Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετα΄το θέατρο είναι η φωτογραφία... Κατά καιρούς λοιπόν πέρνω την φωτογραφική μου και πάμε βόλτες... Πριν κανά χρόνο είχα μια συζήτηση στο skype με την Ιωάννα με αφορμή μια φωτογραφία που είχα βγάλει και την είχα αναρτήσει στο Instagram. Ήταν ένα κλέφτης (το λουλουδάκι). Μου εξηγούσε λοιπόν η Ιωάννα πως αυτό το λουλούδι υπάρχει και στο φόρουμ, πως είναι ένα από τα αγαπημένα λουλούδια της Βάσως και πως ούτε που θυμόταν από πότε είχε να δεί ένα τέτοιο(!) "Εδώ στη Μελβούρνη, τέτοια εποχή βλέπεις συνέχεια μπροστά σου τέτοια φυτά οπουδήποτε και κατ' επέκταση βλέπεις συνέχεια και τα χνουδοτά φύλλα τους που τα παρασέρνει ο αέρας..." της απάντησα. Τότε μου ζήτησε να της στείλω ένα... Τη ρώτησα πως... Μου είπε με την ενέργεια σου... "Πρακτικά, της λέω, πες μου πως πρακτικά μπορώ να κάνω κατί τέτοιο". Μου εξηγησε πως αρκεί να το θελήσω πραγματικά και να το σκεφτώ έντονα... Μετά από καιρό που ξαναμιλήσαμε στο skype, μου είπε πως ενώ ήταν στο μπαλκόνι της, είδα ξαφινκά έναν κλέφτη, μετά από τόσα χρόνια!!! Τυχαίο;;; Δε νομίζω!!! :lol: Η χαρά που πήρα ούτε που μπορώ να σας την περιγράψω! Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν ένιωσα ένα κλικ μέσα μου. Άρχισα να σκέφτομαι πόσο δυνατή είναι η σκέψη, η ενέργεια μας και εμείς οι ίδιοι κατ' επέκταση!!!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου, γι' αυτό...

Βασούλα σου αφιερώνω τη φωτογραφία αυτή με πολύ αγάπη...