ......τον δρομο του Σε ευχαριστω που απαντησες μεσα απο την σιωπη σου :x >:d<
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Πριν απο το τελευταιο μου μηνυμα ,ειχα γραψει ενα αλλο.....που πηγε???
.......εγραφα τοση ωρα και ολα χαθηκαν???
:cry: Τυχαιο .......δε νομιζω αλλα θα τα ξαναγραψω!!

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”