Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

τις γιορτές ήρθαν ένας δευτερος κιτρίνης, και ένας αμέθυστος

πολύ κιτρινης έπεσε :-? μάλιστα ο δευτερος είναι για τον λαιμό

τον αμεθυστο τον βαλαμε στο κρεββατι στο κομοδίνο, είναι πολύ όμορφος O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

ανοιξα τα δυο βιβλία που έχω για τους κρυσταλλους κανενα απο τα δυο δεν αναφέρει για τον λαμπραδορίτη και το διοπτασιο, μήπως υπάρχει κάποιο αλλο ονομα γιαυτούς τους δυο κρυστάλλους;;;;;

Το Σαββατο θα παω στο μαγαζί του γνωστου μου και θα ερωτήσω γιαυτους και θα τον παρακαλεσω να μου φερει μερικα κομματια.

Στο δωμάτιο μου έχω ενα μικρό κήπό απο κρυστάλλους και κοχύλια
και ολα ειναι ακατεργαστα κομματια.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Τα ονοματα τους ειναι αυτα..
και ειναι πανεμορφοι...
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Ευχαριστώ Αμαλία μου, θα το ερευνήσω το θέμα των δυο αυτών κρυστάλλων.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Για το μάτι της γάτας μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες;
Πήρα δυο μεγάλες καρδιές (όχι σε κόσμημα) ροζ και μπλε.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

δεν το ξερω Αντζελακι..
:-(
αλλα το εχω ξαναακουσει καπου..
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

angela_al σου εγραψα για το ματι της γατας
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μηπως γνωριζει κανεις τι πετρα ειναι αυτη??Μου την ειχε κανει δωρο εδω και πολλα χρονια μια θεια μου και δεν ηξερα καν τι ειναι κι αν ειναι!!

Εικόνα

ειναι τυρκουαζ με μερικες γραμμες εδω και εκει καφε..
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
angela_al

Μαράκι είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κάποιος από αυτή τη φωτο. Μπλε πετράδια υπάρχουν αρκετά. Καθένα με διαφορετικές "ιδιότητες", πάντως γενικόλογα, κατατάσσοντάς το στα πετράδια μπλε χρώματος διαθέτει ηρεμιστικές ιδιότητες για το νευρικό σύστημα και προτείνεται για το 6ο Chakra. (Διαίσθηση, σοφία, διαλογισμό, φαντασία, καταπραύνει πονοκεφάλους, νόσους εγκεφάλου, προβλήματα στα μάτια και τα αυτιά, ρινικές λοιμώξεις, ασθένειες των νευρώνων...)
Δε χάνεις τπτ να το καθαρίσεις και να δοκιμάσεις, έτσι κι αλλιώς η σχέση καθενός με τους κρυστάλλους πέρα από όσα λέγονται για τη χρήση τους είναι καθαρά προσωπική.
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

ευχαριστω ματια μου >:d<

Θα το καθαρισω. Ετσι κι αλλιως για κακο δεν ειναι :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Για τον Αχατη εχουμε κατι? :-? :-D

το Ροζ quarz ειναι κατι?

Λοιπον ,οταν πηγαμε στην Δωρα ο Χρηστος διαλεξε εναν Λαπις.....
Τον πλυναμε και μαζι με αλλους κρυσταλλους περιμεναμε να βγει Ηλιος για να τους βγαλουμε εξω .Διπλα απο κει που τους ειχα αφησει
για δυο μερες εκανα τις εργασιες μου .......
Μετα ο Χρηστος τους εφερε στην κρεββατοκαμαρα ...και σημερα το βραδυ ονειρευτηκα μια μπλε πετρα που εμοιαζε με τον λαπις του αλλα λιγο διαφορετικος.....
Ερωτηση ,υπαρχει περιπτωση να εχει φορτιστει με δικες μου ενεργειες λογω των εργασιων και να με καλει?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
angela_al

Γενικόλογα Μαργαριτούλα ο αχάτης εναρμονίζει το γιν και το γιανγκ και θεωρείται πέτρα για μακροζωία, βοηθά στην αποδοχή του εαυτού μας, βοηθά στη θεραπεία ανάλογα με το χρώμα του.
Κι εγώ έχω κάποιους αχάτες, και μάλλον είναι προσφιλής πέτρα σε πολλούς, και τη βρίσκεις κι εύκολα σε μαγαζιά.
Διάβασα κάπου ότι πιθανόν κάποιους κατεργασμένους αχάτες να τους έχουν χρωματίσει με βάφτισμα σε χρωματισμένο υγρό και θέλει προσοχή στην επιλογή τους. Να τους τρίψεις σε μια γωνία με ένα πανάκι με οινόπνευμα να δεις αν βγάζουν χρώμα.

Το ροζ κουάρτζ είναι ο ροζ χαλαζίας ή ροζοχαλαζίας. Πέτρα για όλες τις μορφές αγνής αγάπης (προς το εαυτό μας, τη μητρική, τη φιλική φροντίδα, την πλατωνική...) Υπάρχει ποστ για το ροζοχαλαζία.

Για το λάπις που νιώθεις ότι σε καλεί, γιατί όχι, αν νιώθεις έτσι, μπορεί να πρέπει να τον έχεις εσύ... :x

Θυμάσαι τον αμέθυστο τον ακατέργαστο που σου έδειξα; Δυο μέρες μετά ήρθε μια φίλη μου και από την ώρα που είπε ότι θα ρθει ένιωθα ότι έπρεπε να της δώσω τον αμέθυστο να τον βάλει στην κρεββατοκάμαρά της.
Το ξέχασα όμως και η ίδια τον "ζήτησε"! Κοιτούσε τις πέτρες μου και είπε: Μ' αρέσει πολύ ο αμέθυστος!
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Λοιπον ,αν περιμενω για ηλιο του χρονου θα τις χρησιμοποιησω τις πετρες μου φαινεται ......
Προχτες στον υπνο μου εβλεπα αμεθυστους......
Απ την μια λεω να τους χρησιμοποιησω και με την πρωτη ευκαιρια ηλιου να τους φορτισω.....
απ την αλλη νοιωθω εγωιστρια και οτι ισως βιαζομαι χωρις λογο,δεδομενου οτι οι πετρες δεν εχουν ανακτησει την ενεργεια τους :-? :-? :-?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαργαριτούλα μου σιγά μην περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι για να φορτίσεις τους κρυστάλλους σου!!ξεκίνα να τους χρησιμοποιείς, κάντους Ρεικάκι και όταν βγει ήλιος τότε βγαλτους και μια βολτούλα να λιαστούν!!!! ;) :*
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
angela_al

Κάπου έγραφε ο Δημήτρης ότι η κρυσταλλοθεραπεία διαρκεί 20 λεπτά (δεν είμαι σίγουρη ότι θυμάμαι καλά και δεν μπορώ να βρω το ποστ).
Όταν παίρνουμε κρυστάλλους στη διάρκεια του ύπνου; Πχ τους χρησιμοποιώ στα τσάκρας διαδοχικά και μετά τους βάζω κάτω από το μαξιλάρι. Υποθέτω δεν πειράζει, σωστά;
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”