σου στελνω πμισως μπορω να βοηθησω .. ο γαμπρος μου γραφει μουσικη ...

Στεφανακο

Μαρακι, Βασουλα πακετο που λενε η δουλεια

σου στελνω πμισως μπορω να βοηθησω .. ο γαμπρος μου γραφει μουσικη ...
Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
Γιατί ΄καλά τα λόγια περί ειρήνης, μέσα στον κάθε άνθρωπο όμως συμβαίνει πόλεμος και αν δεν τον φροντίσουμε πρώτα, η ειρήνη θα πάει περίπατο, έτσι κι αλλιώς, τι μία εκκλησία έχουμε, τι δύο, τι δέκα...
ΒασούλαΗ Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...
Βασουλα μου..Για εμένα η Ζωή έχει άλλη κατεύθυνση, ο Ναός μου δεν έχει αρχηγούς και υπηκόους...Είναι ελεύθερος!
Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...
Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
Βασούλα έγραψε:Το παρακάτω απόσπασμα είναι για εμένα όχι μόνο εξωπραγματικό, αλλά και σχεδόν απίστευτο να έχει βγει από τον Λόγο του αγαπημένου μου Φίλου...
ΒασούλαΓια εμένα η Ζωή έχει άλλη κατεύθυνση, ο Ναός μου δεν έχει αρχηγούς και υπηκόους...Είναι ελεύθερος!
Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...
Γιατί ΄καλά τα λόγια περί ειρήνης, μέσα στον κάθε άνθρωπο όμως συμβαίνει πόλεμος και αν δεν τον φροντίσουμε πρώτα, η ειρήνη θα πάει περίπατο, έτσι κι αλλιώς, τι μία εκκλησία έχουμε, τι δύο, τι δέκα...
που νιώθει τον Ιησού όπως εγώ...
απλό, όμορφο και χωρίς τον παραμικρό δογματισμό, που δημιουργεί μια θρησκεία...(και μάλιστα μια θρησκεία, σαν τον χριστιανισμό, που έχει διαστρεβλώσει αυτό που μπορεί να είναι ένας Άνθρωπος)...Ο Ιησούς για εμένα δεν είναι ο Κύριος, αλλά αυτό που όφειλε να είναι ο Άνθρωπος...